Αποκαλύπτουμε... ΠΑΡΑΔΟΧΗ που ΣΟΚΑΡΕΙ!!! ΒΟΜΒΑ από τον... ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ του ΕΥΡΩ!!!Το ευρώ είναι μια ωρολογιακή βόμβα που θα εκραγεί σύντομα, διαλύοντας το σύνολο της ΕΕ στο πέρασμά του, επεσήμανε ο καθηγητής Otmar Issing, ένας εκ των δημιουργών του νομίσματος σε σημερινή του συνέντευξη.

Σε μια… εκρηκτική παρέμβαση ο Issing προέβλεψε ότι το όνειρο των Βρυξελλών για ένα ευρωπαϊκό υπερκράτος τελικά θα ταφεί μέσα στα ερείπια του καταρρέοντος ενιαίου νομίσματος. Ο σπουδαίος οικονομολόγος εξαπέλυσε επίθεση στους ευρωκράτες και την Άνγκελα Μέρκελ, κατηγορώντας τους για προδοσία των αρχών του ευρώ, καθώς και για την επίδειξη σκανδαλώδους ανεπάρκειας στη συνολική διοίκηση της Ευρωζώνης.

Οι δηλώσεις του καθηγητή Issing θα πρέπει να αφυπνίσουν τους ευρωπαίους ηγέτες οι οποίοι έχουν δεσμευτεί να επιταχύνουν τη διαδικασία των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης, μετά το Brexit.

«Μια μέρα, ο πύργος από τραπουλόχαρτα θα καταρρεύσει. Ρεαλιστικά, πρόκειται για μια περίπτωση που κουτσά-στραβά βαδίζει από τη μία κρίση στην άλλη. Είναι δύσκολο να προβλεφθεί πόσο καιρό αυτό θα συνεχιστεί, αλλά σίγουρα δεν μπορεί να συνεχιστεί για πάντα. Η ανικανότητα των ηγετών έχει οδηγήσει σε έναν «τρομακτικό ηθικό κίνδυνο», που θα μπορούσε να φέρει δυστυχία σε εκατοντάδες εκατομμύρια απλούς Ευρωπαίους, όπως και στις επόμενες γενιές τους», τόνισε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: ««Το Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης, λίγο-πολύ απέτυχε. Η πειθαρχία της αγοράς γίνεται με παρεμβάσεις της ΕΚΤ. Έτσι, δεν υπάρχει κανένας μηχανισμός φορολογικού έλεγχου από τις αγορές ή την πολιτική. Αυτό προμηνύει καταστροφή για τη νομισματική ένωση. Το ευρώ βρίσκεται σε διαρκή κατήφορο. Είναι σημαντικό και επείγον:.. Κάποια στιγμή στο μέλλον, η Ευρώπη θα πληγεί από μια νέα οικονομική κρίση. Δεν ξέρουμε αν αυτό θα είναι σε έξι εβδομάδες έξι μήνες ή έξι χρόνια, αλλά στη σημερινή μορφή της, η ευρωζώνη είναι απίθανο να επιβιώσει αυτή την κρίση που έρχεται!»

Πηγή:http://www.makeleio.gr/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%80%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%BF%CF%87%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B5%CE%B9/
http://www.eleysis-ellinwn.gr/el/oikonomia/apokaluptoume-paradoxi-pou-sokarei-bomba-apo-ton-dimioyrgo-tou-eyro.htmlΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια