Δώρα Ζέμπερη: Αυτή είναι η συγκλονιστική μαρτυρία που θα οδηγήσει στον δολοφόνο




Φύλλο και φτερό κάνει από τις πρώτες στιγμές της εξονυχιστικής έρευνας η ΕΛ.ΑΣ. το κινητό τηλέφωνο του θύματος.


Τα ερωτήματα γύρω από τη δολοφονία της εφοριακού είναι πολλά, ενώ προς το παρόν δεν υπάρχει εκείνο το στοιχείο το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει με ακρίβεια τις Αρχές στο δολοφόνο. Γι’ αυτό το λόγο, οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ όπως τονίζουν είναι όλοι ύποπτοι.

Η μαρτυρία από το εργασιακό περιβάλλον

Η Ελληνική Αστυνομία έχει στα χέρια της μία σημαντική μαρτυρία που προέρχεται από το εργασιακό της περιβάλλον για κάποιο θέμα που ίσως αφορά στην προσωπική της ζωή. Σύμφωνα με τις πηγές της ΕΛ.ΑΣ φαίνεται ότι το τελευταίο διάστημα η άτυχη εφοριακός ήταν προβληματισμένη για κάτι, αλλά είναι άγνωστο εάν πρόκειται για προσωπική διαφορά ή για πρόσωπο το οποίο ήταν κοντά της και είχε επιδείξει προβληματική συμπεριφορά.

Οι έρευνες στον τόπο του εγκλήματος

«Φύλλο και φτερό»
έκαναν οι Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ το Β’ Νεκροταφείο και τη γύρω περιοχή, προκειμένου να βρουν κάποιο στοιχείο ή ίχνος που μπορεί να οδηγήσει στον δολοφόνο της Δώρας. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί έψαξαν σε υπονόμους, φρεάτια και χωράφια, για να βρουν τα προσωπικά αντικείμενα της άτυχης 32χρονης, αλλά προς το παρόν δεν τα έχουν εντοπίσει. Έτσι, στρέφουν τις έρευνές τους προς τις κλήσεις και τις επαφές της εφοριακού.

https://patratora.gr/archives/213813

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια