Η Ελλάδα εισέρχεται στη νέα εποχή - Τι κατατέθηκε χθες στη Βουλή που αλλάζει τα δεδομένα




Του Άρη Δημόπουλου

Λίγοι πρόσεξαν και ακόμη λιγότεροι κατάλαβαν τι ακριβώς κατατέθηκε  Πέμπτη στη Βουλή,

καθώς οι περισσότεροι μείνανε αποκλειστικά και μόνο στα νέα μέτρα λιτότητας. Τα συνολικά 2,1δισ. ευρώ αναμένεται να εφαρμοστούν το νωρίτερο από το 2019, ωστόσο μαζί τους ήρθε και κάτι άλλο που θα μας απασχολήσει ήδη από τους αμέσως επόμενους μήνες.

Ο λόγος για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, η εφαρμογή των οποίων καθυστέρησε, ωστόσο για πρώτη φορά κατατίθεται στη Βουλή προς συζήτηση και ψήφιση.

Είναι ενδεικτικό πως οι κάτοχοι οποιουδήποτε περιουσιακού στοιχείου (ακόμη και πρώτης κατοικίας) θα ειδοποιούνται για τον επικείμενο πλειστηριασμό μόλις λίγες μέρες πριν αυτός γίνει (!!).


Το απόλυτο δόγμα του αιφνιδιασμού δηλαδή από το κράτος - δυνάστη σε όλη την έκφανσή του.

Πιο συγκεκριμένα, οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα γίνονται αυστηρά βάσει προγράμματος, καθώς θα διενεργούνται ημέρα Τετάρτη ή Πέμπτη ή Παρασκευή, από τις 10:00 π.μ. έως τις 14.00 ή εναλλακτικά από τις 14.00 έως τις 18:00.

Στην κυριολεξία με το πάτημα ενός κουμπιού και (το βασικότερο) χωρίς τη φυσική ανθρώπινη παρουσία, το εκάστοτε ακίνητο θα κατάσχεται και θα βγαίνει "στο σφυρί" σε χρόνο ρεκόρ.

Οι εικόνες αυτές δεν βρίσκονται καθόλου μακριά μας, καθώς η τροπολογία που στα κρυφά κατατέθηκε χθες στη Βουλή, προβλέπει πως από τον ερχόμενο κιόλας Αύγουστο θα αρχίσουν πιλοτικά οι πρώτοι αμιγώς ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.

Εικόνες σαν και αυτές που θα δείτε τώρα, με τις έστω και μεμονωμένες διαμαρτυρίες, θα αποτελούν παρελθόν στην Ελλάδα της νέας εποχής:





el.gr


Το διαβάσαμε από το: Η Ελλάδα εισέρχεται στη νέα εποχή - Τι κατατέθηκε χθες στη Βουλή που αλλάζει τα δεδομένα http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/06/blog-post_488.html#ixzz4jZSTgeCU

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. xΥμια
    οποιος βρΥση τη μΥτερα μου θα του γαΜΥσω τον ΧρΥστο και την ΠαναγΥα και τομου ν
    που τον πεταγε με 1 ατακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μονο για αμερικανες ταξΥδιαρες αναφυ αναφυ που ΄ναι στο χωριο η Μπαφυ;
    saich'okairmeet p.a.o.c.Y

    ΑπάντησηΔιαγραφή