Το ΒΙΝΤΕΟ της χρονιάς! Η αλήθεια για την Αριστερά και η προειδοποίηση για την Ελλάδα







Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Δυστυχώς στην Ελλάδα, στα πόστα των πολιτικών «διανοούμενων» σε ΜΜΕ και πανεπιστήμια, επικρατούν οι ιδεόπληκτοι και οι πολιτικά αναλφάβητοι.


Την ώρα που σε σοβαρά πανεπιστήμια, σε Ευρώπη και Αμερική, ο κομμουνισμός και ο σοσιαλισμός υπάγονται σε απολυταρχικά και ολοκληρωτικά καθεστώτα, στην Ελλάδα πιστεύουμε «άλλα ντ’ άλλων», αν μας επιτραπεί η λαϊκή έκφραση.


Ωστόσο, μία γυναίκα από την Βενεζουέλα έρχεται να διδάξει πολιτικούς, δημοσιογράφους και πολίτες στην «μεσαιωνική» πολιτικά Ελλάδα τι εστί σοσιαλισμός και τι προκαλεί, άπαξ και επικρατήσει πλήρως σε μία χώρα.

Φυσικά, ως παράδειγμα παίρνει την αριστερή κυβέρνηση της χώρας της, την οποία έχουν επαινέσει ουκ ολίγες φορές οι εδώ κυβερνώντες.

Αναλύει με απλά λόγια την συμπεριφορά των αριστερών ηγετών, πότε πρέπει να ανησυχούμε γι’ αυτήν, τι υπόσχονται και τελικά δεν τηρούν, τι προκαλείται σε μία χώρα σοσιαλιστικής εξουσίας και πολλά άλλα ενδιαφέροντα, προκειμένου να «ξεστραβωθούμε»
επιτέλους και να σταματήσουμε να πιστεύουμε πως υπάρχει μια ιδεατή Αριστερά, η οποία θα «κτίσει» τον παράδεισο επί γης.

Η γυναίκα από την Βενεζουέλα προειδοποιεί μάλιστα πως αν νομίζουμε πως ο Σοσιαλισμός δεν μπορεί να επικρατήσει στην Ευρώπη -και δη στην Ελλάδα, όπου έχουμε αριστερή κυβέρνηση- τότε είμαστε «βαθιά νυχτωμένοι».

Ο «λύκος», πολλές φορές, γρυλλίζει γλυκά, μέχρι το θύμα να του δοθεί και να το κατασπαράξει.

Δείτε το βίντεο του el.gr:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια