Αλέξης Τσίπρας: Ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας



ΨΕΜΑΤΑ – ΨΕΜΑΤΑ – ΨΕΜΑΤΑ!



Τίποτε άλλο δεν μπορεί να χαρακτηρίσει την πολιτική πορεία του Αλέξη Τσίπρα. Ενός πολιτικού, που από καταληψίας πρόεδρος 15-μελούς, τον έκαναν Πρωθυπουργό της Ελλάδας.


ΨΕΜΑΤΑ – ΨΕΜΑΤΑ – ΨΕΜΑΤΑ!


Ένας πολιτικός απατεώνας που εξαπάτησε τον Ελληνικό λαό, και σήμερα, με το μόλις 18% καταστρέφει την Ελλάδα.


Ένας πολιτικός απατεώνας που έσυρε τη χώρα σε 2ες εκλογές (μέσω κρίσης) για να απαλλαγεί από τους διαφωνούντες.


Ένας πολιτικός απατεώνας που είχε συμφωνήσει τα πάντα με τους τοκογλύφους-δανειστές, και παίζοντας τον καραγκιόζη, ανακοίνωσε δήθεν δημοψήφισμα. Στην ουσία, πήγε στο δημοψήφισμα γιατί πίστευε ότι θα το χάσει (αφού όλα τα λαμόγια που ελέγχουν τις ζωές μας, είχαν προπαγανδίσει υπέρ τους ΝΑΙ) και την επόμενη μέρα θα κρυβόταν πίσω από αυτό το «Ναι». Ο λαός όμως, για πρώτη φορά στην σύγχρονη ιστορία, δεν φοβήθηκε και είπε ΟΧΙ στους απατεώνες.


Ο Τσίπρας όμως, ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας, έκανε το ΟΧΙ, ΝΑΙ (αφού τα είχε συμφωνήσει όλα πριν την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος)… και σήμερα συνεχίζει να καταστρέφει τις ζωές μας.


Ένας πολιτικός απατεώνας που πριν τις εκλογές μίλαγε δήθεν ότι θα τα βάλει με την διαπλοκή, αλλά στο κόμμα τους συνεχίζουν και υπάρχουν τύποι όπως ο Φλαμπουράρης και το Σταθάκης, που αντί για τη Βουλή θα έπρεπε να βρίσκονται στον Κορυδαλλό.


Ένας πολιτικός απατεώνας που πριν τις εκλογές μίλαγε για αξιοκρατία στο δημόσιο, αλλά μετά τις εκλογές αυτός και το κόμμα του έχουν διορίσει όλους τους συγγενείς και όλους τους γνωστούς απατεώνες του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ.


Ένας πολιτικός απατεώνας, που έχει ισοψηφήσει τον πρόσφυγα με τον ισλαμιστή-λαθρομετανάστη και σε λιγότερο από 1 χρόνο γέμισε την Ελλάδα με λαθραίους που δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με τα ιδανικά και τις παραδόσεις του Ελληνισμού, και ούτε θέλουν να τις γνωρίσουν. Οι Ισλαμιστές, το μόνο που θέλουν είναι να επιβάλλουν τη Σαρία και τον Μεσαίωνα όπου πάνε, και παρόλο τα χιλιάδες παραδείγματα παγκοσμίως, συνεχίζει ο Αλέξης Τσίπρας την πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» μέχρι να καταντήσει την Ελλάδα Πακιστάν. Ήδη συνελήφθησαν οι πρώτοι Τσιχαντιστές. Να δούμε πόσο καιρό θα περάσει μέχρι να εκραγεί ένας από αυτούς στο μετρό της Αθήνας ή σε κάποιο θέατρο/σινεμά. (Θεέ μου, εύχομαι να μη γίνει ποτέ αυτό!)


ΨΕΜΑΤΑ – ΨΕΜΑΤΑ – ΨΕΜΑΤΑ! ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ!


Ο καταληψίας πρόεδρος του 15-μελούς, από το 3% τον έκαναν Πρωθυπουργό της Ελλάδας και σήμερα… ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ την ΕΛΛΑΔΑ!


Θα κλείσω με αυτό που λέω εδώ και χρόνια… και τελικά γίνεται σιγά σιγά πραγματικότητα:


ΣΥΡΙΖΑ = ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!
http://www.freepen.gr/2016/02/blog-post_865.html





Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια