ΜΑΘΗΜΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΕΡΩΤΑ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ







Είναι απίστευτο τι συμβαίνει πλέον στα ελληνικά σχολεία, και μάλιστα στα δημοτικά,
που,
από ό,τι φαίνεται, όλα επιτρέπονται στην προωθούμενη από τους κυβερνώντες «νέα εποχή». Κάτω από την «μύτη» των γονιών γίνονται ακατανόητα πράγματα, με την άδεια των με την άδεια των ιθυνόντων και των διευθυντών των σχολείων, οποίοι, αναλαμβανόμενοι τη γενική «χαλάρωση», κάνουν ό,τι θέλουν, ερμηνεύοντας κατά το δοκούν νεόκοπες εγκυκλίους.

Βλέπουν’ ότι το υπουργείο Παιδείας και ο αρμόδιος υπουργός κ. Φίλης «σφυρίζουν αδιάφορα», με συνέπεια τα σχολεία να θυμίζουν ξέφραγο αμπέλι. Ο υπουργός, που «καίγεται» για την κατάργηση του μαθήματος θρησκευτικών και επιχειρεί vα ανατρέψει την ιστορία, προφανώς στέλνει λάθος μηνύματα σε καθηγητές και διευθυντές.
Ετσι, συμβαίνουν απίστευτα περιστατικά, όπως αυτό που φέρνει στο φως η εφημερίδα «Ορθόδοξη Αλήθεια» και αφορούν καταγγελίες γονέων για όσα συνέβησαν πριν από λίγες ημέρες στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης.

Την ημέρα εκείνη ειδική «επιστήμονας», έπειτα από σχετική άδεια και με σύμφωνη γνώμη του διευθυντή Δημήτρη Πανταζόπουλου (γνωστός στην Ηλιούπολη, αφού ήταν υποψήφιος δήμαρχος με ανεξάρτητη κίνηση προερχόμενη από το ΠΑΣΟΚ), έκανε στα παιδιά επίδειξη… προφυλακτικών!


Η «επιστήμονας» έκανε «σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα παιδιά της στ’ δημοτικού, τα οποία την κοίταγαν αποσβολωμένα. Τους παρουσίασαν μέσω οθόνης προβολής τα προφυλακτικά, εξηγώντας τους ότι έχουν διάφορα χρώματα αλλά και διάφορες γεύσεις! Στη συνέχεια, μίλησαν στους εντεκάχρονους μαθητές για το ζήτημα της άμβλωσης (!) και έως ποιο μήνα είναι νόμιμη η διακοπή της κύησης!

Να σημειωθεί ότι η «επιστήμονας» ενημέρωσε τα παιδιά πως υπάρχει δυνατότητα να γίνει προγεννητικός έλεγχος και, αν το έμβρυο έχει κάποια αρρώστια, μπορεί να γίνει έκτρωση και μετά τον δεύτερο μήνα! Όταν επέστρεψαν τα παιδιά στα σπίτια τους, ενημέρωσαν συγχυσμένα τους γονείς τους. Μάλιστα, σύμφωνα με καταγγελίες, ορισμένα έκλαιγαν. Οι γονείς δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι είχε συμβεί, όμως υπήρξαν και ορισμένοι που επικρότησαν (!)
την πρωτοβουλία και είπαν ότι έπρεπε να μοιραστούν τα προφυλακτικά στα παιδιά τους (για ποιο λόγο άραγε; τι να τα κάνουν;).

Οπως κατήγγειλε μητέρα στην, το παιδί της ρώτησε την «επιστήμονα» γιατί τα προφυλακτικά έχουν γεύσεις και εκείνη αναφέρθηκε -με τρόπο- στον στοματικό έρωτα! Σο- καρισμένη, για να επιβεβαιώσει το γεγονός, ρώτησε και άλλους γονείς και, όπως μας είπε, πράγματι αυτή η αναφορά είχε γίνει!

Μια άλλη μητέρα πήγε με άγριες διαθέσεις και σε έξαλλη κατάσταση στον διευθυντή, ζητώντας του εξηγήσεις. Εκείνος, αντί να της απαντήσει, της είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι είναι… προβληματική επειδή δεν γίνεται το μάθημα των θρησκευτικών! Συμπέρασμα, «ναι στα προφυλακτικά, όχι στα θρησκευτικά»!

«Ρώτησα την επιστήμονα, η οποία είναι επισκέπτρια υγείας του ΙΚΑ, αν κάποιος έχει εγκρίνει όσα λέει και μου απάντησε ότι είναι πνευματική ιδιοκτησία της το υλικό που αναφέρει» δηλώνει μια άλλη μητέρα και συνεχίζει:
«Επικοινώνησα με το υπουργείο Παιδείας και το υπουργείο Υγείας και μου είπαν ότι αυτά δεν γίνονται, να κάνω καταγγελία. Δήλωσαν ότι πέσαμε σε… στραβή περίπτωση. Πήγα και στην Αστυνομία, αλλά με παρέπεμψαν στο υπουργείο Παιδείας, λέγοντας συγκεκριμένα ότι είναι με “δεμένα χέρια”. Φοβάμαι να κάνω επίσημη καταγγελία».

Ομολόγησε το γεγονός και ο διευθυντής, που όμως τα βρήκε όλα… σωστά!

Η εφημερίδα «Ορθόδοξη Αλήθεια» επικοινώνησε με τον διευθυντή του συγκεκριμένου σχολείου, ζητώντας τις απαραίτητες εξηγήσεις.

«Είναι εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας που έρχεται για δεύτερη φορά στα σχολεία. Αφορά και την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Ένα από τα θέματα της εγκυκλίου είναι το ενημερωτικό πρόγραμμα για τη σεξουαλική αγωγή δήλωσε ο κ. Πανταζόπουλος

Πηγή: Εφημερίδα «Ορθόδοξη Αλήθεια»

https://hellas-now.com/mathima-epidixis-profylaktikon-ke-anafores-ston-stomatiko-erota-se-dimotiko-scholio-tis-attikis/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια