30 Ιουνίου 2017

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ…. «Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ !!!!»

ΚΡΑΝΣ ΜΟΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑ@@@@ΡΙΕΣ ΚΑΜΑΡΩΤΕΣ…


ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΑΥΤΑ ΧΑΪΔΕΟΥΜΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ, ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ…

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ..

Ο ηγέτης του τουρκικού ακροδεξιού Κόμματος «Εθνικής Δράσης» Ντεβλέτ Μπαχτσελί, δήλωσε πως η Κύπρος είναι τουρκική και είναι απαράδεκτο η τουρκική πλευρά να υποχωρήσει στα εθνικά ζητήματα αντιδρώντας στη διάσκεψη του Κραν Μοντανά για το Κυπριακό.

Όπως είπε
«το να εμπλεκόμαστε σε επικίνδυνες συζητήσεις, να μας ζητούν υποχωρήσεις σε εθνικά θέματα και να παραδιδόμαστε σε τετελεσμένα σε θέματα που αφορούν την Κύπρο και τον τουρκισμό δεν θα γίνει ποτέ αποδεκτό.

Η Κύπρος ανήκει στους ήρωές της.

Η Κύπρος είναι τουρκική και όποιος σκέφτεται διαφορετικά υπηρετεί τους Ελληνοκύπριους και τις σταυροφορικές τους επιθυμίες κλείνοντας τα μάτια. Κανένας πατριώτης και κανένας που αγαπάει το έθνος δεν εγκρίνει τέτοια ολισθήματα».

https://hellasforce.com/2017/06/30/%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%83-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%BF%CF%83-%CE%B8%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%80%CE%BF-4/Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι Είναι Το Ισλάμ Και Τι Θέλει Από Την Ευρώπη

Ιωάννης Μιχαλέτος.... Αίσθηση έχει προκαλέσει στο ευρύ κοινό, μετά την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η διάλεξη του αναλυτή – συντονιστή ...