15 Φεβρουαρίου 2017

Στουρνάρας: Θα μας συλλαμβάνουν στα σύνορα αν πάμε στη δραχμή(video)
«Δεν θεωρώ ανάθεμα τη μείωση του αφορολόγητου», δήλωσε ο πρόεδρος της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής και τόνισε ότι «μπορεί να γίνει μία κλιμάκωση ανάλογα με τον αριθμό τέκνων, με ταυτόχρονη μείωση των φορολογικών συντελεστών».Ο πρόεδρος της ΤτΕ άσκησε κριτική στο ΔΝΤ λέγοντας οτι χάνει το δίκιο του, γιατί υπερβάλλει διπλομετρόντας τις συντάξεις και στην μισθοδοσία που εμπεριέχεται στον προϋπολογισμό και στον άνοιγμα του ασφαλιστικού, αυξάνοντας την «τρύπα« του ΑΕΠ, η οποία είναι μικρότερη, παρότι παραμένει η μεγαλύτερη στην ευρωζώνη.

Ο κ. Στουρνάρας ανέφερε ότι μπορεί να γίνει μείωση κρατικών δαπανών, με ταυτόχρονη μείωση φορολογικών συντελεστών και αναφέρθηκε και σε οργανισμούς εποπτεύονται σήμερα από τον δημόσιο τομέα, για τους οποίους θα πρέπει να εξεταστεί το εάν χρειάζονται.

Αναφερόμενος στις συντάξεις, ο Γιάννης Στουρνάρας είπε: «Είτε η μείωση των συντάξεων ή κοινωνικών δαπανών, είτε η αύξηση φόρων, και τα δύο μειώνουν το δημόσιο εισόδημα. Με τη διαφορά ωστόσο ότι η αύξηση φόρων “χτυπάει” το παραγωγικό κομμάτι της οικονομίας και μένει για πάντα εκεί».ΠΗΓΗΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

1 σχόλιο:

  1. Όχι μόνον στη δραχμή να γυρίσουμε, αλλά και στην κόλαση θα πήγαινα βρε πουσταρά για να σας έβλεπα στην ψειρού. Άι στον διάλο επιστήμονες του κώλου, μαλάκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι Είναι Το Ισλάμ Και Τι Θέλει Από Την Ευρώπη

Ιωάννης Μιχαλέτος.... Αίσθηση έχει προκαλέσει στο ευρύ κοινό, μετά την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η διάλεξη του αναλυτή – συντονιστή ...