21 Σεπτεμβρίου 2016

Ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος αποκάλυψε: "Δεν είμαστε εδω για μεροκάματο... Είμαστε για να σας πάρουμε τη πατρίδα σας"!!!

Ο Πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος (ΜΕΕ) κ.Ναΐμ Ελγαντούρ πριν στεγνώσει το μελάνι της ανακοίνωσης του Δελτίου Τύπου της ΜΕΕγια τις απειλές που δέχθηκε η Μουσουλμανική κοινότητα της Ελλάδος δήλωσε “πως κατά 99% πρόκειται για προβοκάτσια”.

Αυτό βέβαια δεν τον εμπόδισε από το να εκθέσει την Ελλάδα στις Πρεσβείες των Μουσουλμανικών χωρών στην Ελλάδα, τους Διεθνείς οργανισμούς και τη Διεθνή Αμνηστία “ενημερώνοντας” τους για το συμβάν. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι πως με τη δήλωση του αυτή εκθέτει και το ΠΑΣΟΚ, το οποίο έσπευσε να βγάλει την εξής ανακοίνωση:

“Η καταγγελία της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος για το απειλητικό σημείωμα που δέχθηκε από ανώνυμες πηγές, οφείλει να σημάνει συναγερμό στις Αρχές και να εγγυηθούν την ασφάλεια των μουσουλμάνων συμπολιτών μας.Η Ελλάδα είναι ένα δημοκρατικό κράτος δικαίου που σέβεται την ανεξιθρησκία και θα παραμείνει έτσι παρά τις επίμονες προσπάθειες εγκληματικών οργανώσεων να διαλύσουν την κοινωνική συνοχή και να καταστείλουν τη Δημοκρατία μας”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ την εξέδωσε ο Τομέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του κόμματος μέλος του οποίου είναι η κα Αφροδίτη Αλ Σαλέχ, η οποία τον Ιούνιο του 2009 πήρε συνέντευξη από τον Πρόεδρο της ΜΕΕ κ. Ελγαντούρ με στόχο να παρουσιάσει τα “δίκαια” των Μουσουλμάνων της Ελλάδος στον απόηχο των βίαιων διαδηλώσεων του Μαΐου του 2009 με αφορμή το “σχίσιμο του Κορανίου”.

Να υπενθυμίσουμε στους αναγνώστες μας ότι το Δεκέμβριο του 2012 συναντήθηκε στη Βουλή αντιπροσωπεία του Παρατηρητηρίου του ΠΑΣΟΚ κατά του νεοναζισμού, της ρατσιστικής και κοινωνικής βίας με την ΜΕΕ και συμφωνήθηκε να υπάρξει στενή συνεργασία του Παρατηρητηρίου με την ΜΕΕ. Τώρα γιατί δεν υπήρξε συνεννόηση του κ.Ελγαντούρ με τον Τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ με αποτέλεσμα οι δηλώσεις του κ. Ελγαντούρ περί προβοκάτσιας να αναιρέσουν το περιεχόμενο της ανακοίνωσης του ΠΑΣΟΚ δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε. Αυτό που οφείλουμε να συγκρατήσουμε όμως είναι η δεδηλωμένη πρόθεση του ΠΑΣΟΚ για στενή συνεργασία με την ΜΕΕ, μιας οργάνωσης που συνδέεται με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα και το Πολιτικό Ισλάμ. Η Ελλάδα, όπως αναφέρει το ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωσή του, είναι ένα δημοκρατικό κράτος δικαίου που σέβεται (και πρέπει να σέβεται να προσθέσουμε εμείς) την ανεξιθρησκία. Όμως είναι άλλο το Ισλάμ ως θρησκεία και οι πιστοί Μουσουλμάνοι και άλλο η ατζέντα του Πολιτικού Ισλάμ και της Μουσουλμανικής Αδελφότητας για Ισλαμοποίηση της Δύσης και της Ελλάδος.

Μια δήλωση του ιδρυτή της Μουσουλμανικής Αδελφότητας Hassan al-Banna είναι πιστεύουμε αποκαλυπτική:

“Θέλουμε η σημαία του Ισλάμ να κυματίσει και πάλι στις χώρες εκείνες που είχαν την τύχη να κυβερνηθούν από το Ισλάμ για κάποιο διάστημα… η Ανδαλουσία, η Σικελία,τα Βαλκάνια, η Νότιος Ιταλία και τα Ελληνικά νησιά αποτελούν Ισλαμικές αποικίες που πρέπει να επιστρέψουν στο Ισλάμ”. Αν σε αυτές τις δηλώσεις προσθέσουμε και το Νέο-Οθωμανικό δόγμα του Τούρκου ΥΠΕΞ κ. Νταβούτογλου τότε νομίζουμε πως μπορούμε να σχηματίσουμε μια πιο σαφή εικόνα για τις πραγματικές προθέσεις των Ισλαμιστών. Δυστυχώς οι “χρήσιμοι ηλίθιοι” του ΠΑΣΟΚ, της Αριστεράς και μιας μερίδας της Νέας Δημοκρατίας στην καλύτερη των περιπτώσεων δεν μπορούν να κατανοήσουν τη φύση της Ισλαμιστικής απειλής και στη χειρότερη αποτελούν συνειδητούς συνοδοιπόρους των Ισλαμιστών.


Πηγή: https://skandalistis.blogspot.gr/2016/09/blog-post_18.html
http://www.eleysis-ellinwn.gr/el/anthellines/o-proedros-tis-mousoulmanikis-enosis-ellados-apokalupse-den-eimaste-edo-gia-merokamato-eimaste-gia-na-sas-paroume-ti-patrida-sas.html


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

4 σχόλια:

 1. ΜΑΡΤΥΡΊΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΏΣ ΠΉΡΑ ΤΟ ΔΆΝΕΙΟ ΜΟΥ ΑΠΌ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ ΚΑΙ ΓΝΉΣΙΑ ΔΆΝΕΙΟ
  Η ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΟΝΟΜΆΖΕΤΑΙ JOSE LUIS ΔΑΝΕΊΟΥ ΕΤΑΙΡΕΊΑ. ΕΊΜΑΙ ΠΟΛΎ ΧΑΡΟΎΜΕΝΟΣ ΣΉΜΕΡΑ
  ΚΑΙ Ο ΘΕΌΣ ΕΥΛΟΓΕΊ JOSE LUIS ΔΑΝΕΊΟΥ ΕΤΑΙΡΕΊΑ.
  Γεια σου
  Το όνομά μου είναι κυρία Perez, είμαι από το Εκουαδόρ που είμαι παντρεμένος, έχω ψάξει για μια εταιρεία γνήσιο δάνειο για τους τελευταίους 5 μήνες μετά το σεισμό σημειώθηκε στο Εκουαδόρ στις 16 Απριλίου στις 18:58:37 ECT, και
  όλα τα πήρα ήταν σωρό απάτες που έκανε για την εμπιστοσύνη τους και στο τέλος
  της ημέρας, πήραν τα λεφτά μου χωρίς να δώσει κάτι σε αντάλλαγμα, όλα τα
  χάθηκε η ελπίδα μου, πήρα συγχέεται και εκνευριστικό, θεωρώ ότι είναι πολύ
  δύσκολο να ταΐσει την οικογένειά μου, θα ήθελα ποτέ να έχουν τίποτα να κάνουν
  με δάνειο εταιρείες στο διαδίκτυο, έτσι πήγα να δανειστεί κάποια χρήματα από μια
  φίλος, μου είπε όλα όσα συνέβησαν και είπε ότι μπορεί να σας βοηθήσει εμένα, που
  που ξέρει μια εταιρεία δάνειο που μπορεί να με βοηθήσει με οποιοδήποτε ποσό του δανείου
  απαιτούνται από μένα με πολύ χαμηλό επιτόκιο 2%, ότι πήρε μόνο ένα
  δάνειο από αυτούς, σκηνοθέτησε μου σχετικά με το πώς να υποβάλετε αίτηση για το δάνειο, το έκανα
  ακριβώς όπως μου είπε, θα εφαρμοστεί με τους στο E-mail: (joseluisloans@gmail.com), δεν πίστευα ποτέ αλλά έχω δοκιμάσει και μου
  μεγαλύτερη έκπληξη πήρα το δάνειο εντός 24 ωρών, δεν μπορούσα να πιστέψω,
  είμαι ευτυχισμένη και πλούσια, και πάλι, και εγώ ευχαριστώντας το Θεό ότι τέτοιο δάνειο
  εταιρείες όπως αυτό εξακολουθεί να υπάρχει κατά την αυτήν απάτες σε όλο τα μέρη,
  παρακαλώ συμβουλεύω όλους εκεί έξω που έχουν ανάγκη από δάνειο για να πάει για
  (joseluisloans@gmail.com) αυτοί θα σ ' εγκαταλείψω ποτέ, και
  ζωή σας θα αλλάξει, όπως η δική μου έκανε. Γρήγορα Επικοινωνήστε σήμερα με την JOSE LUIS δάνεια εταιρεία και πάρετε το δάνειό σας από αυτούς, ο Θεός ευλογεί JOSE LUIS εταιρεία δάνειο για τους γνήσιο δάνειο προσφορά.
  Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε JOSE LUIS δάνειο για το δάνειό σας, επειδή πήρα το δάνειο μου με επιτυχία από την εταιρεία αυτή χωρίς άγχος.

  Μπορείτε να τους προσθέσετε στο whatsapp +2348028425633///

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Χαίρετε,

  Ψάχνετε για επιχειρηματικά δάνεια, προσωπικά δάνεια, στεγαστικά δάνεια
  Auto δάνεια, τα δάνεια σταθεροποίησης χρέους,
  Πρωτεύουσα της ακάλυπτων δανείων
  Κίνδυνος, κλπ, ή αν έχουν αρνηθεί ένα δάνειο από μια τράπεζα ή χρηματοπιστωτικό ίδρυμα
  Η συμπερίληψη ενός ή περισσοτέρων από το διάλυμα και όχι την αιτία.
  Είμαι ένα ιδιωτικό πιστωτικό ίδρυμα, τα δάνεια σε επιχειρήσεις και ιδιώτες σε χαμηλό επίπεδο
  2%, και λογικό. όφελος? Επικοινωνήστε μαζί μας για να πάρετε σας
  μεταφορά δανείου ημέρα για 28 ώρες. κλήση:
  juanadelgado797@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Επιβίωση με θυμάρι: Εξολοθρεύει τα μικρόβια σε λιγότερο από μία ώρα – Πώς να το χρησιμοποιήσεις

Έχει την δύναμη να εξολοθρεύει τα μικρόβια εντός του χρονικού διαστήματος των εξήντα (60) λεπτών!