Η ΣΥΡΙΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ - Χιλιάδες Σύριοι επιστρέφουν στην πατρίδα τους!





Στρατής Μαζίδης


Αυτές οι εικόνες που δημοσιεύει η Λιβανέζα δημοσιογράφος, Sarah Abdallah έχουν μεγάλη σημασία.



Χιλιάδες Σύριοι επιστρέφουν στον τόπο τους βλέποντας ότι η νίκη έρχεται και πως τελικά τα παιδιά της Συρίας και οι σύμμαχοί τους απελευθερώνουν κάθε μέρα όλο και περισσότερη πατρίδα.


Δεν μπήκαν σε βάρκες που διακινούν τουρκικά κυκλώματα, δεν παρασύρθηκαν από ΜΚΟ, δεν έγιναν οι στριμωγμένοι των αλληλέγγυων και τώρα γυρίζουν σπίτι. Αφέντες στον τόπο τους και όχι σκλάβοι της Γερμανίας ή παγιδευμένοι σε διάσπαρτα νησιώτικα Αουσβιτς μαζί με παράτυπους μετανάστες.


Το σπίτι που θα βρουν, μπορεί να μην είναι αυτό που άφησαν. Αλλά η καθημερινή εικόνα για όσους παρακολουθούν τη Συρία είναι εντυπωσιακή ως τη ζωή που επιστρέφει, από όπου είχε χαθεί.



Η Sarah Abdallah παρατηρεί ότι κόσμος επιστρέφει καθημερινά στην επαρχία του Χαλεπίου, τόσο από Τουρκία (παρούσες εικόνες) όσο και από Λίβανο - Ιορδανία.







freepen.gr



Το διαβάσαμε από το: Η ΣΥΡΙΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ - Χιλιάδες Σύριοι επιστρέφουν στην πατρίδα τους! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/06/blog-post_3357.html#ixzz4kNVqSyDj


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Σπίτι μου σπιτάκι μου και ας είναι και ερείπιο. Πήραν τη σωστή απόφαση βέβαια, αν και οι μάχιμοι, τουλάχιστον, δεν θα έπρεπε να είχαν εγκαταλείψει τη χώρα τους, αλλά θα έπρεπε να είχαν μείνει πίσω να πολεμήσουν για αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή