Ντάισελμπλουμ: οι χώρες του Νότου (δηλ. και οι Ελληνες) τρώνε όλα τα λεφτά σε γυναίκες και αλκοόλ! Δε ζητώ συγγνώμη!





Freepen.gr - Προκλητικός και προσβλητικός ο ταπεινωθείς στις ολλανδικές εκλογές και επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ τη γερμανική εφημερίδα FAZ όπου δήλωσε πως οι χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου σπαταλούν χρήματα σε αλκοόλ και γυναίκες:


«Κατά τη διάρκεια της κρίσης του ευρώ,
οι χώρες του Βορρά έδειξαν αλληλεγγύη στις χώρες που επηρεάστηκαν από την κρίση. Ως σοσιαλδημοκράτης, αποδίδω εξαιρετική σημασία στην αλληλεγγύη. Αλλά και αυτοί έχουν υποχρεώσεις. Δεν μπορούν να ξοδεύουν όλα τα χρήματα σε ποτά και γυναίκες και μετά να ζητούν βοήθεια»


Ωστόσο ο Ολλανδός κατέστη ακόμη πιο προκλητικός αρνούμενος να ζητήσει συγγνώμη μιλώντας στο Ευρωκοινοβούλιο την Τρίτη για τις προσβλητικές του δηλώσεις.


Τέλος απαντώντας σε ευρωβουλευτές της Ισπανίας ανέφερε:


«Μην προσβάλλεστε, δεν πρόκειται για μία χώρα, αλλά για όλες τις χώρες μας. Και η Ολλανδία απέτυχε πριν από κάποια χρόνια να τηρήσει τα συμφωνηθέντα (για τους οικονομικούς κανόνες). Δεν βλέπω μία (σύγκρουση μεταξύ) περιοχών της ευρωζώνης»


http://www.freepen.gr/2017/03/blog-post_3948.html


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ο "κύριος" Ντάισελμπλουμ έμμεσα παραπονιέται γιατί δεν τρώμε τα χρήματά μας (όχι τα δικά τους οι ξεφτίλες) σε πούστηδες σαν και του λόγου του και ζηλεύει; Γιατί είμαστε Έλληνες βρε ανώμαλε. Δεν είμαστε Ολλανδοί να μας αρέσουν τα σκυλιά, τα γουρούνια και συκιές σαν του λόγου σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή