Μουσουλμάνοι καίνε πάνες Pampers γιατί το λογότυπο μοιάζει με το όνομα το Μωάμεθ








Μουσουλμάνοι διαδηλωτές στην Ινδία απαιτούν το μποϊκοτάζ των προϊόντων της Pampers, επειδή ισχυρίζονται ότι φαίνεται η λέξη «Μωάμεθ» στο πρόσωπο της γάτας που υπάρχει στην συσκευασία των βρεφικών πανών.



Οι γραμμές που απεικονίζουν τα μουστάκια, την μύτη, το στόμα και το αριστερό μάτι της γάτας φέρονται να μοιάζουν πολύ με το όνομα του Προφήτη Μωάμεθ, όταν γράφεται στα Αραβικά ή την γλώσσα Ούρντου.

Η εικόνα στην συσκευασία των Pampers χαρακτηρίστηκε προσβλητική από τους Ισλαμιστές προέβησαν σε διαμαρτυρίες.

Δείτε το βίντεο


Ακτιβιστές από την Ισλαμική ομάδα Darsgah Jihad-o-Shahadat υπέβαλαν επίσημη καταγγελία σχετικά με τις πάνες στην αστυνομία.



Σε επίσημη ανακοίνωσή τους δήλωσαν ότι η Pampers, που ανήκει στην πολυεθνική εταιρεία Procter & Gamble «πλήγωσε τα αισθήματα» της μουσουλμανικής κοινότητας και ζήτησαν να απομακρυνθούν οι πάνες από τα ράφια των σούπερ μάρκετ.

«Ακόμα και με γυμνό μάτι είναι εμφανές ότι φαίνεται γραμμένο στα Αραβικά ή Ουρντού
το όνομα του Προφήτη Μωάμεθ», δήλωσαν.



Το βίντεο έχει πάνω από 175.000 προβολές και δείχνει του εξαγριωμένους διαδηλωτές να καίνε ολόκληρες συσκευασίες με πάνες.



«Ο Προφήτης Μωάμεθ είναι μια ιερή προσωπικότητα στο Ισλάμ και δεν μπορεί να γίνει ανεκτή καμία ασέβεια. Συλλάβετέ τους και τιμωρήστε τους», ανέφερε η ανακοίνωση.

«Παρακαλώ κάθε αδερφό μουσουλμάνο να να μποϊκοτάρει τα προϊόντα. Είναι ο μόνος τρόπος να αποδείξουμε την δύναμη και την αγάπη μας για τον Προφήτη Μωάμεθ», ανέφερε ένας από τους διαδηλωτές.

[dailymail]

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια