Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ





Μια προσχεδιασμένη δολοφονία, ένα κράτος που στήθηκε στο 1831 με ημερομηνία λήξης.

Μας πούλησαν εμάς και τα παιδιά μας, συμφώνησαν για τον διαμελισμό της Ελλάδος και τώρα εφαρμόζουν τον τρόπο που θα περάσει… τον τρόπο που και πάλι εμείς θα «χάψουμε» το παραμύθι τους. Αυτό φαίνεται άλλωστε πολύ καθαρά στον τρόπο χειρισμού των Τούρκων στα Ίμια και στο Αιγαίο, όπως και στην Κύπρο.

Μας κυβερνούν εδώ και δεκαετίες άνθρωποι που δεν έχουν δικαίωμα ψήφου στην Ελλάδα, ελληνόφωνοι μα όχι Έλληνες. Υποτιθέμενοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, μα Ισραηλίτες στο θρήσκευμα. Άθεοι, μα προσκυνούντες τους νόμους του ταλμούδ και του κορανίου (ψάξτε να δείτε πόσα κοινά έχουν). Διαστρέβλωσαν τα πάντα και με τις ευλογίες της Εκκλησίας της Ελλάδος, που μόνο του Χριστού δεν είναι.

Μην βλέπετε τα πρόσωπα συνέλληνές μου, άλλωστε εικόνες Θεού είναι· ο πόλεμος είναι πνευματικός, είναι το πνεύμα των υιών του φωτός ενάντια στο πνεύμα αυτών που μας θεωρούν ζώα για να τους υπηρετούμε, δηλαδή της θρησκείας του ισραήλ. Χάθηκε το πνεύμα μας, δεν είμαστε πια παιδιά του φωτός,
αλλά υπηρετούμε πιστά τον θεό τους, δηλαδή τις τράπεζες και τον τρόπο ζωής που μας επέβαλλαν- κοινώς το σκότος. Δεν ξεσηκωθήκαμε για την παιδεία της ανωμαλίας στα παιδιά μας, παρά υπομείναμε για μερικά αργύρια. Δεν ξεσηκωθήκαμε που πρόσβαλλαν όλα τα ιερά και τα όσιά μας, γιατί φοβηθήκαμε μην τυχόν και μας πάρει καμιά πέτρα στο κεφάλι από τους δικούς τους αντιεξουσιαστές.

Και τώρα που ξεσηκωθήκαμε για το Σκοπιανό, είδαμε όλοι μας πόσο μόνοι μας είμαστε. Αυτοί όλοι που κάθε μέρα τσακώνονται στα κανάλια για τα πολιτικά τους, ξαφνικά έγιναν όλοι ένα εναντίον μας. Το ίδιο έγινε και στο δημοψήφισμα που εμείς ο ελληνικός λαός είπαμε το ΟΧΙ, αλλά και πάλι όλοι αυτοί ενώθηκαν για να μας πείσουν για το ΝΑΙ. Κι αφού ψηφίσαμε ΟΧΙ, και πάλι μας πρόδωσαν, γιατί μας θεωρούν «ζώα με ανθρώπινη μορφή που ζούμε για να τους υπηρετούμε» (Αν και ο Θεός δημιούργησε τον μη εβραίο, αυτός παραμένει Ζώο με ανθρώπινη μορφή. Επομένως θα υπηρετείται από ζώα με ανθρώπινη μορφή, Talmud Midrasch Talpioth σελ 225 Warsaw 1855).


Έχουν ήδη συμφωνήσει να δώσουν το όνομα της Μακεδονίας μας στα Σκόπια· τώρα το μεθοδεύουν για να το «φάμε» πάλι. Έχουν ήδη συμφωνήσει να παραδώσουν το μισό Αιγαίο και την Θράκη μας στους Τούρκους·
τώρα κάνουν τις κινήσεις εκείνες που θα το δεχτούμε κι αυτό χωρίς αντιδράσεις. Έχουν ήδη συμφωνήσει τον αιώνιο διαμελισμό της Κύπρου και την προσάρτηση των κατεχομένων στην Τουρκία. Για όλα αυτά που εσύ δεν ξεσηκώθηκες είσαι υπόλογος Έλληνά μου, κυρίως όμως για την παιδεία της ομοφυλοφιλίας και του τρίτου φύλου που θεωρεί ότι προκύπτει φύλο από συνουσία ανωμάλων, όπως και την παιδεία και τους νόμους της νόμιμης παιδεραστίας. Βλέπεις… σου είπαν για δήθεν «προοδευτισμούς» και το φαγες το τυράκι, ξεχνώντας όλα εκείνα για τα οποία πολέμησαν οι ήρωές σου, οι Άγιοί σου, αλλά και όλοι γενικώς οι υιοί του φωτός.

Κατέθεσες Έλληνα τα «όπλα», και άφησες να παραχωρηθεί γη και ύδωρ. Μετανόησε τώρα και σήκω πάλι όρθιος. Μην πάρεις τα όπλα, αρκεί η φωνή σου. Αρκεί η επιμονή σου, αρκεί να είσαι σύσσωμος ελληνικέ λαέ μπροστά στον εχθρό· αρκεί να γυρίσεις το κεφάλι πίσω να δεις τι έκαναν οι πρόγονοί μας και τι παραδόσεις είχαμε ως Έθνος κι αυτά να ακολουθήσεις. Εδώ είναι η Ελλάδα, η χώρα του Χριστού και βεβηλώθηκε αρκετά πια. Φτάνει. Τώρα σήκω πάνω. Εμείς κι Αυτοί ήταν από αρχαιοτάτων χρόνων, Εμείς κι Αυτοί είναι και τώρα.

Ή θα γίνουμε Ελλάδα πάλι ή θα πέσουμε ολοσχερώς.



SOCRATESNIOS

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια