Ελληνα σίγουρα χρωστάς; 9 τρισεκατομμύρια ή 9.000.000.000.000 λείπουν από την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ







Τι λέει ότι λείπουν; τα νούμερα από τον υπολογιστή; κανένας ειδικός λογαριασμός;….

Ποιο χρέος; τρισεκατομμύρια… Τι αστειότητα!!!


Τα Χρήματα δεν πετάνε από τον πλανήτη, δεν πάνε από τη γη στον Άρη για να έχουν χαθεί…
. Όταν υπάρχει κρίση και ακούς ότι έχουν χαθεί χρήματα….. Αυτά δεν έχουν χαθεί δεν φόρεσαν το αόρατο τζελ… Απλά αλλάζουν θέσεις, αλλαζουν λογαριασμούς, αλλάζουν τσέπες!

Όταν ακούς ότι έχει πέσει το χρηματιστήριο και κλαινε κάποιοι και αυτοκτονούν… Κάποιοι άλλοι ανάλογα στον αντίποδα της θέσης γελούν και χαμογελούν και ανοίγουν Σαμπάνιες!

Δεν έχουνε φτερά τα λεφτά να πετάξουν έξω από τον πλανήτη, η ερώτησή η σωστη είναι αν τα λεφτά που κυκλοφορούν στην αγορά είναι και αυτά που είναι δηλωμένα στα υποτιθέμενα σύμβουλια ασφαλείας για το χρηματοπιστωτικό σύστημα!

Εκεί έξω υπάρχουν τρισεκατομμύρια μαύρα δολάρια! Το παραμύθι του πληθωρισμού είναι για τους μαιντανους που βγαίνουν στην τηλεόραση να σε κάνουν να πιστέψεις κάτι που και οι ίδιοι δεν ξέρουν ακριβώς να το εξηγήσουν!

Όπως γίνεται
ακριβώς με όλα τα πράγματα που η σύμβαση αλήθειας των ανθρώπων τους έχει δώσει αξία… Τον χρυσό, τα διαμάντια, όλα όσα έχουν αξία είναι σε τεχνητή κατάσταση και δικαιολογία ότι είναι λίγα η ότι η γη παράγει χαμηλή παραγωγή σε κάθε είδος!

Υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες τονοι χρυσου παραπάνω από ότι σου λένε, το ίδιο συμβαίνει με τις πολύτιμες πέτρες…. Απλά πρέπει να είναι σε μικρή ποσότητα που βγαίνει στην αγορά για να κρατάνε πάντα μία αξία μάιμου!

Τα χρηματιστηριακά προϊόντα κάθε χρόνο αναμένουν απόδοση κάποια εκατοντάδες τρις παραπάνω απο οσα η γη μπορεί να παράγει μέσα σε ένα χρόνο…. Κι όμως ενώ Αυτό συμβαίνει πολλά χρόνια ακόμα δεν έχουμε ακούσει το τεράστιο μπαμ που θα κάνει αυτή η φούσκα…. Γιατί;

Γιατί είναι όλα εικονικά, όλα γίνονται για εμάς να πιστεύουμε αυτό που θέλουν αυτοί, ποιο χρήμα; ποιος έλεγχος; ποιοι ελέγχουν την ποσότητα του χρήματος;… Οι ίδιοι που το παράγουν, οι ίδιοι που παίρνουν φαινομενικές αποφάσεις για τα μάτια του κόσμου να παραχθεί και άλλο και κόβουν εντολές νόμος κανόνες..!

Μα τότε θα πεις γιατί γίνεται αυτό το δικαστήριο… Γιατί θα μάθεις ποτέ την πραγματική εξέλιξη του και απόφαση του; θα μάθεις ποτέ την αλήθεια για το τι έγινε; …

Το θέατρο πρέπει να τα έχει όλα μέσα, κάποιος μπορεί να βρηκε κάτι να το εβαλε
στο σύστημα σαν καταγγελία και έτσι ξεκινάει το νέο σενάριο και αυτού του έργου!


Νομίζεις ότι σου φτάνει μία ζωή να συλλέξεις όλες τις πληροφορίες που σου έχουν κρύψει Για να δεις πόσο σκλαβωμένος είσαι;

Και τι σημασία έχει Ποια είναι η αλήθεια; αν όλοι οι συνάνθρωποί σου έχουν συμφωνήσει σε συμβάσεις οι οποίες είναι μακριά απο την αλήθεια; αν όλο το σύστημα κινείται πάνω σε αυτό το ψέμα τότε τις σχέση και τι συμφέρον θα είχες να γνωρίσεις την αλήθεια; και γιατι να την πεις την αλήθεια; γιατι να δικασεις για να βρεις την αλήθεια;

Ισως σε Πολλές ζωές από σήμερα να υπάρξει ένα βιβλίο με την ιστορία της ανθρωπότητας την πραγματική για τα τελευταία χιλιάδες χρονια… Αν τότε Έχεις αφυπνίστει και έχεις ενθύμηση μην το διαβάσεις για να αποφύγεις την κατάθλιψη!

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια