Τα μυστικά όπλα του Β.Πούτιν επί τάπητος στη «νύκτα των Αμερικανών στρατηγών»- Συγκεντρώθηκε η ανώτατη αμερικανική στρατιωτική ηγεσία για να μιλήσει για τον «Αρμαγεδώνα» που έρχεται






Ολόκληρη η αμερικανική ανώτατη στρατιωτική ηγεσία του Πενταγώνου συγκεντρώθηκε με κύριο σκοπό να προετοιμάσει επισταμένα μια άκρως σημαντική έκθεση αξιολόγησης,
για την Επιτροπή Ενόπλων Δυνάμεων της Γερουσίας των Ηνωμένων Πολιτειών που αφορούσε «επικείμενες πολεμικές αποστολές των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ».

Παρόντες στην έως τώρα άκρως απόρρητη συνάντηση ήταν ο στρατηγός Mark Milley, ο αρχηγός του στρατού των ΗΠΑ, ο αρχηγός του επιχειρησιακού κλάδου του ναυτικού Ναύαρχος John Richardson, ο Α/ΓΕΝ Ναύαρχος Robert Neller, ο Α/ΓΕΑ Πτέραρχος David L. Goldfein και ο Α/ΓΕΕΔ στρατηγός Joseph Dunford.

Μιλάμε για την ανώτατη ηγεσία μιας υπερδύναμης όπως οι ΗΠΑ μαζί με τον επικεφαλής της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών, αναφέρει σχετικό δημοσίευμα.


Η ημερήσια διάταξη αυτής της συνάντησης ήταν σοβαρότατη για ολόκληρο τον πλανήτη, την Ρωσία , Κίνα, Ιράν και φυσικά έχει αντίκτυπο ακόμη και για την Ελλάδα.

Οι πιο ισχυροί στρατιωτικοί άντρες της Αμερικής συγκεντρώθηκαν εκείνο το βράδυ για να συζητήσουν για τον «Αρμαγεδδών» όπως ονομάζουν οι ίδιοι με κωδική ονομασία την διεξαγωγή ενός Γ’ παγκοσμίου πολέμου με Ρωσία και Κίνα.

Τα πρακτικά αυτής της «μοιραίας» συνάντησης αποτελούν φυσικά επτασφράγιστο μυστικά. Μόνο μια χούφτα άνθρωποι γνωρίζουν τι ακριβώς συζητήθηκε.

Το τελικό αποτέλεσμα όμως της στρατηγικής συνεδρίασης αποκαλύφθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου 2017 ενώπιον του λαού των Ηνωμένων Πολιτειών.

Οι κορυφαίοι στρατηγοί του έως τώρα ισχυρότερου έθνους στη Γη ενημέρωσαν το Κογκρέσο ότι η Αμερική θα μπορούσε πράγματι να κερδίσει έναν ολοκληρωτικό πόλεμο με τη Ρωσία και την Κίνα, αλλά…..

Ένα από τα μέλη της συνάντησης της «νύκτας των στρατηγών», ο στρατηγός Milley, εξέφρασε τη μοναδική του ανησυχία για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο επικαλούμενος την «έλλειψη πόρων και κατάρτισης του αμερικανικού στρατού για την εκτέλεση της στρατηγικής εθνικής ασφάλειας της Αμερικής χωρίς υψηλό στρατιωτικό κίνδυνο».


Ο ναύαρχος Ρίτσαρντσον συμφώνησε με τον Milley, αλλά το επίπεδο εμπιστοσύνης του στην κυριαρχία του αμερικανικού Ναυτικού φαινόταν κάπως υψηλότερο.

Ο ίδιος φέρεται να είπε στην επιτροπή:

«Συμφωνώ με τον στρατηγό Milley. Εάν φτάσουμε σε μια τέτοια σύγκρουση, θα κερδίσουμε. Αλλά θα πάρει πολύ περισσότερο από όσο θα θέλαμε και θα κοστίσει πολύ περισσότερο σε δολάρια και σε θύματα ».


Όσο για τον στρατηγό της Πολεμικής Αεροπορίας David L. Goldfein, η αξιολόγηση ως πρώην πιλότου μάχης κατέδειξε ότι ύπαρξη αριθμού σύγχρονων αεροσκαφών από μόνη της δεν αποτελεί πανάκεια.

Ο στρατηγός Goldfein συμφώνησε επίσης με τους άλλους, αλλά με πολύ πιο περίπλοκο τρόπο, σαν να ήταν ένας καλός «λογιστής» της ομάδας.

Εν ολίγοις, ο άνδρας ( Πτέραρχος David L. Goldfein) που καταρρίφθηκε στη Σερβία όταν η Αμερική κατέστρεφε τη Γιουγκοσλαβία, δήλωσε το προφανές, δηλαδή ότι ένας Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος είναι μια προσπάθεια υψηλού κινδύνου με πάρα πολλά θύματα.

Το πανίσχυρο αμερικανικό στρατιωτικό βιομηχανικό συγκρότημα έγινε γνώστης της συνάντησης και σίγουρα εκπροσωπήθηκε.


Όσο για την συνάντηση της ανώτατης στρατιωτικής ηγεσίας ενώπιον της Γερουσίας των ΗΠΑ, αυτή ήταν απλώς μια καλή τυπική δικαιολογία.

Όλα αυτά λαμβάνουν χώρα στις ΗΠΑ ενώ ο Β.Πούτιν προετοιμάζει ημέρα με την ημέρα την ρωσική πολεμική μηχανή καθιστώντας την ολοένα και πιο ισχυρή και επικίνδυνη όπως και οι Κινέζοι φυσικά.


Η μαχητική ισχύ της ρωσικής πολεμικής μηχανής έχει προσελκύσει την απόλυτη προσοχή ολόκληρης της ανώτατης στρατιωτικής ηγεσίας της Αμερικής.

Ένας τέτοιος πόλεμος δεν έχει καμία σχέση με την προηγούμενη αμερικανική ιστορία, όπως για παράδειγμα οι μάχες για το πέρασμα Kasserin, το Guadalcanal, την Okinawa, την Tarawa, και την δύναμη μάχης Smith στον πόλεμο της Κορέας.

Φυσικά δεν θα είναι ένας πόλεμος των 90 ημερών αλλά κάτι πολύ μεγαλύτερο σε διάρκεια και φυσικά φονικότητα.


Οι πόλεμοι συχνά θεωρούνται σύντομοι όταν ξεκινούν αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι.


Αρκεί να θυμηθούμε το Αφγανιστάν, το Ιράκ την Συρία και πολλούς άλλους και θα το διαπιστώσουμε.

Συχνά, οι πόλεμοι θεωρούνται ότι κοστίζουν λιγότερο από ό, τι καταλήγουν να κοστίζουν και καταλήγουν με τα αποτελέσματα που είναι εντελώς «απροσδιόριστα».

Οι Αμερικανοί στρατηγοί δεν προετοίμασαν τις εκτιμήσεις τους όμως ουσιαστικά μόνο για την επιτροπή άμυνας της Γερουσίας των ΗΠΑ, επειδή οι ίδιοι γερουσιαστές δουλεύουν σε συμπαιγνία με το στρατό και το βιομηχανικό συγκρότημα, και αυτό όλοι το γνωρίζουν.

Αλλά έκαναν ένα τσεκ-κοντρόλ το τι ακριβώς μπορούν να αναμένουν αυτήν την δεδομένη χρονική περίοδο από τις δικές τους ένοπλες δυνάμεις, το στάδιο των εξοπλισμών και φυσικά εκτίμησαν την πολεμική μηχανή Ρωσίας και Κίνας.

Μερικοί εκτιμούν ότι όλα αυτά είναι «αποκυήματα της φαντασίας».

Ομως η αληθινή έκθεση της Υπηρεσίας Πληροφοριών Άμυνας των ΗΠΑ δείχνει ότι οι στρατιωτικοί, οι βιομήχανοι και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ γνωρίζουν το τελικό αποτέλεσμα ενός τέτοιου πολέμου.

Μέρος αυτής της έκθεσης εξετάζει την «ετοιμότητα» του Βλαντιμίρ Πούτιν στην περίπτωση ενός « Αρμαγεδδώνα» στο βαθμό που είναι εφικτό σε κάθε περίπτωση.

Εκεί γίνεται μνεία για τις υπερ-υπόγειες αμυντικές εγκαταστάσεις με αποθήκες, εργοστάσια, ερευνητικά κέντρα του Πούτιν, πίσω από τα Ουράλια, τα οποία χτίστηκαν κατά τη διάρκεια των Σοβιετικών χρόνων και προσδίδουν μεγάλη χρονική αυτονομία στον ρωσικό στρατό για πόλεμο μακράς διαρκείας .


Ρώσοι ειδικοί εκτιμούν επίσης ότι ο νέος ρόλος του Αμερικανού Α/ΓΕΕΔ στρατηγού Joseph Dunford, δεν είναι αποκλειστικά οι ένοπλες δυνάμεις αλλά η άσκηση αμερικανικής πολιτικής.

Ενώ οι συνάδελφοί του ήταν απασχολημένοι με σχέδια, χρονοδιαγράμματα για περισσότερα όπλα, πλοία και βλήματα, ο Αμερικανός στρατηγός ασκούσε πολιτική στην Ασία με ομολόγους του από την Ν.Κορέα, την Κίνα και άλλων χωρών, προετοιμάζοντας το «έδαφος» γι αυτό που σχεδιάζουν στο Λευκό Οίκο.

Έτσι, μετά την Βόρεια Κορέα, σειρά θα έχει η Ρωσία και το Ιράν στις νέες αμερικανικές κυρώσεις ενώ η κυβέρνηση Τραμπ έχει στόχο να υλοποιήσει αυτό το σχέδιο με πραγματικά όπλα προκαλώντας ένα πόλεμο που φυσικά δεν μπορεί να «ελέγξει».


Ο μισός κόσμος βρίσκεται στα πρόθυρα της πείνας και τα περισσότερα κράτη παλεύουν με την οικονομική κρίση, αλλά η αμερικανική ελίτ ασχολείται με τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ο οποίος έχει δρομολογηθεί από ότι φαίνεται.


«Είδα ότι οι πραγματικές ειδήσεις σε όλο τον κόσμο ήταν βαθιά περιορισμένες από την αυτολογοκρισία, στην οικονομία και στην πολιτική, ενώ το αμερικανικό στρατιωτικο-βιομηχανικό συγκρότημα αυξανόταν με τεράστιο ρυθμό και ο όγκος των πληροφοριών που συλλέγει για όλους μας υπερέβαινε υπερβολικά την δημόσια φαντασία», είχε δηλώσει ο γνωστός κύριος wikileaks, Julian Assange, και είχε απόλυτο. για αυτό που έχουν σχεδιάσει σκοτεινές ελίτ ανά τον κόσμο.

pentapostagma

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια