22 Ιουνίου 2017

Ο Α. ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: «ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΙΤΗΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ»


ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ Ο «ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟΣ ΤΡΑΓΟΣ» ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!


ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ


Ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος υποστηρίζει ότι θα δώσει στη δικαιοσύνη στοιχεία για το πως οι Παπανδρέου και Σημίτης παρέδωσαν τη χώρα στους δανειστές.

Παράλληλα επιμένει πως η δίωξη του είναι πολιτική. Μάλιστα τώρα που έχει αποφυλακιστεί, υποστηρίζει ότι είναι σε θέση να παραδώσει στο δικαστήριο του πενταμελούς Εφετείου Αθηνών που εδώ και 3 περίπου χρόνια τα στοιχεία αυτά.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ- ΑΘΗΝΑΣ

Από την πρώτη στιγμή ( 11 Απριλίου 2012) είχαμε επισημάνει ότι ο Τσοχατζόπουλος είναι ο ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟΣ ΤΡΑΓΟΣ ΤΟΥ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ και είχαμε λίγο μετά (12 Ιουλίου 2012) δημοσιεύσει την πρόθεση του να εμπλέξει στο σκάνδαλο των Type 214 τους Παπανδρέου και Σημίτη.

Τώρα φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να τα πεί έξω από τα δόντια και τα λέει. Διαβάστε και μόνοι σας το χωρίς υπονοούμενα κατηγορώ του προς τους Παπανδρέου και Σημίτη για εσχάτη προδοσία!


Η δήλωση του Άκη Τσοχατζόπουλου

Παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζω προσπαθώ να ανασυγκροτήσω τις δυνάμεις μου που από την ημέρα της αποφυλάκισής μου και την έξοδό μου από τέσσερεις συνεχόμενα νοσοκομεία μέσα στο τελευταίο τρίμηνο.

Κατά παραδοχή της Εισαγγελικής έδρας, το αποδεικτικό υλικό εις βάρος μου είναι ισχνό. Βασίζεται σε σκόρπιες ιδιόχειρες σημειώσεις, οι οποίες μάλιστα, σύμφωνα με τη ρητή τοποθέτηση του κ. Εισαγγελέα «ερευνάται» αν είναι δικές μου και σε μια μόνο μαρτυρία, συγκατηγορούμενου.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι Είναι Το Ισλάμ Και Τι Θέλει Από Την Ευρώπη

Ιωάννης Μιχαλέτος.... Αίσθηση έχει προκαλέσει στο ευρύ κοινό, μετά την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η διάλεξη του αναλυτή – συντονιστή ...