ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ ΤΩΡΑ, Ο ΤΟΠΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ




Οι εξελίξεις στη Κύπρο είναι δραματικές… Η τουρκική προκλητικότητα «χτυπάει κόκκινο»… Και αν συνυπολογίσει κανείς την ανεξέλεγκτη – όπως όλα δείχνουν – τροπή που σηματοδοτείται…



του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ


Από τη δολοφονική δράση των ισλαμιστών του ISIL στη Μέση Ανατολή, αλλά και την εξέγερση των Κούρδων που σηκώνουν στις πλάτες τους την περηφάνια ολόκληρου του πλανήτη, πυροδοτώντας τη φωτιά του διαμελισμού στο μαλακό υπογάστριο της Τουρκίας, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως η χώρα μας εισέρχεται πλέον για τα καλά στην κόκκινη ζώνη της διακεκαυμένης περιοχής του πλανήτη, και οι συνέπειες αυτής της εξέλιξης θα είναι όπως όλα δείχνουν ανυπολόγιστες.


Φωνές απερίσκεπτων, με προεξάρχουσα και αυτή τη φορά την αρθρογραφία του «ΒΗΜΑΤΟΣ», επιχειρούν να πείσουν πως η ανακοπή των πιθανολογούμενων αρνητικών εξελίξεων που ενδέχεται να προσλάβουν το χαρακτήρα πρωτοφανούς εθνικής τραγωδίας, βρίσκεται στην άρον – άρον προσέγγιση των «Δυτικών μας συμμαχιών».


Ολέθρια αυταπάτη…
Τα στρατηγικά συμφέροντα όλων αυτών των «Δυτικών μας συμμάχων», ουδέποτε ταυτίστηκαν με τις δικές μας εθνικές προτεραιότητες, διότι αυτές ευνουχίστηκαν από...τις επιλογές των προσκυνημένων «ηγετών» μας. Αντίθετα σε κάθε περίπτωση η εθελοδουλία των ελληνόφωνων, ιστορικά οδήγησε σε εθνικές περιπέτειες και εν τέλει σε εδαφικό κατακερματισμό.



Οι «Δυτικοί μας σύμμαχοι» ιστορικά συμπαρατάχθηκαν και στήριξαν τους ισχυρούς και αποφασισμένους, κρεμώντας πάντα στα μανταλάκια και ελληνόφωνα ανδρείκελα, και σβήνοντας από το χάρτη κάθε φορά και ένα νέο τμήμα της εθνικής μας κυριαρχίας.


Διότι το πρόβλημα στη γεωστρατηγική, δεν αφορά μονάχα την ταυτότητα και τις προθέσεις εκείνων που επιλέγει κανείς να συμμαχήσει μαζί τους. Αφορά πρωτίστως στο με τι όρους συμμαχεί. Αφορά πάνω απ όλα στην ποιότητα και στην εθνική συνείδηση του πολιτικού προσωπικού που διαχειρίζεται κάθε φορά τις εθνικές μας υποθέσεις. Με λόγια απλά, ένας ραγιάς χρησιμοποιείται πάντ αως εργαλείο και ουδέποτε αντιμετωπίζεται ως ισότιμος σύμμαχος.


Δυστυχώς, και αυτή την εξαιρετικά δύσκολη εποχή που διανύουμε, πρόθυμα ανδρείκελα σφετερίζονται την πολιτική εξουσία του τόπου, και η ανάγκη της άμεσης ανατροπής τους, προβάλει ως μοναδική ικανή και αναγκαία συνθήκη για την αποτελεσματική υπεράσπιση της εθνικής μας αξιοπρέπειας.


Κάθε άλλη συζήτηση που δε θα αναδεικνύει ως κυρίαρχο αυτό το κορυφαίο ζήτημα, θα οδηγήσει σε βαρύτατο τίμημα πληρωμένο με Γη και με αίμα.


«ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ»
http://ellinikoforoum.blogspot.gr/2014/10/blog-post_40.html

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΙΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ?
    Περιμένεις να σε σώσει ο Καραμανλής και η κλίκα του που μας κατέστρεψαν? Επιτρέπεις σε ορισμένους σφουγγοκωλάριους να διαρρέουν ‘’κρυφά μηνύματα’’ του πιο ΑΧΡΗΣΤΟΥ και επικίνδυνου ‘’φονιά του ζωϊκού βασιλείου’’ ότι θα επιστρέψει σαν…σωτήρας του εαυτού του???
    Περιμένεις λαέ να σε σώσει ο Αντώνης με τα Βαγγέλη? Ή, ο Αλέξης με το Πάνο;
    Περιμένεις να σε σώσει ο ..Λαγός, ή ο Παπαδιάς???
    Λαέ τον Οκτώβριο του 2009, αποφασίσαμε να αλλάξουμε την πατρίδα μας και να θεμελιώσουμε ένα καλλίτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.
    *Όμως οι ’’αιρετοί φασίστες’’ της Ευρώπης μαζί με τους ντόπιους νταβατζήδες, αντελήφθησαν ότι οι νόμοι Παπακωνσταντίνου και Ραγκούση και η αποφασιστικότητα Παπανδρέου, θα ήταν μεγάλος κίνδυνος για τα βρόμικα συμφέροντά του. Έτσι αποφάσισαν να διαλύσουν την Ελλάδα μας.
    *Το ίδιο γινόταν κάθε μερικά χρόνια από το 1821 μέχρι και το 1981, τότε που η δημοκρατία συνέτριψε τον οργανωμένο εγκληματικό φασισμό του Αβέρωφ και των ‘’Μιχαλολιάκων’’ της νύχτας, και του μεσονυκτίου. Αυτούς τότε, αποφασιστικά , Ελληνικά και οργανωμένα τους απομακρύναμε.
    *Το ίδιο έγινε και το 41 με το δικό μας ξέσπασμα και την αγωνιστική μας πορεία της τιμημένης ιστορίας μας.

    *Σήμερα, ο Καραμανλής του Παυλόπουλου, του Ρουσόπουλου, του Παπαθανασίου, του Βουλγαράκη, του Μεϊμαράκη, του Προβόπουλου και ο Σαμαράς του τότε και πρωθυπουργός του σήμερα, μαζί με το πολιτικό συνονθύλευμα του χθες επιχειρούν τα ίδια.
    *Η ηγεσία της αριστεράς, διαρκώς εγκλωβισμένη και ανελεύθερη, χορεύει στους ρυθμούς της ‘’ξένης μουσικής’’ των αφεντικών.
    Μόνο μονιασμένοι και με λογική θα αντιμετωπίσουμε τους αιώνιους εχθρούς μας μέσα και έξω .
    ΜΗ ντρέπεσαι που τους άκουσες και σε πρόδωσαν.
    Τιμώρησέ τους σήμερα φέρνοντας στην εξουσία, αυτούς που αποδειγμένα μας ΕΣΩΣΑΝ και δεν μας πρόδωσαν.
    Σήμερα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καμμένος : ‘’Ένα υπουργείο και για μένα ρε γαμώτο". …
    ΑΝ ΗΤΑΝ ..ΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ, ΘΑ ‘’ΜΙΛΑΓΕ’’ ΣΗΜΕΡΑ???
    [[Φαντάζεται κάποιος , τον Πάνο σε κάποια υπουργική θέση…..???]]
    Πάνος: ο Κακός ‘’υπηρέτης’’ του κόμματος ,που προσκύνησε όλους τους αρχηγούς του και τελικά…. ‘’αυτοπροσκυνάει ’’ κάθε μέρα στον καθρέφτη, το μόνο πράγμα που τον απασχολεί είναι ‘’κάποια’’ υπουργική θέση, ώστε να πάψει να αποκαλεί τον εαυτόν του ΑΧΡΗΣΤΟ και αγράμματο, όπως υποψιάζεται ότι όλοι έτσι σκέπτονται γι αυτόν.
    Δεν είχε και δεν έχει καμία αντίρρηση ούτε για τα μνημόνια ούτε για την δύσκολη οικονομική κατάσταση. Άλλωστε τόσο ξέρει , τόσο αισθάνεται, τόσο καταλαβαίνει. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να γίνει υπουργός και να ‘’περάσει και νόμο’’ να φορά ..στολή σαν Ιταλού καμαρότου.
    [[Σε αυτή την περίπτωση οι όροι που θέτει είναι να δοθούν σε «δικά» του στελέχη το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας καθώς και δύο θέσεις Αντιπροέδρων της Κυβέρνησης]].
    Όλα τα θυμάται και όλα τα ανακαλύπτει (αφού τα γνώριζε σαν μέλος επιτροπών και της κυβέρνησης) τώρα που τον άδειασαν και δεν τον δέχτηκαν στη κυβέρνηση λόγω… ’’απλανούς βλέμματος’’. Αρνήθηκαν τις απαιτήσεις του και έβγαλε ‘’ψεύτη’’ τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Και συμπεριφέρεται σαν να μη συμβαίνει τίποτε.
    **Καταδικάστηκε που συκοφάντησε τον Αντρίκο Παπανδρέου και… αρνείται ότι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ!!!
    **Καταδικάστηκε διότι συκοφάντησε τόσους και τόσους και κάνει πως ‘’δεν καταλαβαίνει’’ τι συνέβη….
    **Γίνεται έρευνα για το παράνομο κότερο της οφσορ και ξέχασε που …το άραξε ενώ από το 1992 ταξιδεύει με ‘’ξένο’’ ..διαβατήριο του κότερου και καταδικάζει τη φοροδιαφυγή των άλλων.??
    **Τον ρωτάς τίνος είναι το αγροτοξενοδοχείο της πεθεράς του και δεν ντρέπεται και δεν ‘’βάζει το κεφάλι του στην άμμο’’.
    **Ζητάει τη… ΜΙΣΗ κυβέρνηση ‘’δική του’’ για να βοηθήσει να σωθεί η Ελλάδα και από τις δικές του αστοχίες μισαλλοδοξίες και ανοησίες.
    Ένα βήμα πίσω φαίνεται ότι κάνει ο Πάνος Καμμένος προς την συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας.
    **Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μαζί με το φάκελο των επτά προτάσεων του που παρέδωσε χθες τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, του έδωσε και μια ακόμη «εναλλακτική» η οποία αναφέρει ότι εάν υπάρξει προς την πλευρά του η διαβεβαίωση ότι η χώρα βρίσκεται «προ εθνικού κινδύνου», δηλαδή άμεση πτώχευση ή κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος, τότε είναι διατεθειμένος να στηρίζει ή να παράσχει ψήφο ανοχής σε κυβέρνηση συνεργασίας για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
    **Σε αυτή την περίπτωση οι όροι που θέτει είναι να δοθούν σε «δικά» του στελέχη το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας καθώς και δύο θέσεις Αντιπροέδρων της Κυβέρνησης.
    Το φανταζόσαστε τι θα συνέβαινε, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης?
    **Αυτά ζήτησε ο Καμμένος για να συμμετάσχει σε κυβέρνηση στη θέση του…Βενιζέλου ή, του Κουβέλη ή, οποιουδήποτε άλλου.
    Απλά δεν τούκαναν το κέφι, όχι ότι υπάρχει…μνημόνιο και λοιπές μπούρδες που ισχυρίζεται, δεδομένου ότι ΦΑΝΕΡΑ υπέγραψε και απεδέχθη τη σύμβαση της Λισσαβόνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
    Προκειμένου δηλαδή να αποτύχει η κυβέρνηση και να ‘’διεκδικήσουν’’ τη θέση της οργίασαν. ΕΚΑΨΑΝ και ότι υπόλοιπο είχε μείνει από την αδηφαγία της κυβέρνησης Καραμανλή. Σαμαράς, Βενιζέλος, Τσίπρας του 3%, Καμμένος της καμένης φλάντζας, Χρυσοδολοφόνοι απόγονοι των εγκληματιών του εμφυλίου και άλλοι ΕΚΑΨΑΝ !!!! την Ελλάδα.
    Είναι γνωστά σε όλους , τα όσα συνέβησαν. Είναι γνωστό σε όλους το αποτέλεσμα αυτής της οργανωμένης πολιτικής Μαφίας, να αρπάξει την ‘’ευκαιρία’’ κι ας καιγόταν κυριολεκτικά η Ελλάδα και οι Έλληνες. Κι όλα αυτά ΓΙΑΤΙ ????? Όπως αποδεικνύεται κάθε μέρα, προσπάθησαν να ρίξουν την κυβέρνηση, να καταστρέψουν την Ελλάδα και τελικά να θέσουν σε εφαρμογή το πρόγραμμα ΣΩΤΗΡΙΑΣ της κυβέρνησης Παπανδρέου που υπονόμευσαν και έριξαν.
    Οι εκλογές είναι ευκαιρία, αφ΄ ενός μεν να τιμωρήσουμε τους προδότες, αφ΄ετέρου να σκεφτούμε λογικά και ήρεμα ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ μας έσωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ.
    Υπάρχει Έλληνας, σκεπτόμενος ψηφοφόρος που θα ξαναψήφιζε, Αντώνη και Βαγγέλη, ή θα ψήφιζε Αλέξη, Πάνο και …Λαγό σήμερα ??? Αλήθεια που ήταν όλοι αυτοί και τι έκαναν όταν βρισκόμαστε στα πρόθυρα της χρεοκοπίας? Έσκαβαν το λάκκο μας. Εμπρός λοιπόν να τους ρίξουμε στο λάκκο που έσκαψαν για μας.
    Εμπρός λοιπόν να σκεφτούμε πως δεν χρεοκοπήσαμε???
    Ποιος μας έσωσε από το εθνικό κακούργημα του Καραμανλή ?
    Που είναι αυτός που μας έσωσε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΖΗΤΑΝΕ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Ενας μανιάτης δημοκράτης
    Κύριε Σαμαρά, κύριε Τσίπρα, λοιποί κύριοι….καμένοι.
    Νιώθετε περήφανοι για την προδοσία σας? Πού είσαστε όταν η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, προσπαθούσαν να σώσουν τους Έλληνες?
    Του σκάβατε κυριολεκτικά το λάκκο, προσπαθώντας να του «ΦΑΤΕ» τη θέση?
    Που ήταν οι εκλεγμένοι πολιτικοί ‘’εγκληματίες’’ που είτε γνώριζαν, είτε έμαθαν ότι η χώρα κινδυνεύει με χρεοκοπία?
    Άθλιες πολιτικές ‘ψηφομαζώχτρες’’, περιμένατε πίσω από την κουρτίνα φιλώντας κατουρημένες ποδιές και υποσχόμενοι ΠΛΗΡΗ υποταγή και εκτέλεση του ‘’BLAN –B’’ του Αντώνη και του Βαγγέλη της πολιτικής ατιμίας και εθνικής προδοσίας?
    Νιώθετε άραγε τύψεις ή το κύριο στοιχείο της πολιτικής σας, είναι η αναισθησία και ο αμοραλισμός;
    Άραγε, είσαστε ικανοποιημένοι με το ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΑΣ ???
    Σας αρέσει, αυτό που συμβαίνει στη πατρίδα μας, στους συνανθρώπους μας , σε μας τους ίδιους;
    Νιώθετε τύψεις για τις εκατοντάδες συνανθρώπους μας που οδηγήσατε στην απόγνωση και στο θάνατο?
    Φανταστήκατε ποτέ, ότι ΕΣΕΙΣ ! θα βρισκόσαστε ποτέ, με δημοκρατικές διαδικασίες και με ήρεμο πολιτικό κλίμα και τρόπο στις θέσεις που είσαστε?
    Κύριε Σαμαρά,
    σε λίγο, ο λαός θα σε ξαναστείλει, στη σκευοφόρο των σκελετών. Σε λίγο το εθνικό και προσωπικό ΑΝΑΘΕΜΑ, θα αποτελεί για σένα το ΝΕΟ σου εφιάλτη. Σε λίγο θα ανασάνει ελεύθερα και ακίνδυνα η πολιτική, η Ελλάδα, οι Έλληνες από την απαίσια πολιτική παρουσία σου. Θα είσαι πλέον, αυτό που είσαι. Ένα ξένο σώμα, σ΄ένα¨ ξένο κόσμο. Μια χαίνουσα πληγή που φέρνει και θυμίζει δυστυχία. Μία άφιλη και άναντρη φυσιογνωμία που ΚΑΝΕΙΣ δεν θα ήθελε να συναντήσει στο δρόμο του.
    Κύριε Τσίπρα,
    Πόσο διαφορετική θα ήταν η κατάσταση σήμερα, αν ακούγατε τη φωνή της λογικής επίκλησης του Γιώργου Παπανδρέου και τη φωνή του εθνικού κινδύνου της πατρίδας μας, αν ΒΟΗΘΟΥΣΑΤΕ να επιτύχει το πρώτο μνημόνιο, στο οποίο προσφύγαμε, ύστερα από αλόγιστη σπατάλη και κακοδιαχείριση της πενταετίας (2004-2009), και το οποίο "ΒΟΥΛΙΑΞΕ" λόγω ελλείψεως εσόδων! αφού , αντί βοήθειας και συμπαράστασης, μέχρι και σύλλογο "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ", φτιάξετε οι δύο "ουρανοκατέβατοι"...σωτήρες μας, ενισχυόμενοι από όλους τους..Ελληναράδες!
    Δεν Πληρώνω,
    έλεγαν οι ορδές των φοροφυγάδων του Κολωνακίου, όταν μάθαμε ότι δήλωναν 500 !!! ευρώ το μήνα εισόδημα, όταν τα μηνιαία έξοδα του γραφείου υπερέβαιναν κατά πολύ τις 2.000 ευρώ.
    Δεν πληρώνω ,
    έλεγαν οι ξενοκίνητες ορδές των πολλαπλώς και ειδικώς(γρηγορόσημο) αμειβόμενων ΡΟΖ υπαλλήλων του δημοσίου και των ΔΕΚΟ. Αυτών που έβγαιναν σχεδόν στη σύνταξη, χωρίς να γνωρίζουν οι συνάδελφοι ούτε τη φάτσα τους.

    ‘’ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ»» !!!
    σημαίνει άμεση μείωση των εσόδων, άμεση αποσυναρμολόγηση του κρατικού συνδετικού ιστού, άμεση υπονόμευση της δημοκρατίας.
    Δεν πληρώνω σημαίνει , κατάλυση κάθε έννοιας έννομης τάξης, και οδηγεί το πολίτευμα και την Ελλάδα σε επικίνδυνους αντιδημοκρατικούς ατραπούς.
    Δεν πληρώνω σημαίνει,
    ότι το κράτος στερείται ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΩΝ εσόδων, και το αποτέλεσμα οδηγεί σε νέο δανεισμό και υπερδιόγκωση του χρέους και του ελλείμματος.

    Σήμερα οι Έλληνες υποφέρουνε, ευτελίζονται , πεινούν και αυτοκτονούν γιατί ΕΣΕΙΣ! τους ‘’πουλήσατε’’ σαν άλλοι πειρατές στα διεθνή κέντρα των εντολοδόχων σας.
    Σήμερα , σαν πολιτικές πόρνες διαλογής, όπως ομολογούν δημοσίως , πολλοί συνάδελφοί σας, εκτελείτε αναντίρρητα όλες τις σκληρές και απάνθρωπες εντολές των τοκογλύφων αφεντικών σας, για να σας χορηγήσουν την επόμενη δόση αντεθνικών ναρκωτικών, προκειμένου να σας επιτρέψουν να καθίσετε για λίγο ακόμη , στις..πολυθρόνες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή