ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΣΩΤΩΝ ΥΙΩΝ





Ο ελληνικός λαός μετά απ’ όσα έχουν γραφτεί, αλλά και όσα έχει δει, βιώσει,

κατανοήσει έχει πια γνώση του ποιοι μας κυβερνούν. Για όσους ακόμα δεν έχουν πάρει χαμπάρι ποιο το γένος αυτών θα αναφερθώ σήμερα σε παραδείγματα, με βάση πάντα το «πιστεύω» τους, που είναι το Ταλμούδ. Θα προσπαθήσω να είμαι το δυνατόν αναλυτικότερος. ΠΡΟΣΟΧΗ όμως, το άρθρο αυτό δεν είναι για να τους μισήσετε, ούτε για να σκεφτείτε κάτι κακό εναντίον τους, αλλά για να νοήσετε ότι όποιος δεν είναι Έλλην και μας θεωρεί ζώα δεν είναι άξιος να κυβερνά τους Έλληνες θέλοντας το καλό μας.

Ο μη Έλλην θα κοιτάξει σαφώς τα συμφέροντα του γένους του. Βέβαια, αυτοί επιτίθονται κατά ολόκληρης της ανθρωπότητας. Λυπηθείτε τους, γιατί αυτοί υπολογίζουν χωρίς τον Θεό μας, πιστεύοντας οι ίδιοι ότι αυτοί είναι ο θεός. Λυπηθείτε τους, γιατί αυτοί δεν έχουν ίχνος ανθρωπιάς. Όμως, δεν νοείται αυτοί να μας κυβερνούν. Δεν νοείται αυτοί να μας επιβάλλουν διαφορετικό τρόπο ζωής από τον δικό μας. Αυτοί είναι χωμένοι παντού, για να μας ελέγχουν καλύτερα. Βρίσκονται στην κυβέρνηση, στην Βουλή, στην Εκκλησία, στον στρατό, στους καλλιτέχνες και όπου αλλού μπορείτε να φανταστείτε,
ακόμα και ως παρατηρητές στα δάση πάνω στα βουνά.


Όταν λοιπόν λέει στο Ταλμούδ «Αν και ο Θεός δημιούργησε τον μη εβραίο, αυτός παραμένει Ζώο με ανθρώπινη μορφή. Επομένως θα υπηρετείται από ζώα με ανθρώπινη μορφή» (Midrasch Talpioth σελ 225 Warsaw 1855) σημαίνει ότι ο Τσίπρας για παράδειγμα βλέπει εμάς τον ελληνικό λαό ως σκύλους που ο μόνος λόγος ύπαρξής μας είναι να υπηρετούμε το σύστημά τους, δηλαδή τις τράπεζες, το χρήμα, την παιδεία της ανωμαλίας κλπ κακά.

Όταν τις προάλλες ήρθε στην Ελλάδα ο πρόεδρος του Ισραήλ και έπιασε το φτυάρι για να φυτέψει το δέντρο, αυτό το φτυάρι δεν γίνεται να το πιάσει ένας σκύλος, παρά μόνον εβραίος το γένος για τον σκοπό του φυτέματος. Τουλάχιστον και ο Τσίπρας έσκαψε για το δέντρο. Από τη στιγμή λοιπόν που επιτράπηκε να το πιάσει το φτυάρι κάποιος άλλος, αυτός σίγουρα δεν ήταν κάποιος «σκύλος» κατά αυτούς, αλλά ίδιος το γένος και το θρήσκευμα. Άρα τι είναι ο Τσίπρας; Όταν ο Γεωργάκης Παπανδρέου ήταν πρωθυπουργός, εβραίος κι αυτός το γένος Μινέϊκο, είχε σύμβουλο τον νυν υπουργό εξωτερικών, τον Κοτζιά. Δεν είναι δυνατόν κατά αυτούς να υφίσταται ένας «σκύλος»
ως σύμβουλος, παρά μόνο ένας άνθρωπος κατά αυτούς, δηλαδή εβραίος. Στην συγκέντρωση που μαζεύτηκαν μετά όλοι μαζί για να πάρουν βραβεία συνεισφοράς από τον πρόεδρο του Ισραήλ, καθόντουσαν δίπλα δίπλα χαμογελαστοί όλοι εκείνοι που τους προβάλλουν τα κανάλια να τσακώνονται για το καλό μας… και ξέχασε ο ελληνικός λαός ότι δεκαετίες τώρα όλοι τους και από λίγο θάβουν την Ελλάδα και το ελληνικό πνεύμα στον πιο βαθύ τάφο που υπάρχει.

Ένας ισραηλίτης δεν γίνεται να παντρευτεί αλλόθρησκη, γιατί θα έχει την τύχη όσων εκτέλεσε ο Χίτλερ (ψάξτε το να δείτε ποιους καθάρισε ο Χίτλερ που χρηματοδοτήθηκε από εβραϊκές τράπεζες, και σαφώς όπως αποδεικνύεται από επιστημονικές μελέτες, αλλά και πάμπολλα δημοσιεύματα και έρευνες δεν ήταν 6 εκατομμύρια, αλλά πολύ λιγότεροι). Η σύζυγος του Μητσοτάκη τι γένος είναι; Του Τσακαλώτου; Απλά παραδείγματα αναφέρω τώρα, ψάξτε το κι εσείς για όλους. Ο πρώην υπουργός αμύνης επί Ανδρέα Παπανδρέου κ. Χαραλαμπόπουλος είχε δύο παιδιά που υπηρέτησαν τον ισραηλινό στρατό! Τι να ήταν οι γονείς του άραγε; Όλοι τους φόρεσαν τον κιπά για να προσκυνήσουν στο μνημείο του «ολοκαυτώματός» τους! Πέρα από τον Τσίπρα που το παίζει άθεος, οι άλλοι που το παίζουν Ορθόδοξοι χριστιανοί ελληνάρες, δεν τους είπαν ποτέ ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ να συναναστρεφόμαστε με ισραηλίτες καθ’ οιονδήποτε τρόπο; Για όσους δεν το γνωρίζουν, οι Νόμοι της Ορθοδοξίας, δηλαδή των Αγίων Πατέρων μας το ορίζουν ξεκάθαρα.
Και τον κιπά δεν μπορεί να τον φορέσει ο οποιοσδήποτε αλλόθρησκος…




Για να μην τα πολυλογώ και σας κουράζω, και αφού κάνετε την δική σας μελέτη, προχωρώ και σε μερικά σημεία ακόμα. Οι “ραβίνοι” ιεράρχες (οι της ιεράς συνόδου και λοιποί μητροπολίτες + πατριάρχες απανταχού τον κόσμο) κρατούν επίτηδες τον ελληνικό λαό σε πνευματικά σκοτάδια και δολίως του φυτεύουν δαιμόνια, του τύπου σατανάδες και μαγείες, για να μην πιστεύει σε Χριστό αλλά και για να μην γνωρίζει την δύναμη της θεουργίας. Επιπλέον καταπατούν σχεδόν όλους τους Κανόνες των Αγίων Πατέρων. Αυτοί δεν υπηρετούν τον Ορθόδοξο ελληνικό λαό, και σαφώς δεν έχουν Θεό τον Χριστό, αλλά το χρήμα και το πνεύμα του σκότους. Όποιος ρασοφόρος από τις παραπάνω κατηγορίες που έγραψα διαβάζει αυτές τις γραμμές και αντιδρά, έχω να αναφέρω αυτό που είπε ο Μέγας Βασίλειος «ο σιωπών δοκεί συναινείν» και αυτό που είπε ο Ιωάννης Χρυσόστομος «το να μην κρίνεις για να μην κριθείς περί βίου εστί, ου περί πίστης».



Δυστυχώς πέρα από την καταπάτηση των Κανόνων, και την σπορά αντίχριστου πνεύματος στον ορθόδοξο ελληνικό λαό, οι «ποιμένες» αυτοί που μεταμόρφωσαν την Εκκλησία του Χριστού σε “Χριστεμπορική Α.Ε.” αποκρύπτουν από τον βαπτισμένο τον Χριστό λαό τα δικαιώματά του! Κρύβουν με κάθε τρόπο και με διάφορες σοβαροφανείς ελεεινές παπαρολογίες ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι Βασιλεύουσα και μπορεί να απαλλάξει την Ελλάδα απ’ όλους αυτούς που προδοτικά μας κυβερνούν.
Συνέλληνές μου, για ψάξτε να δείτε ποιοι έχουν τα γραφεία τους με έδρα κάπου στο Άγιον Όρος και δεν πληρώνουν φόρους. Ψάξτε να διαπιστώσετε ότι ισχύουν τα Χρυσόβουλα, που είναι αποφάσεις αιώνιας διάρκειας. Μελετήστε να δείτε πόσο εύκολα από κράτος σκότους, σκλαβιάς και ανομίας μπορούμε να γίνουμε φάρος φωτός και ζάμπλουτοι πνευματικά και υλικά, αν εφαρμοστούν οι Νόμοι της Ορθοδοξίας! Φανταστείτε και να εφαρμοστεί και το Σύνταγμα του Αγίου Ιωάννη Βατατζή τι έχει να γίνει!!!

Για αυτό εσείς που έχετε τα ηνία της Ορθόδοξης Εκκλησίας, μετανοήστε και εφαρμόστε τους Νόμους της Βασιλεύουσας Ορθόδοξης Εκκλησίας. Αν δεν μπορείτε αποχωρείστε. Αν δεν αποχωρήσετε και συνεχίσετε να θεωρείτε ως «σκύλους» τον ελληνικό λαό που υπάρχει για να εξυπηρετεί την Χριστεμπορική σας, απλά θέλω να σας θυμίσω τι προείπαν κάποιοι Άγιοι Πατέρες για εσάς: «…και εκ τρίτου δώση αυτώ πλάκας λιθίνας, εν αις εγκεχάρακται εντολαί δύο· εκδικήσαι και εθνοποιήσαι χρηστά και ασέβειαν εκδιώξαι και τους σοδομιτικά έργα ποιούντας πυρικαύστους ποιήσαι ωσαύτως και τους κακούς ιερείς εκ του ιερού διώξαι και τους αξίους εις το θείον αποκαταστήσαι…» (Ανωνύμου παράφρασις των του βασιλέως Λέοντος Χρησμών, Πατρολογία Migne σελ. 1141- 1148 τ. 107).

Ο ελληνικός λαός έχει ξυπνήσει πια από τον λήθαργο, θέλετε δεν θέλετε.
Είδε ποιοι είστε όλοι εσείς που τον κομματιάζετε σε κόμματα, παρατάξεις, ιδεολογίες, σχίσματα κι ό,τι άλλο διαιρετικό. Σας είδε και με το ΟΧΙ που κάνατε ΝΑΙ, σας είδε και με το Σκοπιανό θέμα. Σας βλέπει που ζητάτε λεφτά για τα Μυστήρια του Θεού, και έχετε μετατρέψει τον Οίκο του Θεού Ελλάδα σε τόπο δουλείας και εμπορίας.

Εσύ ελληνικέ λαέ, αν θέλεις κάποιον να σε σώσει, ο μόνος Σωτήρας είναι ο Χριστός, η Ανθρωπιά μας· από τον Χριστό ξεκινούν όλα και τελειώνουν όλα. Νόμοι υπάρχουν που μπορεί να στηριχθεί ο ελληνικός λαός. Στις μέρες μας υπάρχει και το πρόσωπο, αλλά στην Ορθοδοξία δεν υπάρχει προσωπολατρία και κανείς δεν είναι ανώτερος κανενός. Για αυτό γυρίστε πίσω στον Χριστό και στην Ανθρωπιά, για να αξιωθείτε να δείτε και το πρόσωπο που θα συμβουλέψει πένητες Πατέρες πώς να σηκώσουν το έθνος των Ελλήνων! Και μην ξεχνάτε ποτέ: «πάντων όλων η Αγάπη».
SOCRATESNIOS

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια