Ιδού η κατάντια μας ... Η αφίσα έξω από ελληνικό σχολείο που έχει προκαλέσει αίσθηση (εικόνα)






Ένας χρήστης του facebook από την Θεσσαλονίκη δημοσίευσε μια φωτογραφία με μια αφίσα που έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια εντός και εκτός διαδικτύου.


Ποιο συγκριμένα η αφίσα αυτή αναζητεί έξω από σχολείο νεαρές κοπέλες για να εργαστούν ως συνοδοί σε καφέ και κλαμπ με καλή αμοιβή.

Η διπλή αγγελία επίσης αναζήτα και κοπέλες με χορευτικές γνώσεις. Φυσικά τα σχόλια στο facebook και στο twitter άναψαν με πολλούς να σχολιάζουν αρνητικά αυτή την αφίσα και την κατάσταση της χώρας.

Ο χρήστης του facebook που την φωτογράφισε
και μετά την ξεκολλησε έγραψε στο facebook: «Αφίσα σήμερα εξω από σχολείο της γειτονιάς ! Ετσι μειώνεται η ανεργία και έρχεται η ανάπτυξις… Αναπτύσσεται ο πολιτισμός και ο ..τουρισμός. Εννοείται την ξεκόλλησα με πάθος».



Πηγή: tilestwra

Το διαβάσαμε από το: Ιδού η κατάντια μας ... Η αφίσα έξω από ελληνικό σχολείο που έχει προκαλέσει αίσθηση (εικόνα) http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/06/blog-post_2514.html#ixzz4lCPICBsp


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Σε όλα τα κράτη ανά τον κόσμο που υπάρχει οικονομική δυσχέρεια ανθίζει πάντοτε η πορνεια, Έτσι και στην Ελλάδα προσεχώς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή