Μ Π Ο Υ Ρ Λ Ο Τ Ο …. Επιβεβαίωση του Στρατηγικού ΑΒΑΤΟΥ των Εξαρχείων…. !!!




Να τους χαίρεστε κύριε Πρωθυπουργέ .

«
Στρατηγοί» που φοβούνται να μπουν στην «μάχη» συνιστούν την χειρότερη συνταγή για την πτώση του ηθικού των υφισταμένων τους και ολόκληρου του «στρατεύματος «.

Συνδικαλιστές που – ξέροντας εκ των προτέρων την εξέλιξη – τους παρασύρει τελικά να ονειρεύονται υποψηφιότητα βουλευτή , δεν εκφράζουν τους αστυνομικούς αλλά τελικά , εκμεταλλεύονται την θέση τους .

Στρατηγοί χωρίς ικανότητες ¨υψηλής στρατηγικής ¨ … δεν το σχολιάζουμε .

Όλους βόλευε και βολεύει η ακύρωση της εκδηλώσεις στα Εξάρχεια .

Δειλιάσατε οι μεν «τσάμπα μάγκες οι δε ? . Βάλατε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να ¨σκοτωθούν μεταξύ τους ¨ , επιβεβαιώσατε στην κοινή γνώμη το στρατηγικό άβατο των Εξαρχείων , δώσατε «λαβή στις πολιτικές δυνάμεις για «κοκορομαχίες » ,
μα το χειρότερο , μας ξεφτιλίσατε .

Τι κάνατε τελικά αμφότεροι ? μια τρύπα στο νερό !!

Η πτώση του ηθικού στην αστυνομία που δρομολογήθηκε θα μετατραπεί σε μεγάλη ανασφάλεια στην κοινωνία , και θα αποβεί τελικά σε βάρος της .

Η εγκληματικότητα σε όλα τα επίπεδα θα «ενθαρρυνθεί » αφού βλέπει ένα κράτος να φοβάται και να μην μπορεί να συντονιστεί , οι χώροι των αντιεξουσιαστών θα πανηγυρίζουν για μήνες και θα ισχυροποιηθούν σε όλη την Ελλάδα. Θα νιώσουν πιο άνετοι στον κόσμο τους και θα παρατείνουν την παραμονή τους εκεί , σε βάρος των ζωών τους και σε βάρος της κοινωνίας.

Αυτό θέλουμε ? Περισσότερη νεολαία σε «χαμένες γενιές » με δική τους τάχα μου ευθύνη ?

Η επιβεβαίωση του στρατηγικού άβατου των Εξαρχείων θα κλιμακώσει τις επιθέσεις με μολότοφ και θα κινδυνέψουν περισσότεροι αστυνομικοί με ευθύνη σας . Τα επεισόδια που βλέπουμε θα ενταθούν τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες με θύμα την κοινωνική ομαλότητα .

Κάθε επεισόδιο από εδώ και πέρα , κάθε μολότοφ που θα ρίπτεται σε βάρος αστυνομικών ,
κάθε βιαιότητα και βανδαλισμός , θα έχει ενθαρρυνθεί από την δική σας απόφαση να ακυρώσετε την εν λόγω εκδήλωση και από την ασυνεννοησία σας .

Εξετάζουμε το ενδεχόμενο υποβολής μήνυσης , κατά παντός υπευθύνου.

Εκτός εάν επανέλθετε ως ¨συντεταγμένη πολιτεία ¨ που μπορεί να εγγυηθεί ¨ανοικτές πόλεις για όλους ¨

Ας πούμε ότι … βιαστήκατε κάπως !!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΝΟΜΕΥΣΗΣ
omada.h.policing@gmail.com


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια