Πνιγόμαστε και δε μας σώζουν - Αλλοδαπός έβγαλε μαχαίρι σε γυναίκα μέσα σε τρόλεϋ στην Πατησίων 9 το βράδυ






Ελένη Παπαδοπούλου


Αλλοδαπός έβγαλε μαχαίρι σε γυναίκα μέσα σε τρόλεϋ στην Πατησίων 9 η ώρα το βράδυ. Το οποίο σημαίνει γεμάτο τρόλεϋ, γεμάτοι δρόμοι. Προχθές το πρωί στη Γ' Σεπτεμβρίου κόντεψα να πατήσω με το αυτοκίνητο αλλοδαπό ληστή που έτρεχε ανάποδα στο δρόμο και τον είχε πάρει στο κατόπι όλη η αστυνομία. Είχε κάνει απόπειρα ληστείας πάλι στην Πατησίων.

Αυτό κατά την αστυνομία κτλ ονομάζεται "μικροεγκληματικότητα". Κατά τους Μουζάλες, Καμίνηδες και λοιπούς "ευαίσθητους" ονομάζεται συνύπαρξη και ενσωμάτωση. Κατά τους Μικιούληδες, την ΕΕ και την Υπατη αυτοί ονομάζονται ευπαθείς.

Κατά τους κατοίκους αυτό που πλέον ζούμε ονομάζεται καφρίλα, ταλιμπανισμός, υποβάθμιση, Κολομβία κτλ. Οι τύποι αυτοί για εμάς που τα ζούμε, και όχι για αυτούς που τα βλέπουν στην τηλεόραση ή τους έχουν πελάτες, ονομάζονται εγκληματίες, απειλή, ανεπιθύμητοι, περιθωριακοί, αλήτες και παράσιτα.

Η Αθήνα βιώνει μία περίεργη σχέση με το έγκλημα, όπου δίπλα σε ανθρώπους και γειτονιές με κανονική ζωή παρασιτούν ένα σωρό λούμπεν στοιχεία, τα οποία ζουν τον μύθο τους στην πόλη. Και ο όγκος τους δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητος.

Η πόλη ζει σε συνθήκες ασφυξίας. Πνιγόμαστε και αντί να σώσουν εμάς αυτοί πετάνε σωσσίβια στην "μικροεγκληματικότητα" των "ευπαθών". Μέχρι να γίνουμε εντελώς ζούγκλα.
http://www.freepen.gr/2016/10/9_22.html


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια