Τους θερίζουν οι Κούρδοι – 9 τουρκικά στρατιωτικά οχήματα και άρμα μάχης καταστράφηκαν το τελευταίο 24ωρο






9 τουρκικά στρατιωτικά οχήματα και άρμα μάχης καταστράφηκαν το τελευταίο 24ωρο – Το κέντρο Τύπου των Δημοκρατικών Συριακών Δυνάμεων, ανακοίνωσε γεγονότα από τα πεδία των μαχών στην περιοχή του Εφρίν. Έτσι, σημειώνει μεταξύ άλλων:


«
Ο κατοχικός τουρκικός στρατός και συμμορίες του Daesh και της αλ Νούσρα, επιτέθηκαν στο χωριό Στερκ με βαριά όπλα. Η επίθεση στο χωριό διήρκεσε μέχρι το βράδυ. Υπήρξαν εκτεταμένες καταστροφές σε σπίτια αμάχων.


Επίσης, χθες το βράδυ, τουρκικά πολεμικά αεροπλάνα πετούσαν σε όλη την περιοχή. Στις 3:30 το πρωί ο στρατός των εισβολέων και οι συμμορίες το Daesh και της αλ Νούσρα επιτέθηκαν στα χωριά Τσουκέ, Στερ και Εζάζ.

Στις 15:30 χθες οι δυνάμεις μας κατέστρεψαν τέσσερα στρατιωτικά οχήματα που ανήκουν στον τουρκικό στρατό γύρω από το χωριό Ντεβά.

Η βαρβαρότητα του τουρκικού στρατού των συμμοριών του ξεκίνησε και πάλι με στόχο το (κουρδικό) νεκροταφείο Εμπνούλρεχμαν.




Ο τουρκικός στρατός και οι συμμορίες του Daesh- αλ Νούσρα χτυπήθηκαν από τις δυνάμεις κοντά στο χωριό Μεχμεντίγε. Χτυπήθηκαν σοβαρά και ο εχθρός άφησε τις σορούς των στρατιωτών στα χωράφια.

Το βράδυ στις 21:00
τουρκικά πολεμικά αεροπλάνα βομβάρδισαν το χωριό Μπαφλούνε και στόχευσαν σε σπίτια πολιτικών.

Χθες οι δυνάμεις μας στόχευσαν ένα θωρακισμένο όχημα του τουρκικού στρατού στο χωριό Κανίγια Μπατμανέ.

Μετά το μεσημέρι οι εισβολείς με τις συμμορίες επιτέθηκαν με βαριά όπλα, βομβάρδισαν σπίτια πολιτικών στο χωριό και το τζαμί του χωριού καταστράφηκε.

Οι δυνάμεις μας έπληξαν τον τουρκικό στρατό και τις συνεργαζόμενες συμμορίες του, κοντά στο χωριό Σαντίγια. Ένα άρμα μάχης και ένα στρατιωτικό όχημα ανεφλέγησαν και οι ευρισκόμενοι στο εσωτερικό τους σκοτώθηκαν.

πηγή (Στοιχεία από rojnews.net)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια