Σφοδρή Αγανάκτηση! «Σε χρεοκοπημένη χώρα βουλευτές λαμβάνουν 1.136,64 € μηνιαίως (13.632 € ετησίως) για ταχυδρομικά τέλη (την εποχή του email)»












Σε μια χρεοκοπημένη χώρα, είναι πρόκληση οι βουλευτές να λαμβάνουν 1.136,64 ευρώ μηνιαίως (13.632 ευρώ ετησίως) για ταχυδρομικά τέλη (ειδικά στην εποχή του email).

Σε μια χρεοκοπημένη χώρα, είναι πρόκληση οι βουλευτές να λαμβάνουν 420 ευρώ ετησίως ως επίδομα γάμου, όταν στον ιδιωτικό τομέα είναι στη διακριτική ευχέρεια του εργοδότη να καταβάλλει αυτό το ποσό.

Σε μια χρεοκοπημένη χώρα, είναι πρόκληση οι βουλευτές να έχουν τηλεφωνική ατέλεια 616 ευρώ μηνιαίως και μάλιστα, στην εποχή του viber.


Σε μια χρεοκοπημένη χώρα, είναι πρόκληση οι βουλευτές να λαμβάνουν επίδομα οργάνωσης γραφείου 936 ευρώ μηνιαίως, όταν οι περισσότεροι ελεύθεροι επαγγελματίες έχουν κάνει έδρα το σπίτι τους και γραφείο το lap top τους για να ανταπεξέλθουν στη φορολογία.

Σε μια χρεοκοπημένη χώρα, είναι πρόκληση οι βουλευτές να έχουν μεγαλύτερο όριο αφορολόγητου εισοδήματος σε σχέση με τους πολίτες, όταν αυτοί μάλιστα καλούνται πια να ζήσουν με ελάχιστα.

Σε μια χρεοκοπημένη χώρα, οι πολιτικοί δεν πρέπει απλά να είναι ίσοι απέναντι στο νόμο, αλλά να δώσουν στους πολίτες το μήνυμα ότι όλοι μαζί, βάζουμε πλάτη για να βγούμε από το τέλμα.

Δεν ξέρω αν είναι υψηλή ή όχι η βουλευτική αποζημίωση, αυτό που ξέρω σίγουρα, είναι ότι μπορείς να είσαι βουλευτής δαπανώντας λιγότερα χρήματα. Πώς;

– Πείθοντας κάποιον που έχει ένα ακίνητο ξενοίκιαστο να στο παραχωρήσει και να του πληρώνεις ΕΝΦΙΑ, ΔΕΗ και κοινόχρηστα. Γιατί; Γιατί πιστεύει σε σένα.

– Πείθοντας συμπολίτες σου να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους. Γιατί; Γιατί πιστεύουν σε σένα.

– Εκμεταλλευόμενος όλα όσα μπορεί να σου προσφέρει η τεχνολογία.

– Μειώνοντας τους μετακλητούς στο ένα άτομο. Ναι, έναν χρειάζεσαι αν έχεις πραγματικά οργανωτικές και διοικητικές ικανότητες.

Αν δε μπορείς να πείσεις για όλα αυτά, πώς περιμένεις να πείσεις για να σε ψηφίσουν;

Σημειωτέον, με αυτά και ακόμη λιγότερα, εμείς υλοποιούμε προγράμματα δημόσιας υγείας, χρόνια τώρα.

Αν μπορούμε εμείς, μπορείτε κι εσείς.



http://www.pesotithes.gr/%cf%83%cf%86%ce%bf%ce%b4%cf%81%ce%ae-%ce%b1%ce%b3%ce%b1%ce%bd%ce%ac%ce%ba%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%83%ce%b5-%cf%87%cf%81%ce%b5%ce%bf%ce%ba%ce%bf%cf%80%ce%b7%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b7-%cf%87%cf%8e/

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Το σύνταγμα είναι που επιτάσσει και που μας καλύπτει *πλήρως* νομικά , αλλά και και ουσιαστικά , εφόσον πράξουμε τα όσα μας επιβάλλει όταν αυτό καταλύεται.
    Ενώ , σε περιόδους όπως ετούτη που διανύουμε τώρα στην Ελλάδα, δηλαδή βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος και κατοχής και ιδιαίτερα όταν απ την έδρα της βουλής έχει ανακοινωθεί εσχάτη προδοσία με ταυτόχρονη κακουργηματική εις βάρος μας παράληψη διώξεων , τότε όλοι οι πολίτες ξεχνάμε τα δικαιώματα μας και επικεντρωνόμαστε στις υποχρεώσεις μας .
    Και υποχρεούμαστε ,
    1) ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 , 2) να ζητήσουμε μέσω της δικαιοσύνης γραπτώς και ενόρκως, τα όπλα και το εθνόσημο απ τις ένοπλες δυνάμεις που οι οποίες πλέον εκτελούν εντολές κατηγορούμενων για εσχάτη προδοσία . 3) Να αποκαλύψουμε ενόρκως ότι ισχύει δικογραφία εσχάτης προδοσίας εις βάρος των πολιτικών 4)ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ όλους τους πολιτικούς για κακούργημα , δόλο και συνέργεια σε γενοκτονία, επίσης και τον κάθε υπεύθυνο για κακουργηματική παράληψη διώξεων δικογραφίας εσχάτης προδοσίας που ισχύει εις βάρος 173 βουλευτών -υπουργών , απ τις 24\11\2011 , 5)να πάρουμε (ο π ω σ δ ή π ο τ ε )επικυρωμένο αντίγραφο των όσων καταγγείλαμε- καταθέσαμε (το επικυρωμένο αντίγραφο , είναι δικαστική εντολή όπου η οποία , έκτοτε μας προστατεύει νομικά αλλά και ουσιαστικά . 6) να κοινοποιήσουμε παντού (σε όσους πολίτες συγκάλυψαν την προδοσία και καταπάτησαν το σύνταγμα και ιδίως να ενημερώνουμε επισήμως όλες τις κρατικές υπηρεσίες κοινοποιώντας τους το επικυρωμένο αντίγραφο.
    Δες: https://www.docdroid.net/2k0locF/5-3-2017.pdf.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή