ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ-ΣΤΑΘΜΟΣ! Διαδώστε την Παντού… Κανένα ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΟ δεν Πρόκειται να τη Μεταδώσει… !!!







«Η κυβέρνηση δεν μπορεί να αποκλείσει τους Χριστιανούς επειδή είναι… Χριστιανοί!!!»


Σε μια τεράστια νίκη, το Ανώτατο Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών αποφάνθηκε ότι τα κυβερνητικά προγράμματα δεν μπορούν να αποκλείσουν τις χριστιανικές ομάδες από αυτά μόνο επειδή είναι Χριστιανικές.

Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ έκρινε (7-2) τη Δευτέρα ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να αποκλείσει εκκλησίες και άλλες οργανώσεις που βασίζονται στην πίστη από ένα κοσμικό κυβερνητικό πρόγραμμα απλά λόγω της θρησκευτικής τους ταυτότητας. Αυτό σηματοδότησε την πρώτη σημαντική υπόθεση θρησκευτικής ελευθερίας,

Η πολυαναμενόμενη απόφαση ήρθε με αφορμή την περίπτωση της Λουθηρανικής Εκκλησίας της Κολούμπια εναντίον Comer, στην οποία συμμετείχε ένα εκκλησιαστικό νηπιαγωγείο στο Μιζούρι.
Το κράτος αρνήθηκε στην εκκλησία μια επιχορήγηση μερικής αποζημίωσης για το επιφανειακό υλικό παιδικής χαράς που κατασκευάστηκε από ανακυκλωμένα ελαστικά μόνο και μόνο επειδή το νηπιαγωγείο ανήκει στην εκκλησία, μολονότι ο μόνος σκοπός του προγράμματος επιχορήγησης είναι η βελτίωση της ασφάλειας των παιδιών.


https://hellasforce.com/2017/06/27/%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%BF%CF%83-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84/Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια