ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η μυστική αλληλογραφία Γεωργίου – Παπακωνσταντίνου – ΓΑΠ για τα Swaps του Σημίτη – Goldman Sachs!







ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και ΓΑΠ Ζητησαν αναδρομικό “μαγείρεμα” Χρεους τον Οκτώβριο 2010!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ.

Από τον Πόρτα – Πόρτα
ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΦΥΛΑΚΗ…
ΑΝ ΔΕΝ ΣΗΚΩΘΕΙ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ !!!
ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ :

ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ 2010 / ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ + ΓΑΠ…. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ SWAPS GOLDMAN SACHS – ΣΗΜΙΤΗ / ΓΙΑΝΝΟΥ / ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ / ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ και ΚΑΤΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΥΜΜΩΡΙΑ ΤΩΝ 300!
ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΡΑΝΤΕΡΜΑΧΕΡ ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ……. ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΡΑΝΤΕΡΜΑΧΕΡ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΥΠΟΙΚ…!

olympia.gr

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. ΠΑΛΙ ‘’ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΥΝ’’ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΓΡΑΦΟΥΝ ??
    Αντιγράψαμε και παρουσιάζουμε και τα 3 άρθρα του εγγράφου της αρμόδιας υπηρεσίας ώστε διαβάζοντας ο Έλληνας, ΟΛΟ το έγγραφο να ΚΑΤΑΦΑΝΕΙ Ο ΔΟΛΙΟΣ χαρακτήρας των διαχειριστών , που ταυτίζεται σχεδόν με τις αρλούμπες του πρώτου ‘’κοτσανολέκτη’’ –μπουρδολόγου βουλευτή του κοινοβουλίου.
    Η αναμονή της απόφασης των δικαστηρίων συνιστά…παρανομία ???
    ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ!!!
    Γράφει και παρουσιάζει ο Ν Βράχος

    ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ
    Του ανωτέρω εγγράφου σε απάντηση ερώτησης βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ
    ΘΕΜΑ: Απαλλαγή –σκάνδαλο της εταιρείας ‘’Διεθνής’’ Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε από καταβολή Φ.Π.Α
    ΣΧΕΤ: Η αρ. πρωτ. 354/53/31.7.2013 ερώτηση
    Σε απάντηση της ανωτέρω σχετικής με το θέμα ερώτησης, που κατατέθηκε στη Βουλή των Ελλήνων από ομάδα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο, και κατά το μέρος της αρμοδιότητάς μας, σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα.
    1. Η εταιρεία « Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε» ερμηνεύοντας την παράγραφο 7 του άρθρου 26 του ν. 209/92 σε συνδυασμό με το άρθρο 25 της σύμβασης Ανάπτυξης που κυρώθηκε με το ν. 2238/1995 θεώρησε ότι ο Φ.Π.Α εκπίπτει ‘’στο σύνολό του’’ και
    Α) εξέπεσε τον Φ.Π.Α που επιβάρυνε τα έξοδα φιλοξενίας και ψυχαγωγίας (άρθρο 30.4) του Κώδικα Φ.Π.Α του ν.2859/1995 όπως ισχύει,
    Β) δεν εφάρμοσε τις διατάξεις του άρθρου 31 του παραπάνω κώδικα περί προσδιορισμού του εκπιπτόμενου φόρου σε περίπτωση κοινών εισροών και
    Γ) δεν ενήργησε διακανονισμό παγίων ( άρθρο 33 του ιδίου Κώδικα)
    2. Περαιτέρω, οι φορολογικές αρχές διενήργησαν έλεγχο ( με την συγκρότηση ειδικού συνεργείου) για τις χρήσεις 2001 έως 2003 ο οποίος καταλόγισε τον Φ.Π.Α με τους προβλεπόμενους πρόσθετους φόρους σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις εκδίδοντας ‘’πράξεις προσδιορισμού Φ.Π.Α’’.
    Για τις χρήσεις 2004 έως και 2009 διενεργήθηκε τακτικός έλεγχος ο οποίος ολοκληρώθηκε οριστικά τον Ιούλιο του 2011,έχουν εκδοθεί οι σχετικές πράξεις προσδιορισμού του φόρου και έχουν κοινοποιηθεί
    Κατά των παραπάνω πράξεων, η εταιρεία προσέφυγε στα διοικητικά δικαστήρια και αναμένονται οι σχετικές αποφάσεις, με τις οποίες θα προσδιορισθεί το ύψος των κύριων και πρόσθετων φόρων.
    3. Η εταιρεία υπέβαλε αίτηση, όπως προβλέπεται από το άρθρο 44.3 της από31.7.1995 σύμβασης(κυρ. ν 2338/1995) για υπαγωγή σε διαιτησία ενώπιον του « The London Coyrt of International Arbitration» και διέπεται, βάσει του άρθρου 30 του LCIA Arbitration Rules, από ρήτρα εμπιστευτικότητας, η οποία χαρακτηρίζει όλη τη διαδικασία και τα έγγραφα που εκδίδονται.
    Ακριβές Αντίγραφο Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΔΝΣΗΣ
    Εσωτερική Διανομή.
    1. Γραφείο Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή φορολογίας κ. Γεωργ. Κριτσέλη
    2. 14η Δνση ΦΠΑ-Γραφείο Προϊσταμένης Δνσης κ. Τάτση
    -Τμήμα Α(5). Τμήμα Β(2), Τμήμα Γ΄(1), Τμήμα Ε΄(1).

    ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ. Από πού διαφαίνεται ή συμπεραίνεται προσπάθεια απόπειρας συγκάλυψης επιβολής και διεκδίκησης του ‘’ΕΝ ΛΟΓΩ Φ.Π.Α’’ και ΕΙΔΙΚΑ από τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΄Η άλλους υπουργούς?
    Το ‘’Ολυμπία’’ σε τι συνέβαλε ώστε να ‘’διεκδικεί’’ …δάφνες ενώ μέχρι σήμερα μόνο ‘’κόλυβα’’ μοιράζει σε όλους τους αναγνώστες της.
    Καλά, λίγη σοβαρότητα δεν υπάρχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΠΑΝΟΣ ‘’ΜΑΖΕΥΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥΣ’’ ΓΙΑ ΤΟΝ …ΑΝΤΩΝΗ???
    ΠΟΣΟΙ ‘’ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ’’??

    Σήμερα μόνο σχεδόν, ο αποτυχημένος Καραμανλής
    απουσιάζει από την προηγούμενη ’’επιτυχημένη’’ ΔΙΚΗ ΤΟΥ(;) κυβέρνηση που διέλυσε την Ελλάδα και οδήγησε πολλούς Έλληνες στη νέα ‘’ εξορία’’, στη δυστυχία και στο θάνατο. Δηλαδή η λερναία δεξιά, κατάφερε πάλι το θαύμα της. Έκοψε τον κεφάλι του Κωστάκη και στη θέση του έβαλε το κεφάλι του Αντωνάκη.
    Είμαστε ‘’αξιοι της τύχης μας’’!

    *{{ Αβραμόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Στυλιανίδης, Χατζηδάκης, Σταϊκούρας, Γιακουμάτος και τόσοι ακόμη… δημιουργούν την εντύπωση ότι από την κυβέρνηση Καραμανλή , την κυβέρνηση του εθνικού εγκλήματος της οικονομικής χρεοκοπίας, ο μόνος απών αποτυχημένος, ήταν ο Καραμανλής???]]]

    *Μας απέκρυψαν επί δύο χρόνια την ΑΘΛΙΑ οικονομική κατάσταση που παρέδωσε λιποτακτώντας, ο ευτραφής και ατάλαντος μεγαλοκληρονόμος της δεξιάς και των συνεπακόλουθων. Δεν ξέρουν τι ‘’έχουν’’ και το πρόστυχο είναι ότι παρουσιάζονται σαν να συμπάσχουν ,συνυποφέρουν και αυτοί μαζί μας.

    *Μας δουλεύουν ψιλό γαζί, όπως γίνεται και με την συνεργασία Σαμαρά –Μιχαλολιάκου. Είναι γνωστό ότι σε κάθε δύσκολη για την κυβέρνηση στιγμή αλλά προσοδοφόρα για τους χρυσοφονιάδες, αυτοί βρίσκονται πάντα στις δεξιές ‘’επάλξεις’’ για άλωση του εθνικού πλούτου.
    Που να αντιληφθεί ο λαός μας το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες του. Τον έχουν μπερδέψει τόσο πολύ, ώστε τον τύφλωσαν να ψηφίσει τους φασίστες της χρυσής αυλής , για να τον σώσουν!!!!!

    *Σήμερα ο Πάνος, το άλλο άμυαλο παμφάγο κεφάλι του δεξιού λερναίου τέρατος ‘’τσακώνεται’’ με πολλούς βουλευτές του, που ανεξαρτητοποιούνται και ΕΤΣΙ ‘’ΑΚΟΥΣΙΑ’’και ακώλυτα θα ψηφίσουν τις επιλογές Σαμαρά αρχής γενομένης από την εκλογή Προέδρου.
    Αυτοί είναι οι δεξιοί και αυτή είναι η δεξιά….μας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΥΠ. ΑΡΙΘΜΟΝ 1144 / 1981
    Άρθρον 1.
    Απαγορευόμενοι πράξεις
    Απαγορεύεται η επικόλλησις εντύπων ΄η χειρογράφων πάσης φύσεως, ως και η καθ΄οιονδήποτε τρόπον ανάρτησις αναγραφή ή προβολή διαφημίσεων, συνθημάτων, ονομάτων, συμβόλων, ανακοινώσεων ή, προσκλήσεων και πάσα εν γένει αναγραφή ή, παράστασις επί:
    α) μνημείων, αγαλμάτων, στύλων και υποσταθμών εταιρειών κοινής ωφελείας .
    β) της προσόψεως , στεών, κγκλιδωμάτων , τοίχων και γενικώς περιφραγμάτων κτιρίων και κτισμάτων πάσης φύσεως ως και της επιφανείας των οδών, πεζοδρομίων και των κρασπεδοδείθρων αυτών.
    γ) πινακίδων σημάνσεως οδών και ισοπέδων διαβάσεων, φωτεινών σηματοδοτήσεων πεζών και οχημάτων κυκλοφορίας, ως και πινακίδων αφετηριών και στάσεων δημοσίων μέσων συγκοινωνίας και
    δ) εις αρχαιολογικούς χώρους. Επίσης δεν επιτρέπεται η τοποθέτησις ή διατήρησις εγκαταστάσεων επί στεγών ή δωμάτων, προς διενέργειαν των πράξεων του παρόντος εις ύψος πέραν των βάσει του οικοδομικού κανονισμού επιτρεπομένου του ανωτάτου ορίου του ακινήτου.
    ΣΧΟΛΙΟ: ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ?
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΑΕ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ !
    Οι Έλληνες, είχαν πολλά χρόνια να δοκιμάσουν στο πετσί τους πραγματικά ,τι ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ ! Από το 1993.
    Σήμερα ,κυβέρνηση και συνιστώσες της βρώμικης δεξιάς, μας θυμίζουν , όλα αυτά που εμείς οι μεγαλύτεροι είχαμε ζήσει.
    Σήμερα τα παιδιά μας, έχουν ΔΥΣΤΥΧΩΣ, το ειδεχθές προνόμιο, να ζήσουν από πρώτο χέρι τη δεξιά, τα αγκάθια της, και τα κατακάθια της.
    Σήμερα περισσότερο από ποτέ το μήνυμα του ‘’ ΟΧΙ’’, αποκαλύπτει , ότι οι δυνάμεις του σκότους, του παρακράτους, του φασισμού, οι εχθροί του λαού και της δημοκρατίας, βρίσκουν έδαφος να επιβιώνουν μέσα στη δημοκρατική –ανθρώπινη φύση της λήθης, της ανθρώπινης αγάπης και αλληλεγγύης.
    Αυτός είναι ο κάθε φασισμός κυριολεκτικά, ένα φίδι που περιμένει να πλησιάσεις.
    Σήμερα την Ελλάδα ‘’διαχειρίζεται’’ η δεξιά και η αδέξια πανσπερμία.
    Η δεξιά του Κωστάκη, του Αντώνη, του Βαγγέλη, της Ντόρας, του Πάκη, του Καμμένου, του Χατζηνικολάου, Μιχαλολιάκου, του Καρατζαφέρη, του…Λιάπη, του… Ανδριανού, του ..Βουλγαράκη, του..Μεϊμαράκη, του Στυλιανίδη, του Νικολόπουλου, του Βορίδη , του Γιωργιάδη, του Ψωμιάδη, του Παπαγεωργόπουλου, του Τζαμτζή, της Βούλτεψη, του Στρατηγού Άνεμου, των λοιπών,,,εθνικοφρόνων και των συνοδοιπόρων.
    Δεν υπάρχει αναγνώριση ούτε εθνικής προδοσίας, ούτε καλπονοθείας, ούτε ΚΛΟΠΗΣ , ούτε ..λάθους , ούτε συγγνώμης. ΔΕΝ υπάρχει ΠΟΘΕΝ ! αλλά μόνον ΕΣΧΕΣ!!! Με άνεση και κυβερνητική και δικαστική πολλάκις κάλυψη, καλλιεργούν’ τον αγρόν του ‘’πάρτα όλα’’. Πάντοτε κυβερνούσε και πάντοτε κάθε τριάντα σαράντα χρόνια μας ΠΤΩΧΕΥΑΝ για να ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ και να συνεχίζουν να μας κρατούν σκλάβους και ομήρους.
    Πάντοτε ΕΚΛΕΒΑΝ το λαό εν ψυχρώ, και πάντα εύρισκαν ‘’κάποιον’’ να του φορτώσουν τις ευθύνες τους. Κοιτάξτε πόσα ακίνητα και τι περιουσία διαθέτει ο καθένας, από πού την απέκτησαν, τι φόρους πληρώνουν και πως, αφού μπήκαν οι παππούδες τους στην πολιτική ξεβράκωτοι, μέχρι σήμερα οι απόγονοι κυβερνούν ακόμη αφού όμως έγιναν και ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ !!!
    Ελπίζουμε, αυτή τη φορά να τιμωρηθούν όλοι οι δεξιόστροφοι εγκληματίες και οι αριστερόστροφοι συνέταιροι. Βλέπεις , όπου υπάρχει φονιάς, υπάρχουν και συνεργάτες. Η ψήφος μας πρέπει να γίνει δύναμη προοπτικής και μελλοντικής ελπίδας για την Ελλάδα μας για τα παιδιά μας.
    Πάντα στην Ελλάδα η δεξιά και κάθε φορά, αλλάζει αρχηγούς, ενώ στην κυβέρνηση ή στην εξουσία, συμμετέχουν όλοι οι απόγονοι των γνωστών πατριδοκάπηλων κοτζαμπάσηδων, συνεργατών της τουρκοκρατίας.
    Ας θυμόμαστε σήμερα γιατί δεν πτωχεύσαμε, ποιος αγωνίστηκε μόνος του με όλα τα θεριά, και σε ποιον τελικά επεχείρησαν να του ‘’φορτώσουν τις ευθύνες’’???
    Στο χέρι μας είναι ΗΡΕΜΑ, ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ και σωφροσύνη, να αντιμετωπίσουμε όλους εκείνους που μας έφεραν στο γκρεμό.

    Ας θυμόμαστε ΠΑΝΤΑ, ότι φασισμός σημαίνει διχόνοια και μίσος και εκμετάλλευση, γιατί μόνο έτσι επιβιώνει..
    Σημαίνει θάνατος και αίμα, για να συνεχίζουμε τις μετεμφυλιακές διαμάχες και διαφορές, ενώ οι ‘’μεγάλοι’’ τόσο στη βουλή όσο και εκτός είναι όλο αγάπες και ..αρώματα.
    Ποιος λοιπόν έδωσε τα πάντα για να μη πτωχεύσουμε??
    Ποιος σήκωσε μόνος του το σταυρό ΤΩΝ ΣΤΑΥΡΩΤΗΔΩΝ ΜΑΣ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάθε ψήφος στο Πάνο, είναι ένα καρφί στο φέρετρο της πατρίδας μας, ένα ακόμη θανάσιμο τραύμα στο μέλλον των παιδιών μας.
    Έξω ο ψεύτης( υπόθεση CDS) από τη βουλή

    Αναμφισβήτητα σήμερα, ο πιο ΑΧΡΗΣΤΟΣ πολιτικός τυχοδιώκτης, είναι ο Πάνος φλατζοκαμένος . Ο πολιτικός που ‘’τον έκαναν’’ ΜΟΝΟ για τα λεφτά του πατέρα του. Ο πιο αγράμματος αρχηγός κόμματος, που πέρασε από το Ελληνικό κοινοβούλιο. Ο μεγαλύτερος μυθοπλάστης της μεσογείου, πάντα πολιτικός…
    Αναμφισβήτητα ο μεγαλύτερος εχθρός κάθε πιθανής ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ!!!
    Αναμφισβήτητα , ο άνθρωπος που ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ τίποτε από την πολιτική εκτός από ‘’μυθολογία στη πράξη’’ !

    *Η μεγαλύτερη πολιτική βρωμιά και απάτη του, ήταν το χαρτί που έδωσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και στη συνέχεια, χωρίς επίγνωση, ντροπή και φιλότιμο το αναίρεσε και άφησε σαφείς και βρώμικους υπαινιγμούς ότι η προεδρία της Δημοκρατίας αποπειράθηκε να βλάψει πολιτικά τον πιο βαμμένο πολιτικό !!!
    *Ήθελε να γίνει ..υπουργός Εθνικής Άμυνας ο πολιτικός παιδοβούβαλος.
    Για σκεφτείτε θράσος !!!!!
    *Μετά την ‘’επιτυχή’’ ταύτιση του Ανδρέα Παπανδρέου με την 17 Νοέμβρη, λογικά θα έπρεπε να αυτοκαθαιρείται πλέον της πολιτικής και να ασχοληθεί ειδικά με την κτηνοτροφία των βοοειδών.
    *Μετά την απιστία( βουλευτική ασυλία) για το κλείσιμο της εταιρείας Ελίντα Α.Ε ( ΙΖΟΛΑ-ΕΣΚΙΜΟ) συνετέλεσε ακούσια(;) για την εμφάνιση της ΖΗΜΕΝΣ
    *Μετά την καταδικαστική απόφαση για συκοφαντία, παραπληροφόρηση και ΑΝΑΝΤΡΙΑ κατά του Αντρίκου Παπανδρέου, θα έπρεπε λογικά, να έχει ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ! Αυτός όμως , όχι μόνο δεν ‘’εξαφανίστηκε’’, αλλά ανέβασε και στο διαδίκτυο δελτίου τύπου που γράφει ότι …αθωώθηκε και τιμωρήθηκε ο αντίδικος.

    Επί είκοσι χρόνια μας έχει τρελάνει με τις φαντασιώσεις του, τις επικίνδυνες εμμονές, τα ΑΣΥΓΚΡΙΤΑ ψεύδη του και γενικώς κάθε έκφρασή του εμπεριέχει ανικανότητα, πολιτική ιδιοτέλεια, τυχοδιωκτισμό και τραυματικές παιδικές εμπειρίες, που φαίνονται αμέσως μόλις του δώσεις το λόγο και μόλις κάποιος από κάτω τον διακόψει. Έκτοτε προτιμά τη φυγή που είναι και το προσόν του και το καταφύγιο με τις κούκλες των νηπιακών του αναμνήσεων. Τελικά ΜΟΝΟ εκείνες τον «πιστεύουν»(????)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διαλύονται οι ΑΝ ΕΛ .....ποιοι αποχωρούν ! ! ! ! - Νέο πολιτικό κόμμα ?
    Τα παραιτούμενα μέλη και οι συνυπογράφοντες για την δημιουργία νέου πολιτικού χώρου.
    1. Γιαλούρης Μανώλης 2ο Αναπληρωματικό μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των
    ΑΝΕΛ
    2. Κοντέα Πέννυ Ιδρυτικό μέλος των ΑΝΕΛ
    3. Μαλακός Γ. Μηνάς Εκπρόσωπος του Κινήματος “Αλληλοβοήθεια Ελλήνων”
    Συνυπογράφων το....
    Συμβόλαιο Τιμής

    4. Μάμαλη Χριστιάννα Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΛ

    5. Μπανάκος Τάσος Πολιτευτής Α΄ Αθήνας
    Αναπληρωτής Υπεύθυνος Τομέα Κοινοβουλευτικής
    Ευθύνης Εσωτερικών
    Μέλος του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης
    Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη

    6. Χριστόπουλος Γιάννης Ιδρυτικό μέλος των ΑΝΕΛ

    7. Κληρονόμου Σοφία Πολιτευτής Β΄ Αθήνας
    Μέλος του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνη
    Εσωτερικών

    8. Καλαμαράς Αντώνης Μέλος ΑΝΕΛ
    9. Γεωργιάδου Νινόν Μέλος ΑΝΕΛ
    10. Καφούνη Σταυρούλα Μέλος ΑΝΕΛ
    11. Κοτσώνης Γιώργος Ιδρυτικό μέλος των ΑΝΕΛ
    12. Βασιλείου Ειρήνη Ιδρυτικό μέλος των ΑΝΕΛ
    13. Σαρακίνης Διονύσης Μέλος ΑΝΕΛ
    14. Λουκάς Σπύρος Μέλος ΑΝΕΛ
    15. Σπανού Αλεξάνδρα Μέλος ΑΝΕΛ
    16. Σπανός Παναγιώτης Μέλος ΑΝΕΛ
    17. Σπανού Ανδριάννα Μέλος ΑΝΕΛ
    18. Κατσιροπούλου Ρία Πολιτευτής Α' Αθήνας
    Μέλος του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Εργασίας

    19. Χαμάκος Παναγιώτης Μέλος ΑΝΕΛ
    20. Κοτελίδου Ιωάννα Πολιτευτής Α' Αθήνας
    Μέλος τουΤομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης, Ανάπτυξης, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων

    21. Αντωναράκης Νικόλαος τέως Πολιτευτής Β' Πειραιά
    22. Σαμπατακάκης Γιάννης Μέλος ΑΝΕΛ
    23. Αραποπούλου Νατάσσα Μέλος ΑΝΕΛ
    24. Κόλιας Χρήστος Μέλος ΑΝΕΛ
    25. Κάπα -Κόλια Ευαγγελία Μέλος ΑΝΕΛ
    26. Παγιάντζα Θωμαή Μέλος ΑΝΕΛ
    27. Πεχλιβανίδης Γιώργος Μέλος ΑΝΕΛ
    28. Πατσιατζή Μαριάνθη Μέλος ΑΝΕΛ
    29. Αστεριάδου Ελένη Μέλος ΑΝΕΛ
    30. Καμπουτζιδιανός Θανάσης Μέλος ΑΝΕΛ
    31. Μανέτας Κίμων Μέλος ΑΝΕΛ
    32. Παπαδόπουλος Αλέξιος Μέλος Συντονιστικής Επιτροπής Β.Β.Β.
    Μέλος Τομέα Ναυτιλίας

    33. Νέστορας Γιάννης Πολιτευτής Μαγνησίας
    34. Κουμπάνης Σίμος τέως Βουλευτής Καστοριάς
    35. Καταλαχαράκη Βασιλική Πολιτευτής Α' Αθήνας
    Μέλος τουΤομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Παιδείας,
    Πολιτισμού και Αθλητισμού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στην Goldman Sachs ο γιος του Αλογοσκούφη!..
    Η άλλη όψη της πρωτοφανούς κρίσης
    που πλήττει τη χώρα...

    Aπό το http://ixnos1.blogspot.com/ Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2010

    .
    Η Goldman Sachs έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας με τα περίφημα swaps του 2001 και είναι επόμενο οτιδήποτε κινείται γύρω από τον ξένο οίκο να κεντρίζει την προσοχή όλων μας. Πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για τον Σπύρο Αλογοσκούφη, γιο του Γ. Αλογοσκούφη, πρώην υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, που αποχώρησε από τη θέση του τον Ιανουάριο του 2009. Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, ο Σπύρος Αλογοσκούφης εργαζόταν από την άνοιξη του 2009, και πιθανόν συνεχίζει να εργάζεται, στην Goldman Sachs στην Ασία. Φέρεται να ειδικεύεται στις αγοραπωλησίες (dealings) σε συμβόλαια futures.
    Σημειώνεται ότι είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Yale και έχει κάνει τουλάχιστον ένα καλοκαίρι πρακτική (intership) στην Goldman Sachs, ενώ ήταν ακόμη...

    φοιτητής. Το σύνολο του κυριακάτικου Τύπου γράφει για το "σπίτι με τα πολλά projects", την Goldman Sachs. Τον αμερικανικό οίκο που λεηλάτησε (sacks, αγγλιστί το ρήμα) την οικονομία σου, παίζοντας διπλά παιχνίδια, όπως έγραψε πρόσφατα η Liberation. Τον οίκο που ρούφηξε (sucks, αγγλιστί το ρήμα) ομόλογα, αποκρατικοποιήσεις, μετοχοποιήσεις, αυξήσεις μετοχικών κεφαλαίων.
    Όλα αυτά, από το 2001 μέχρι σήμερα, γεγονός που καταδηλώνει την διείσδυσή του σε όλα τα κόμματα. Το σύνολο του κυριακάτικου Τύπου, ψάχνοντας να βρει τους ενόχους για τα εγκλήματα στην οικονομία, γράφει ή συνεντευξιάζει έναν από τους πιθανούς φταίχτες. Τον Γιώργο Αλογοσκούφη. Εκείνος προτάσσει αριθμούς για να αθωώσει τα έργα του και μετατοπίζει τις ευθύνες σε "ομάδα κρατιστών" που πήραν τα ηνία τόσο από τον Καραμανλή, όσο κι από τον ίδιο.
    Υπάρχει ένα σημείο όμως, αυτό το ηθικό ζήτημα, όπου ο κ. Αλογοσκούφης θα πρέπει να δώσει μια απάντηση. Αν αληθεύει ότι ο γιος του, Σπύρος Αλογοσκούφης, εργαζόταν από την άνοιξη του 2009 και πιθανόν συνεχίζει να εργάζεται στην Goldman Sachs στην Ασία, όπου έχει κάνει και πρακτική ως φοιτητής αμερικανικού πανεπιστημίου, προκύπτει το γνωστό "ηθικό ασυμβίβαστο" για τον πρώην αξιωματούχο της ΝΔ. Η είδηση περνά έμμεσα σε στήλες, χωρίς να συγκεκριμενοποιείται η σχέση υιού. Και για εκείνους που θα προστρέξουν vα δουν "ποινικοποίηση" μιας οικογενειακής σχέσης, σημειώνω ότι αυτή την εποχή και με τον κίνδυνο να μην πάρω σύνταξη, κάθε πράξη σημειώνεται, κάθε σχέση αναλύεται και κυρίως, κάθε οικογενειακή σχέση α' βαθμού κρίνεται. Αφού έδωσες το δικαίωμα να το κάνουν οι ξένοι, γιατί να μην το κάνω κι εγώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή