Μητσοτάκης: Ζούμε εφιάλτη! Ολοκληρώνεται η μεγαλύτερη πολιτική απάτη



 «Σε λίγο, 144 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και 9 βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα ακούσουν το όνομά τους και θα ψηφίσουν και με τα δύο χέρια το Μνημόνιο

και έτσι θα κλείσει ο κύκλος της μεγαλύτερης πολιτικής απάτης που έχει ζήσει η χώρα», δήλωσε την Πέμπτη (18/05/2017) κατά την έναρξη της πρωτολογίας του στη Βουλή ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, εν όψει της ψηφοφορίας του πολυνομοσχεδίου για το «Μνημόνιο 4».


Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεκαθάρισε πως η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να ψηφίσει το νέο Μνημόνιο, κατηγορώντας αρκετές φορές τον Αλέξη Τσίπρα για εξαπάτηση του ελληνικού λαού.


Τα κυριότερα σημεία της πρωτολογίας του Κυριάκου Μητσοτάκη:

- Ψηφίστε μόνοι σας τα μέτρα, βυθισμένοι στην αυταρέσκεια και την αλαζονεία σας. Είναι δικό σας το 4ο Μνημόνιο!


- Κύριε Τσίπρα, μην ερμηνεύετε με αλαζονεία το γεγονός οτι οι πολίτες δεν εξεγείρονται για τις επιλογές σας. Βγείτε μία βόλτα έξω απο το Μαξίμου και δείτε, αν μπορείτε να κυκλοφορήσετε πέρα από τις κλούβες.

- Δεν κάνετε εκλογές, γιατί ξέρετε ότι όταν ανοίξουν οι κάλπες, θα ανοίξουν και οι πόρτες εξόδου σας από την εξουσία!

- Σας καλώ, αν σας έχει απομείνει πολιτική ευθιξία, να κάνετε αυτό που κάνατε το 2015. Αφού ψηφίσετε μέτρα και αντίμετρα, να παραιτηθείτε και δώστε τον λόγο στον κυρίαρχο λαό, να αποφανθέι πώς και ποιος μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα, στον δύσκολο δρόμο που ανοίγεται μπροστά μας.

- «Καρφί» για την γραβάτα: Είστε ικανός να βάλετε μέχρι και σμόκιν στην παραλία, για να μασκαρέψετε τα ψέματα που λέτε

- Μη βάζετε τζάμπα τυράκι στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, θα ψηφίσουν ούτως ή άλλως. Για την καρέκλα το κάνουν, όχι για το χρέος!

- Ξελαφρώστε για λίγο τους πολίτες. Τωρα όμως, που τους τα πήρατε χωρίς λόγο, όχι το 2019.
Τι θέλετε τελικά; Να αποτελειώσετε την πραγματική οικονομία με εξωφρενικά πλεονάσματα για να κάνετε εσείς μικροπολιτική επιδομάτων;

- Τα αντίμετρα είναι απλά το περιτύλιγμα του πακέτου των μέτρων. Λέτε ότι τα αντίμετρα είναι περισσότερα από τα μέτρα. Σας έχω, λοιπόν, μια πρόταση, κύριε Τσίπρα: αφήστε τα μέτρα και πάρτε αντίμετρα 2,5 δισ. ευρώ εδώ και τώρα!

- Ο κ. Τσακαλώτος έλεγε ότι θα παραιτηθεί αν το αφορολόγητο πέσει κάτω από τις εννέα χιλιάδες ευρώ. Πού είναι τώρα ο κ. Τσακαλώτος; Το τέταρτο Μνημόνιο είναι και βαρύ και άδικο και περιλαμβάνει μέτρα, που δεν τα ζητούσε κανείς πριν.

- Ψηφίζετε το 4ο Μνημόνιο, 1.000 σελίδες και πάνω από 140 δεσμευτικές διατάξεις. Έρχεστε σήμερα, να φορογήσετε για πρώτη φορά συμπολίτες μας, που βγαζουν 550 ευρώ τον μήνα. Και μην ξεχάσουμε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας που διαβεβαίωνε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, ότι θα επαναφέρει τους μισθούς και θα επιστρέψει τα αναδρομικά.

- Η ΕΡΤ έχει γίνει ΥΕΝΕΔ κι έχει ξεπεράσει κάθε όριο προπαγάνδας. Δημιουργείτε νέο κομματικό στρατό, διορίζετε συμβασιούχους στο Δημόσιο, εκμεταλλεύεστε ανθρώπους χυδαία. Έχετε καταντήσει το Σύνταγμα κουρελόχαρτο. Παρεμβαίνετε συνεχώς στη Δικαιοσύνη, πήγατε να ελέγξετε το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο με κουμπάρους, λαγούς και τον κ. Παππά. Κάνατε ό,τι μπορούσατε, για να διαλύσετε τα ΜΜΕ που δεν συμφωνούσαν μαζί σας!

-
«Από τη στιγμή που ένας Αριστερός μετατρέπεται σε έναν αμοραλιστή εξουσιονμανή, δεν υπάρχουν ηθικά εμπόδια προκειμένου να διατηρήσει επ' αόριστον τα προνόμια της εξουσίας του». Δεν είναι δικά μου τα λόγια αυτά, είναι του Μίκη Θεοδωράκη, δώστε αυτό το χαρτί στον κ. Τσίπρα να τα διαβάσει αυτά!

- Αλήθεια, κύριε Τσίπρα, τι έχετε να πείτε για τις δηλώσεις του κ. Βαρουφάκη, ότι έβγαζε καπνό από τ' αυτιά του, όταν διάβαζε το «Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης». Ωστόσο, αυτό δεν τον εμπόδισε να γίνει υπουργός, γιατί τα προγράμματα πολλοί εμίσησαν, την καρέκλα, όμως ουδείς.

- Αυτό που ζούμε σήμερα είναι ένας εφιάλτης, που δεν είναι νομοτέλεια, αλλά η καταστροφική επιλογή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Τα δεδομένα των τελευταίων 30 μηνών είναι αμείλικτα. Τρία χαμένα χρόνια για την Ελλάδα και 14,2 δισ. ευρώ πρόσθετα βάρη για τους Έλληνες.

- Η κυβέρνηση συνιστά μια πρωτόγνωρη πολιτική απάτη, που όμοια σαν κι αυτή δεν έχει ξαναδεί η Ελληνική Ιστορία.



Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/voylh/story/793584/voyli-mitsotakis-h-ellada-zei-ton-efialti-tis-politikis-apatis-poy-legetai-syriza#ixzz4hS5x9es0Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια