Μπακογιάννη: «Η ΝΔ αλλά και η ελληνική κοινωνία θέλουν εκλογές»






«Βεβαίως ανησυχώ για Grexit, με αυτήν την κυβέρνηση όλα είναι πιθανά», δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη.
«Βεβαίως ανησυχώ για Grexit, με αυτήν την κυβέρνηση όλα είναι πιθανά», τόνισε η βουλευτής της ΝΔ, σε συνέντευξή της στη Realnews.
Η κ. Μπακογιάννη κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι επαναλαμβάνει το ίδιο λάθος για τρίτη φορά, ενώ σημείωσε ότι «η κοινωνία δεν αντέχει πλέον τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ.

Δεν αντέχει μια κυβέρνηση που αρνείται να τηρήσει τα συμφωνηθέντα, που αρνείται να προχωρήσει στις διαρθρωτικές αλλαγές, οι οποίες δεν έχουν δημοσιονομικό κόστος.
Που μάχεται την επιχειρηματικότητα και το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να επιβάλλει φόρους και να φτωχοποιεί τους Έλληνες».


«Η ΝΔ αλλά και η ελληνική κοινωνία θέλουν εκλογές, διότι κάθε μέρα που περνάει, η χώρα βυθίζεται, το επιχειρηματικό περιβάλλον επιδεινώνεται, επενδύσεις και ανάπτυξη δεν μπορούν να έρθουν και οι πολίτες αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους», ανέφερε ακόμη η κ. Μπακογιάννη.
http://blablaworldnews.blogspot.gr/2017/02/blog-post_759.html

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Στα ούμπαλά μας μωρή σκύλα για το τι θέλει η ΝΔ. Όσο για την ελληνική κοινωνία, το μόνο που θέλει είναι όλοι οι πολιτικοί στον αγύριστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή