Ο Πούτιν σκηνοθετεί, ο πράκτορας Ερντογάν εκτελεί, και ο θείος Σάμ χαρίζει στρατιωτική νίκη στους Έλληνες …..






Έχουμε πει πολλές φορές ότι ο Πούτιν είναι μεγάλος σκακιστής και με συγκεκριμένο σχέδιο: να προκαλέσει τεράστιο ρήγμα στο ΝΑΤΟ (άρθρο: «ΡΩΣΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ…
.
. Η ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ ΝΤΡΙΠΛΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ….»). Προς αυτή την κατεύθυνση λοιπόν φρόντισε να εκμεταλλευτεί την ανοησία αλλά και την έπαρση του νεοοθωμανού Ερντογάν και να αποσπάσει τον μεγάλο εχθρό και γείτονα της, την Τουρκία, από το ΝΑΤΟ. Όποιος αμφιβάλει ότι η Τουρκία και η Ρωσία δεν μπορεί να είναι σύμμαχοι ας το ψάξει καλύτερα. Από τον έλεγχο των στενών του Βοσπόρου μέχρι τον έλεγχο της μεσογείου, και από το διεθνές δίκαιο της θάλασσας και τα συνδεδεμένα συμφεροντα της Αρκτικής με αυτά της μεσογείου μέχρι τον έλεγχο των κοιτασμάτων στη μεσόγειο (άρθρο: «ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ Η ΡΩΣΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ;»)

Αναβαθμίζοντας λοιπόν τη σύγκρουση Τουρκίας-ΝΑΤΟ ο Πούτιν δημιουργεί συνθήκες θερμού επεισοδίου στο αιγαίο. Εκτός από τη διάσπαση του ΝΑΤΟ έχει και άλλα επίσης μεγάλα συμφεροντα για να το προκαλέσει. Την αναβολή και ματαίωση του αγωγού East Med άλλα και την αναβολή της ίδιας της εξόρυξης των κοιτασμάτων
που αυτή τη στιγμή έχουν ανατεθεί αποκλειστικά σε νατοϊκά – φιλοδυτικά συμφεροντα. Καθως λοιπόν είναι ο κύριος προμηθευτής φυσικού αερίου της Ευρώπης ο Πούτιν έχει κάθε συμφέρον να ανατρέψει την ανάθεση της τροφοδοσίας της από άλλες χώρες και να χάσει έτσι τα τεράστια οικονομικά και κυρίως γεωπολιτικά οφέλη και δύναμη. Αναρωτηθείτε όλοι πόσο πιο επιθετική θα ήταν η Ευρώπη απέναντι στη Ρωσία αν δεν την είχε ανάγκη ενεργειακά….

Ο πρόθυμος και αλαζόνας Ερντογάν έχοντας την εντύπωση πως είναι ήδη η Τουρκία υπερδύναμη άλλα και έχοντας αυτή την πλασματική συμμαχία με τη Ρωσία πιστεύει πως μπορεί να κάνει τη μεγάλη ανατροπή τώρα. Τώρα γιατί αν αρχίσουν οι εξορύξεις από τρίτους θα είναι αργά… τώρα γιατί αν ξεκινήσει η δημιουργία του αγωγού East Med θα είναι αργά…. Τώρα γιατί έτσι προφανώς τον συμβουλεύει και ο Πούτιν … γιατί του πουλά σύγχρονα όπλα…. γιατί τον έχει γλυτώσει μέχρι στιγμής από αμερικανούς πράκτορες….
Δεν αναρωτήθηκε όμως αν τον χτυπήσουν οι αμερικανοί μέσω των ελλήνων αν θα επέμβουν οι ρώσοι…. Δεν αναρωτήθηκε αν συμβεί αυτό θα μπορέσει να κρατήσει την εξουσία; Δεν αναρωτήθηκε αν βγεί η τον πετάξουν έξω από το ΝΑΤΟ θα τον στηρίξει η Ρωσία η αντίθετα τότε θα του επιτεθεί καθώς θα είναι ολομόναχος; Δεν αναρωτήθηκε ο ΒΛΑΚΑΣ αν η Ρωσία θέλει συνέταιρο στις πώλησης φυσικού αερίου και τον γεωπολιτικό έλεγχο της Ευρώπης έναν αλαζόνα και ασταθή τούρκο με μια χώρα που συνέχεια ζητά και διεκδικεί τα πάντα από φίλους και γείτονες…. Γιατί αν τα ελληνοκυπριακά κοιτάσματα πέσουν στα χέρια της Τουρκίας αυτό δεν είναι προς όφελος της Ρωσίας και γι’ αυτό δεν θα το επιτρέψει ποτέ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ. Σε αυτή την κατεύθυνση κινούνται και οι ανακοινώσεις από «ρωσικές πηγές» ότι η Τουρκία θα επιτεθεί στην Ελλάδα συγχρόνως στο αιγαίο και στη Θράκη. Για όλους αυτούς τους λόγους πιστεύω ότι η Ρωσία είναι ο ΄΄σκηνοθέτης΄΄ του επικείμενου θερμού ελληνοτουρκικού επεισοδίου.

Ο ΄΄εκτελεστής΄΄ τώρα της ρώσικης παγίδας-σχεδιου είναι ο θείος Σάμ…. Γιατί απλούστατα όπως γνωρίζουν πια όλοι ο Ερντογάν έχει απομακρυνθεί και από το ΝΑΤΟ και από την Ευρώπη συμμαχώντας με τους ρώσους άλλα και διεκδικώντας μια θέση ανάμεσα στις μεγάλες δυνάμεις. Κομπάζεται επίσης να γίνει το απόλυτο αφεντικό της μεσογείου που θεωρεί τουρκική λίμνη. Αυτό φυσικά δεν πρόκειται να το επιτρέψουν οι αμερικανοί (ούτε οι ρώσοι όπως είπαμε…) άλλα ούτε και μπορούν να το κάνουν. Δεν μπορούν να το κάνουν γιατί όσο και να διαφημίζουν το στρατό τους δεν είναι ικανός και αξιόμαχος. Οι κούρδοι τον εξευτέλισαν.
Ακόμη, αν δεν έχεις δική σου πολεμική βιομηχανία εντελώς ανεξάρτητη από τρίτους ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ. Η πολυδιαφημισμένη τουρκική πολεμική βιομηχανία είναι ένα τίποτα καθώς ότι έχει φτιάξει μόνη της δεν δουλεύει άλλα και ότι δουλεύει στηρίζεται σε δανική τεχνολογία η είναι κατώτερο των αντίστοιχων των μεγάλων δυνάμεων άρα μη ανταγωνιστικό. Συνεπώς χρειάζονται πολλές δεκαετίες ακόμη για να δημιουργήσουν ικανή και ανταγωνιστική εγχώρια πολεμική βιομηχανία και αυτός ο χρόνος δεν πρόκειται να τους δοθεί από τις μεγάλες δυνάμεις ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ !


Γι’ αυτούς τους λόγους οι αμερικανοί θα εκμεταλλευτούν την αλαζονεία του Ερντογάν και θα δημιουργήσουν τουρκική ήττα στο αιγαίο ΤΩΡΑ. Γιατί τώρα; Γιατί σε λίγο θα ξεκινήσουν τα αμερικανικά τρυπάνια στην Κύπρο. Γιατί ο Ερντογάν κατεβάζει τώρα το τουρκικό γεωτρύπανο στην Κύπρο. Γιατί τώρα τόλμησε να δημιουργήσει τεράστια πρόκληση μέσω του αδύναμου κρίκου , της ιταλικής εταιρείας, και να αμφισβητήσει την ιδιοκτησία των κυπριακών κοιτασμάτων που είναι ήδη στα χέρια των αμερικανών χρησιμοποιώντας στρατιωτικά μέσα.
Γιατί γνωρίζουν ότι θα τολμήσει το ίδιο και στην Ελλάδα όπου επίσης τα κοιτάσματα είναι στα χέρια των αμερικανών….. Βγήκε επίσης η πληροφορία ότι αμερικανικά μαχητικά F15 ‘’συμπτωματικά’’ θα βρίσκονται στην Ελλάδα για ασκήσεις την περίοδο που ο Ερντογάν θα ‘’σαλπάρει’’ με το γεωτρύπανο του για την Κύπρο. Η βάση της Σούδας επίσης έχει ότι ‘’παιχνίδι’’ χρειάζονται γι’ αυτό τον σκοπό.

Αν καταφέρουν οι αμερικανοί και επιτύχουν τον στόχο τους, πράγμα που εκτιμώ βέβαιο, ο Ερντογάν θα πέσει (το περιμένω καιρό αυτό: ‘’ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ’’ ) . Πρώτα θα τον ρίξουν οι στρατιωτικοί για την ήττα και μετα οι πολίτες για όλα τα υπόλοιπα που έχει κάνει. Μετά οι αμερικανοί θα ξεκινήσουν τις διαδικασίες για διορισμό φιλονατοϊκής κυβέρνησης από τον κορβανά των οπαδών του Γκιουλέν. Σε αυτή την περίπτωση η Τουρκία επιστρέφει στο ΝΑΤΟ. Και αυτό σίγουρα δεν είναι καλό νέο για εμάς. Γιατί για να σπάσει τη συμμαχία με τη Ρωσία και να αποδεχτεί τη δημιουργία του Κουρδιστάν θα τις δοθούν ανταλλάγματα … και να είστε σίγουροι ότι θα είναι ελληνοκυπριακός πλούτος και ίσως και ελληνικό έδαφος… Τότε όμως θα έχουν και πάλι επίσημα τη Ρωσία αντίπαλο… και μαλιστα πολύ πιο αγριεμένη λόγο της προδοσίας…..
Δόξα το θεό που σε αυτή την παγκόσμια προπολεμική συγκυρία η μικρή Ελλάδα μας έχει την τύχη να συμπλέουν τα συμφεροντα της με αυτά της μεγαλύτερης στρατιωτικής υπερδύναμης και γείτονος…. Της Ρωσίας!

Το όποιο θετικό (προσωρινά…) πολεμικό αποτέλεσμα για τη χώρα μας σε βάρος της Τουρκίας θα έχει και κάποιο επίσης πολύ σημαντικό συστατικό για τους αμερικανούς. Την ενίσχυση της δωσίλογης κυβέρνησης του τουρκοεβραίου Axel Cipra η οποία εξυπηρετεί αγόγγυστα και πάντα πρόθυμα τα συμφέροντα τους και που θα οδηγήσει στο ξεπούλημα εδαφών της Ελλάδας σε Σκοπιανούς και Αλβανούς οι οποίοι θα εγγράψουν μελλοντικές εδαφικές διεκδικήσεις. Δυστυχώς…. Μπορεί να ζήσουμε στιγμές δόξας και ηρωισμού του τουρκοεβραίου Axel Cipra ελέω αμερικανών όσο κι αν ακούγεται οξύμωρο…. Ανατριχιαστικό…..

Υπάρχει μια υποψία ότι ίσως ο Ερντογάν αποδειχθεί ο μεγαλύτερος πράκτορας των αμερικανων προκειμένου να διαλύσει την Τουρκία η οποία μεγάλωσε πολύ και δεν ‘’ελέγχεται’’ πια εύκολα. Ίσως…. Το ίδιο είχε ειπωθεί και για τον Γκορμπατσόφ για την Ρωσία. Εγώ όμως θα προσθέσω …
. ΌΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ…. Γιατί οι ρώσοι έχουν μεγαλύτερα οφέλη από την Αμερική σε περίπτωση που διαλυθεί η Τουρκία… Αν πάλι η ιστορία δείξει ότι δεν ήταν τίποτα από τα δύο τότε σίγουρα θα αποτελέσει τον διαχρονικά υπερπαγκόσμιο απόλυτο ηλίθιο διπλωμάτη που θα αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή για όλες τις μελλοντικές διπλωματικές και στρατιωτικές σχολές του πλανήτη !

Σε κάθε περίπτωση να θυμάστε αυτό που σας συνήθως σας λέω : ‘’ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ’’…

ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ

https://katohika.gr/diethni/o-poutin-skinothetei-o-praktoras-erntogan-ektelei-kai-o-theios-sam-charizei-stratiotiki-niki-stous-ellines/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια