ΠΑΡΑΔΙΔΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟ(Βίντεο)






Γάλλος καθηγητής λέει πως η Γαλλία θα πρέπει να θεσπίσει νόμο της σαρία και να δημιουργήσει ένα μουσουλμανικό κράτος να αποφύγει τον εμφύλιο πόλεμο.



Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Ο καθηγητής Christian de Moline δήλωσε ότι η Γαλλία δεν θα μπορέσει ποτέ να μεταστρέψει το 30% των μουσουλμάνων που ζητούν νόμο στη σαρία, στη γαλλική δημοκρατία και στο νομικό της σύστημα. Έτσι προσφέρει μια λύση για την αποφυγή εμφυλίου πολέμου. Ένα διπλό σύστημα νόμων, δηλαδή ένας για τους Γάλλους και ένας για τους μουσουλμάνους. Ο De Moliner προσθέτει ότι στη Γαλλία υπάρχει ήδη μια παράλληλη κοινωνία και ότι οι αξίες της είναι αντίθετες με τις αρχές του Διαφωτισμού στις οποίες βασίζεται η γαλλική κοινωνία.

Το 2004, η Barbara Amiel του Telegraph μίλησε για το μέλλον της Γαλλίας σε ένα άρθρο που ονομάζεται «βρίσκεται η Γαλλία στο δρόμο για να γίνει ένα ισλαμικό κράτος;»

Η Γαλλία αντιμετωπίζει το πρόβλημα ότι δεν τολμά να μιλήσει η ίδια για τον εαυτό της «, έγραφε στο άρθρο της. «Αν και ο γαλλικός νόμος απαγορεύει την απογραφή από οποιαδήποτε αναφορά σε εθνοτική καταγωγή ή θρησκεία, πολλοί δημογράφοι εκτιμούν ότι μέχρι και το 20-30% του πληθυσμού κάτω των 25 ετών είναι τώρα μουσουλμάνοι. Οι δρόμοι,
το παραδοσιακό στέκι νεότερων, ανήκουν τώρα στους μουσουλμάνους νέους. »

«Δεν θα μπορέσουμε ποτέ να εξαλείψουμε τον ριζοσπαστικό ισλαμισμό … Ενώ δεν βρισκόμαστε ακόμη σε ανοιχτό πόλεμο, οι πιστοί του Προφήτη ανασυντάσσονται ήδη σε περιοχές που συχνά διέπονται από ειδικούς κανόνες».


Δεδομένου του σημερινού ποσοστού γεννήσεων, δεν είναι αδύνατο ότι σε 25 χρόνια η Γαλλία θα έχει μουσουλμανική πλειοψηφία. Οι συνέπειες είναι δυναμικές: είναι δυνατόν η κοσμική Γαλλία να γίνει ένα ισλαμικό κράτος; »

Σήμερα, το 2017, υπάρχει η πρόταση να χωριστεί η χώρα για να αποφύγει τον εμφύλιο πόλεμο.


Όπως αναφέρει στη συνέχεια το άρθρο, ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι έχει δημιουργηθεί ένας άλλος λαός στη Γαλλία, ένα υποκατάστατο που θέλει να εγκαθιδρύσει τη ζωή του με θρησκευτικές αξίες και είναι κατά βάση αντίθετο με τη φιλελεύθερη συναίνεση πάνω στην οποία θεμελιώθηκε η χώρα μας. Αλλά ένα έθνος βασίζεται πάντα σε ένα θεμελιώδες σύμφωνο, ένα ελάχιστο νόμο που εγκρίνουν όλοι
. Αυτό δεν συμβαίνει πια. Δεν μπορούμε ποτέ να μεταστρέψουμε το 30% των μουσουλμάνων που απαιτούν την εισαγωγή της σαρία στην αξία της δημοκρατίας και του κοσμικού μας κόσμου. Τώρα επιτρέπουμε να γίνει ένας διαχωρισμός που δεν έχει όνομα. Ενώ δεν βρισκόμαστε ακόμα σε ανοιχτό πόλεμο, οι πιστοί του Προφήτη ανασυντάσσονται ήδη σε περιοχές που συχνά διέπονται από ειδικούς κανόνες «.

Ο Christian de Moline είπε ότι η μόνη λύση φαίνεται να είναι ένα κράτος εμπνευσμένο από την αποικιακή Αλγερία και τη Μαγιότ. «Ένα έδαφος, μία κυβέρνηση, αλλά δύο λαοί: οι Γάλλοι με τους συνήθεις νόμους και οι μουσουλμάνοι με το καθεστώς του Κορανίου».




ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια