Σπιτική θεραπεία για τους πόνους των μυών και των οστών σας




Θα δούμε πρώτα λίγα πράγματα για τα Προβλήματα των Μυών
και παρακάτω θα δούμε και την συνταγή

>
Προβλήματα που προκαλούνται από τοξίνες
Το αλκοόλ και άλλες τοξικές ουσίες μπορούν να έχουν αρνητική επίδραση στην υγεία των μυών. Μελέτες σε αλκοολικούς έδειξαν ότι εκείνοι που πίνουν υπερβολικά βιώνουν προοδευτική εξασθένιση της καρδιάς και του σκελετικού μυός, πιθανώς ως αποτέλεσμα της προκαλούμενης από την αιθανόλη βλάβης στις μυϊκές πρωτεΐνες .
Η κατανάλωση αλκοόλ αυξάνει τον κίνδυνο εγκεφαλικού. Αυτό συμβαίνει επειδή μπορεί να προκληθεί βλάβη από το αλκοόλ στους αρτηριακούς μύες, κάτι που προκαλεί αύξηση στην πίεση του αίματος.
Οι βλάβες στο σκελετικό μυ μπορεί να είναι τόσο σοβαρές σε κάποιους αλκοολικούς που μπορεί τελικά να οδηγήσουν σε σοβαρή αναπηρία και ανικανότητα βάδισης.
Η πιο κοινή διαταραχή των μυών είναι ο τραυματισμός , ο οποίος ακολουθείται από συμπτώματα που προκαλούνται λόγω της μη κατάλληλης παροχής με αίμα κάποιου μυός (συμπεριλαμβανομένου του μυοκαρδίου). Τεντώματα ή βλάβες στο μυ μπορεί να προκαλέσουν αιμορραγία μέσα στον ιστό. Η επούλωση οδηγεί στο σχηματισμό μιας ουλής στο μυ που μειώνει το φυσικό του μέγεθος.
> Προβλήματα που προκαλούνται από κακή κυκλοφορία του αίματος
Η καλή λειτουργία των μυών εξαρτάται από τον καλό εφοδιασμό του με αίμα. Η περιφερική αγγειακή νόσος, που περιορίζει τον εφοδιασμό με αίμα, προκαλεί μυϊκό πόνο κατά την άσκηση. Η στηθάγχη, πόνος στο στήθος που προκαλείται από μη κατάλληλη παροχή αίματος στον καρδιακό μυ, παρατηρείται στη στεφανιαία νόσο. Η κράμπα είναι μια κοινή και επώδυνη κατάσταση που προκαλείται από την παρατεταμένη σύσπαση ενός μυ.
Η κράμπα φυσιολογικά διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα και μπορεί να προκληθεί από απουσία ροής του αίματος, κακή στάση του σώματος, άγχος, κούραση, ενώ μερικές φορές η πολύ έντονη προσπάθεια ή άσκηση προκαλεί συσσώρευση λακτικού οξέος στο μυ.
Στο σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, ο πόνος, το πρήξιμο (οίδημα) και το μούδιασμα στο χέρι έχουν ως αποτέλεσμα τη συμπίεση ενός σωλήνα στον καρπό από τον οποίο περνούν τα νεύρα, οι τένοντες και τα αιμοφόρα αγγεία.

Αυτοάνοσες Διαταραχές
Η μυασθένεια Gravis είναι μια διαταραχή στη μετάδοση των νευρικών παλμών στους μύες. Συχνά ξεκινά προκαλώντας πτώση των βλεφάρων και διπλωπία. Άλλες αυτοάνοσες παθήσεις που σχετίζονται με τους μύες είναι ο συστηματικός ερυθηματώδης λύκος και η ρευματοειδής αρθρίτιδα.
Ας πάμε όμως στην συνταγή μας ...
Η θεραπεία αποτελείται από σκόρδο και ελαιόλαδο, ένας εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος για να απαλλαγείτε από τους πόνους των μυών και των οστών σας…

Τρόπος παρασκευής:


Βάλτε 400 γραμμάρια ψιλοκομμένο σκόρδο σε ένα βάζο.
Γεμίστε το υπόλοιπο του βάζου με ελαιόλαδο υψηλής ποιότητας.
Κρατήστε το βάζο σε σκοτεινό χώρο για 14 ημέρες.
Θυμηθείτε να το κουνήσετε.

Μετά από αυτό, απλώστε το μείγμα σε μια μία γάζα.
Εφαρμόστε το προκύπτον λάδι πάνω από την πληγείσα περιοχή.
Τρίψτε το οδυνηρό σημείο μέχρι το λάδι να απορροφηθεί στο δέρμα.
Τυλίξτε την πληγείσα περιοχή με ζεστή πετσέτα και στη συνέχεια με επίδεσμο και αφήστε το φάρμακο να ενεργήσει όλη τη νύχτα.

Κάντε ένα ζεστό ντους το πρωί, προκειμένου να απαλλαγείτε από τη δυσάρεστη μυρωδιά σκόρδου.

Η θεραπεία μπορεί να διαρκέσει για 2 μήνες, αλλά θα παρατηρήσετε βελτίωση μετά την πρώτη θεραπεία.

Σε περίπτωση που πάσχετε από αρθρίτιδα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το φάρμακο για να κάνετε μασάζ.

Αυτή η σπιτικό φάρμακο μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε στις παλάμες, τα πόδια, τους αγκώνες, τα γόνατα κλπ μπορεί επίσης να μαλακώσει σκασμένες φτέρνες.
*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.
https://therapeftis.blogspot.gr/2017/10/blog-post_18.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια