30 Ιουνίου 2017

Απαγόρευσαν την κυκλοφορία στις γυναίκες σε πόλη της Σουηδίας για να γλιτώσουν από τις επιθέσεις μεταναστών!

Στην μικρή σουηδική πόλη Ostersund,

στο βόρειο τμήμα της χώρας, που έχουν βρει άσυλο περί τους 3.000 μετανάστες και πρόσφυγες από το Αφγανιστάν και τις χώρες της Μ.Ανατολής, μετά συνεχείς σεξουαλικές επιθέσεις από άντρες που έμοιαζαν «ξένοι» η αστυνομία συνέστησε στις γυναίκες να μην κυκλοφορούν τη νύχτα!

Μετά τις οκτώ καταγγελίες, που έγιναν στην τοπική αστυνομία μέσα σε χρονικό διάστημα δύο εβδομάδων, η αστυνομία εξέδωσε προειδοποίηση και συμβουλεύει τις γυναίκες στην πόλη να μην κυκλοφορούν μόνες όταν βραδιάζει.


Σε συνέντευξη Τύπου του εκπροσώπου της αστυνομίας την Δευτέρα ανακοινώθηκε η σχετική προειδοποίηση και έγινε γνωστό ότι και οι οκτώ σεξουαλικές επιθέσεις και απόπειρες βιασμού έγιναν στο κέντρο της πόλης από ομάδες αντρών που μιλούσαν σουηδικά με «ξένη» προφορά και δεν ήταν μεθυσμένοι.

Μια από τις γυναίκες κατήγγειλε ότι τρεις νεαροί μελαχρινοί άντρες ηλικίας από 18 μέχρι 25 ετών, ψηλοί και λεπτοί, την πέταξαν στο έδαφος και προσπάθησαν να της σκίσουν το παντελόνι. Η γυναίκα ανέφερε ότι πάλεψε με τους δράστες και κατόρθωσε να διαφύγει.

Ο Stephen Jerand, εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, μίλησε στην κρατική τηλεόραση και τόνισε ότι οι σεξουαλικές επιθέσεις στην πόλη γίνονται με αυξανόμενους ρυθμούς ενώ υποστήριξε ότι κανένας από τους δράστες δεν βρίσκεται σε κατάσταση μέθης.

Στην χώρα των δέκα εκατομμυρίων κατοίκων, μόνο μέσα στο περασμένο έτος, έφθασαν 163.000 μετανάστες και πρόσφυγες, γεγονός που ανάγκασε την κυβέρνηση να λάβει πιο αυστηρά μέτρα για τον έλεγχο των συνόρων της.


Για την Σουηδία, μια χώρα από τις πρώτες στην Ευρώπη που έχει στηρίξει την ισότητα των δύο φύλων και τα δικαιώματα των γυναικών μια τέτοια προειδοποίηση προς τον γυναικείο πληθυσμό χαρακτηρίζεται πρωτοφανής.

pentapostagmaΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι Είναι Το Ισλάμ Και Τι Θέλει Από Την Ευρώπη

Ιωάννης Μιχαλέτος.... Αίσθηση έχει προκαλέσει στο ευρύ κοινό, μετά την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η διάλεξη του αναλυτή – συντονιστή ...