ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΛΟΙΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΝΑΥΠΗΓΕΙΟ;





Αναδείξαμε στις προηγούμενες ημέρες άγνωστες πτυχές του εμβολισμού του σκάφους του Λιμενικού μας από τουρκικό πλοίο, που σκοπό είχε την βύθισή του! Αφού όλο το προηγούμενο διάστημα οι Τούρκοι προκαλούν συνεχώς, στην προσπάθειά τους να εμπλακεί η χώρα μας σε ένα θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο Πέλαγος!



Ωστόσο, σήμερα θα σας παρουσιάσουμε μια άλλη άγνωστη πτυχή αυτού του επεισοδίου!

Τις πληροφορίες μας τις έστειλε ο πρώην πράκτορας της ΕΥΠ Μανώλης Χατζησάββας, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, σε αντίθεση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, που ισχυρίζεται πως είναι πράκτορας των Τούρκων!

Πάρα ταύτα εμείς θα σας δώσουμε αυτές τις πληροφορίες και θα αναμένουμε τη διάψευση από την κυβέρνηση!

Η είδηση λοιπόν είναι, πως το άοπλο σκάφος του Λιμενικού Σώματος «090 ΓΑΥΔΟΣ», είναι κατασκευασμένο από ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΝΑΥΠΗΓΕΙΟ της εταιρείας DAMEN SHIPYARDS ANTALYA DENIZ ARAÇLARI SAN.VE TIC.LTD.STI στην Αττάλεια.

(σ.σ. η εταιρεία έχει και στενή σχέση συνεργασίας με την γνωστή – στην ΕΥΠ – εταιρεία ARES κατασκευάστρια σκαφών των ειδικών δυνάμεων SAT του Τουρκικού πολεμικού ναυτικού).

Επίσης η εν λόγω εταιρεία έχει αναλάβει κατ΄ εντολή της ΕΕ (πληρωμένα) την κατασκευή έξη (6) 20μετρων σκαφών! Η ναυπήγησή τους θα είναι από το ίδιο Ναυπηγείο στην Αττάλεια!



Όπως επίσης ότι, από αυτήν την παραγγελία των έξη σκαφών, οι παραδώσεις στην Τουρκική Ακτοφυλακή έχουν ξεκινήσει από τον Ιούλιο του 2017!

Αν λοιπόν αληθεύουν αυτές οι πληροφορίες καλείται η κυβέρνηση και η Ευρωπαϊκή Ένωση να απαντήσουν!

Θα αναμένουμε κυβερνητική διάψευση, η οποία και θα μας ικανοποιούσε…











Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής Στρατηγικού Σχεδιασμού

της “Ελλήνων Πολιτείας”

egerssi@otenet.gr

www.egerssi.gr

https://katohika.gr/ellada/kataskevi-ploion-mas-se-tourkiko-nafpigeio/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια