ΗΠΑ: Το FBI γνώριζε ότι θα γίνει μακελειό στην Φλόριντα




Του Γιώργου Φαρμάκη

Λίγες ημέρες πριν, όλος ο πλανήτης συγκλονίστηκε από το μακελειό που έγινε στην Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο νεαρός μακελάρης άνοιξε πυρ και σκότωσε νεαρά παιδιά

και όπως είναι λογικό αυτή του η πράξη, είναι κατακριτέα. Το άσχημο περιστατικό όμως θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί. Αίσθηση προκάλεσε στην Αμερικανική γνώμη η δήλωση ατόμου το οποίο βρίσκεται στο κοντινό περιβάλλον του μακελάρη, το οποίο είπε ότι είχε προειδοποιήσει το FBI για την επίθεση. Μάλιστα είχε στείλει στο FBI τα σχόλια που είχε κάνει στο youtube ο δράστης προτού πραγματοποιήσει την επίθεση του.
Γ

ιατί το FBI δεν συνέλαβε τον μακελάρη πριν πραγματοποιήσει την επίθεση που είχε σχεδιάσει, εφόσον είχε όλες τις πληροφορίες (για την επικείμενη επίθεση);


Μόλις έγινε γνωστό το συμβάν, η Χίλαρι Κλίντον αμέσως «έτρεξε» να πολιτικοποιήσει το όλο περιστατικό,
αφού έκανε λόγο για την ανάγκη του ελέγχου των όπλων. Αυτή η συμπεριφορά φυσικά, είναι απαράδεκτη το λιγότερο. Αξίζει να αναφερθεί ότι σε πολλά σχολεία των ΗΠΑ πλέον οι καθηγητές οπλοφορούν ώστε να είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν περιστατικά σαν και αυτό της Φλόριντα. Επομένως υπάρχει τρόπος να λυθεί το πρόβλημα αυτών των άσχημων περιστατικών χωρίς να χρειαστεί να ληφθούν μέτρα για τον έλεγχο των όπλων.


Όπως είναι αυτονόητο τα όπλα υπάρχουν για να προκαλούν κακό αλλά από την στιγμή που κάποιοι «διαταραγμένοι» άνθρωποι έχουν όπλα, για λόγους προστασίας και μόνο θα πρέπει να έχουν και οι φυσιολογικοί άνθρωποι (όπλα).

Συμπέρασμα:

Κάποιοι πολιτικοί
προσπαθούν να πλήξουν τους αντιπάλους τους με όποιο τρόπο μπορούν. Η Κλίντον μας έδειξε ότι η Νέα Τάξη είναι απάνθρωπη διότι προωθεί την προπαγάνδα της χωρίς να υπολογίζει ούτε νεκρούς, ούτε τίποτα. Στο αντίθετο άκρο υπάρχει ο Τράμπ ο οποίος δέχεται όλα τα χτυπήματα της Νέας Τάξης αλλά μέχρι στιγμής μπορεί και τα διαχειρίζεται!
el.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια