19 Φεβρουαρίου 2017

Αυτή είναι η ΝΔ: ΝΑΙ στο τζαμί και στο σύμφωνο συμβίωσης ΟΧΙ στο Τάμα του ΈθνουςΚομματική πειθαρχία και ολίγον από την «επάρατον 21η Απριλίου» από τον Μητσοτάκη


Το 1829 η Δ’ Εθνοσυνέλευση που συνήλθε στο Άργος υποσχέθηκε ότι όταν η Ελλάδα γίνει ανεξάρτητο και ελεύθερο κράτος θα ανεγερθεί μεγαλοπρεπής Ναός προς τιμήν του Χριστού, του σωτήρα του ελληνικού έθνους στην πορεία των χρόνων όμως η υπόσχεση, το «Τάμα του Έθνους» ξεχάστηκε, ίσως επειδή το νεοσύστατο ελληνικό κράτος είχε ακόμη πολλά προβλήματα.

Σήμερα δύο βουλευτές ο Δημήτρης Καμμένος των ΑΝΕΛ και ο ανεξάρτητος Νίκος Νικολόπουλος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος επανέφεραν την υπόθεση για την ανέγερση του Ναού έστω και στο Ζάππειο. Μαζί τους συμπαρατάχθηκαν και 16 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, αλλά η αντίδραση του κόμματος ήταν άμεση και έδειξε πως η νεοφιλελεύθερη παράταξη σκέπτεται να αντιμετωπίσει τα εθνικά μας θέματα. Ο πρόεδρος της Μητσοτάκης έσπευσε να εγκαλέσει τους βουλευτές του και να επιβάλει την κομματική πειθαρχία για να αποσύρουν τις υπογραφές τους με την φτηνή δικαιολογία ότι συμπαρατάχθηκαν με βουλευτές των ΑΝΕΛ. Φυσικά οι «πατριώτες» βουλευτές της «πατριωτικής»ΝΔ απέσυραν τις υπογραφές τους.

Κανένας όμως από την ΝΔ δεν ενοχλούνταν και δεν μιλούσε για κομματική πειθαρχία όταν μαζί με αυτούς του ΠΑΣΟΚ ψήφιζαν τα εξοντωτικά μνημόνια. Κανείς δεν μιλούσε για κομματική πειθαρχία όταν ψήφιζαν μαζί τον ΣΥΡΙΖΑ, τους ΑΝΕΛ και το ΠΑΣΟΚ τα νομοσχέδια για την ανέγερση του Τεμένους στην Αθήνα και αυτό για το «σύμφωνο συμβίωσης». Ενοχλήθηκε τώρα που πρόκειται για εθνικό θέμα, μας δείχνει πως σκέφτεται να αντιμετωπίσει τα εθνικά μας θέματα όταν, κακή τη μοίρα, κυβερνήσει.

Το γραφικό της υπόθεσης είναι ότι τα φερέφωνα των πολιτικών, οι δημοσιογράφοι, για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη και να χύσουν το δηλητήριο τους στην κυβέρνηση της 21ης Απριλίου, την κατηγορούν ότι το 1968 έκανε έρανο για την υπόθεση του «Τάματος» με σκοπό να ανεγείρει τον Ναό στον Αγχεσμό, (Τουρκοβούνια).

Μας λένε λοιπόν ότι συγκεντρώθηκε το ποσόν των 453 εκατομμυρίων δραχμών και από αυτό μας λένε «έκαναν φτερά» τα 406 εκατομμύρια δραχμές.

Κατηγορούν ανθρώπους που δεν βρίσκονται στην ζωή και, ως εκ τούτου δεν μπορούν να υπερασπιστούν την τιμή τους, ανθρώπους που στην εποχή τους η Ελλάδα είχε τεράστια οικονομική δύναμη και όταν αυτοί έχασαν την εξουσία δεν κατηγορήθηκαν για κανένα οικονομικό σκάνδαλο. Ας μας πουν τα σαΐνια της δημοσιογραφίας έκαναν κάποια έρευνα για τα χρήματα που λένε ή «ρίξε λάσπη και κάτι θα μείνει».Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τι Είναι Το Ισλάμ Και Τι Θέλει Από Την Ευρώπη

Ιωάννης Μιχαλέτος.... Αίσθηση έχει προκαλέσει στο ευρύ κοινό, μετά την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η διάλεξη του αναλυτή – συντονιστή ...