ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Η Σουηδία «ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ» στο όνομα του ΨΕΥΤΟ-ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ… (ΒΙΝΤΕΟ)





Δεν θα ήταν καθόλου υπερβολή να πούμε ότι στη Σουηδία ζούνε σε ένα παράλληλο σύμπαν, ή και σε άλλο πλανήτη.



Η χώρα αυτή έχει δεχθεί τους περισσότερους πρόσφυγες σε όλη την Ευρώπη, και μάλιστα τους δίνει και αρκετά προνόμια. Φυσικά δεν υποστηρίζουμε ότι η Σουηδία είναι η τέλεια χώρα για τους πρόσφυγες.

Όμως φαίνεται ότι η Σουηδία δεν αντιλαμβάνεται τι είναι αυτό το οποίο κάνει στον εαυτό της. Η τεράστια αλλοίωση του πολιτισμικού και κοινωνικού της ιστού δεν θα αρχίσει να φαίνεται, όμως τότε θα είναι αργά.

Μάλιστα ένα νέο πρόγραμμα για τους πρόσφυγες δείχνει το πόσο εκτός πραγματικότητος βρίσκονται σε αυτή τη χώρα.
Το τελευταίο διάστημα ξεκίνησε ένα νέο πρόγραμμα για πρόσφυγες το οποίο προβλέπει την εκμάθηση της γlώσσας και αρκετές άλλες δραστηριότητες.


Σύμφωνα με τη Σουηδική εφημερίδα Allehanda, το πρόγραμμα έχει στόχο την ενσωμάτωσή τους στο χώρα αλλά αναφέρει, επίσης, κάτι το συγκλονιστικό. Μέσα στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται και η εκπαίδευση στην χρήση… όπλων και άσκηση στη σκοποβολή.

Τη στιγμή που σε ολόκληρη την Ευρώπη μουσουλμάνοι λαθρο-πρόσφυγες θερίζουν κόσμο, στη Σουηδία τους προσφέρουν… εκπαίδευση.

Παρά τα πρώτα σημάδια του πολυπολιτισμού στη χώρα (βλ. παρακάτω βίντεο) οι Σουηδοί δεν έχουν ακόμη αντιληφθεί τι κάνουν σε αυτούς και τα παιδιά τους. Ας ελπίσουμε να το καταλάβουν πριν να είναι πολύ αργά…
πηγηΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια