Τι κοινό έχουν αποκεφαλιστές του ISIS με τους ANTIFA και τις φεμινίστριες; Όλοι τους μισούν τους Χριστιανούς και τον Πούτιν!




Τι κοινό έχουν αποκεφαλιστές του ISIS με τους ANTIFA και τις φεμινίστριες; Όλοι τους μισούν τους Χριστιανούς και τον Πούτιν!

Μόνο με τους Χριστιανούς και τον Πούτιν έχουν πρόβλημα οι αποκεφαλιστές του ISIS. Όπως ακριβώς και οι Femen του Soros και οι Antifa της Μοσάντ κ.ο.κ. Με το Ισραήλ και τους Σιωνιστές και τους τοκογλύφους… όλα μέλι γάλα.
Ακριβώς όπως κι ο Κεμάλ Ατατούρκ. Αφάνισε Έλληνες
κι Αρμένιους εμπόρους και τραπεζίτες αλλά δεν ακούμπησε ούτε τρίχα Εβραίου στην Τουρκία.





>>>
Νέες απειλές για τρομοκρατικές επιθέσεις εξαπέλυσε το Ισλαμικό Κράτος, βάζοντας αυτή τη φορά στο στόχαστρο τις ΗΠΑ, τη Βρετανία και τη Ρωσία.

Στην πρώτη από τις δύο αφίσες που δόθηκαν στη δημοσιότητα απεικονίζεται ένας τζιχαντιστής να κρατά όπλο και στο φόντο το Μπιγκ Μπεν και το βρετανικό κοινοβούλιο. Μέσω της αφίσας καλούν τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους να «κάψουν» τις ΗΠΑ και να επιτεθούν στο Λονδίνο.

Στη δεύτερη αφίσα στην οποία και αναγράφεται «σπάστε τον σταυρό» απεικονίζονται ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος.

http://grothia.gr/enimerosi/sionismos/69967/ti-kino-echoun-apokefalistes-tou-isis-tous-antifa/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια