ΠΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ?






Ξερετε πολυ καλα πλεον οτι κυριως μετα το λεβεντη Παπανδρεου, λεβεντη Σαμαρα και τωρα Λεβεντη-Τσιπρα, η Ελλαδα εχει παραδοθει ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ στο στομα του λυκου (σατανας-μαυροψυχης-παγκοσμια τραπεζα, ΔΝΤ, ευρωπαική ενωση).

Σ αυτό το καλαμπουρι τουλαχιστον για οσους ακομα εχουνε νοημοσυνη, φτασαμε στις τελευταιες εκλογες, απαντες εντος της βουλης ειναι υπερ της εξαρτησης – υποταγης της ελλαδας σ ολη αυτη τη σαπιλα. Ακομα και η χρυση αυγη δηλωνει με τον επικεφαλη της οτι ειναι υπερ του ευρω. Το δε ΚΚΕ χρονια τωρα παιζει το μαιντανο στο φαι, και γι αυτο απο το εκλογικο σωμα παιρνει για δεκαετιες περίπου 6%.


Δηλαδη εκτος απο τους επισημους υπερ αυτης της σφαγης των Ελληνων, χρησιμοποιωντας πλεον μεθοδους και καλα οτι τσακωνονται, που πλεον δε πειθουν ουτε τον εαυτο τους(Συριζα, Ενωση κεντρωων, ΝΔ, ποταμι, χρυση αυγη, ΚΚΕ, ανεξαρτητοι ελληνες) δεν υπαρχει ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ εντος της ελληνικης βουλης που να ειναι εναντια τουλαχιστον απο τα πολιτικα εδρανα της βουλης, σ ολο αυτο το τερατουργημα.

Επομενως, οταν ολοι εντος της ελληνικης βουλης ουσιαστικα και κυριολεκτικα αβανταρουνε ολη αυτη τη σαπιλα οταν η εταιρια που κανει τη καταμετρηση των ψηφων ειναι της ιδιας παστας, του ιδιου υλικου. Ακομα και με 50% αποχη του εκλογικου σωματος, ποσο σιγουροι ειστε οτι τα αποτελεσματα των τελευταιων εκλογων και γενικα των εκλογων ειναι αυτα που τελικα ψηφιζουν οι Ελληνες? Και οπως ειπαμε και πριν, ακομα και την τεραστια αποχη

kataklysmosnoe

http://katohika.gr/ellada/poso-sigouroi-eiste-gia-ta-apotelesmata-ton-teleutaion-eklogon/


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια