Εταιρεία προσφέρει έτοιμα σπίτια που μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα μέσα στη γη






Πολλοί άνθρωποι θαυμάζουν τα ιδιαίτερα μικρά σπίτια. Είτε πρόκειται για ένα μικρό δεντρόσπιτο, είτε για ένα παλιό, ανανεωμένο σχολικό λεωφορείο που έγινε κατοικήσιμο. Αν έχετε και εσείς αγάπη για τις μικρές, χαριτωμένες κατοικίες, τα σπιτάκια που θα δείτε παρακάτω,
θα σας εντυπωσιάσουν.

Αν ονειρεύεστε να ζήσετε σε μια μικρή σπηλιά, σε μια όμορφη βουνοπλαγιά, μια έρημο ή ακόμη και κάπου στην αυλή σας, τα Πράσινα Μαγικά Σπίτια θα σας προσφέρουν αυτό που επιθυμείτε. Η εταιρεία έχει έδρα την Φλόριντα των ΗΠΑ και χτίζει απίστευτα μικρά σπίτια που μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε, ενώ η τιμή τους είναι αρκετά λογική.

Δείτε παρακάτω αυτές τις ιδιαίτερες κατοικίες που μοιάζουν σαν να βγήκαν από παραμύθι.



Θα θέλατε να ζείτε σε ένα από αυτά;


Green Magic Homes

Η εταιρεία «Πράσινα Μαγικά Σπίτια», δημιουργεί σπίτια που είναι όμορφα και φιλικά προς το περιβάλλον.

Αυτές οι κατοικίες, σχεδιάστηκαν για να βρίσκονται κάτω από ένα στρώμα γρασιδιού και είναι ιδανικά για τους ανθρώπους που θέλουν να ζήσουν κυριολεκτικά μέσα στην αυλή τους.


Green Magic Homes

Η τεχνολογία της εταιρείας, χρησιμοποιεί μόνο τα υψηλότερα ποιοτικά υλικά. Είναι ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες, μη-διαβρωτικά, 100% μη-τοξικά, ανθεκτικά στη φωτιά και δεν παράγουν διοξείδιο του άνθρακα.


Green Magic Homes

Το γεγονός πως τα σπίτια είναι φιλικά προς το περιβάλλον, δεν σημαίνει ότι δεν είναι απόλυτα σύγχρονα και πολυτελή. Κοιτάζοντας το εσωτερικό τους, πιστεύουμε πως μπορούν να ανταγωνιστούν οποιοδήποτε πολυτελές διαμέρισμα της πόλης.


Green Magic Homes

Ένα σπίτι 100 τετραγωνικών μέτρων, μπορεί να κατασκευαστεί σε 10 ημέρες. Επιπλέον, έχουν φτιαχτεί έτσι ώστε να αντέχουν τους μεγαλύτερους σεισμούς. Ακόμη και οι ισχυροί άνεμοι, δεν είναι πρόβλημα για αυτά τα ανθεκτικά καταφύγια.


Green Magic Homes

Δεδομένου ότι τα προκατασκευασμένα κελύφη των κατοικιών είναι από ενισχυμένες ίνες πολυμερούς υλικού, τα σπίτια είναι εντελώς αδιάβροχα και καλά προστατευμένα από το έντονο φως του ήλιου.


Green Magic Home

Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών, από μικρά στούντιο ως και κατοικίες με 3 υπνοδωμάτια.
Υπάρχει κάθε ενδιάμεση επιλογή. Διαθέτουν γκαράζ που είναι φιλικά προς το περιβάλλον, κιόσκια γάμου και πολλά ακόμη.


Green Magic Homes

Επιπλέον, οι κατασκευαστές δημιουργούν δομές για χώρους φύτευσης φρούτων και λαχανικών. Μπορείτε να φυτέψετε καρότα ακριβώς δίπλα στο σπίτι σας. Η εταιρεία οραματίζεται αυτούς τους χώρους, ως ένα τρόπο να βοηθηθούν οι οικογένειες με χαμηλό εισόδημα και όσοι ζουν στην εξοχή.


Green Magic Homes

Εάν ζείτε σε κλίμα της ερήμου, θα μπορούσατε επίσης να έχετε ένα τέτοιο μικρό σπίτι. Είναι κατασκευασμένα με προσοχή για να δροσίζουν τον κατοικήσιμο χώρο και να προσφέρουν προστασία από τον έντονο ήλιο.


Green Magic Homes

Από την άλλη πλευρά του ισημερινού, η εταιρεία προσφέρει σπίτια για χιόνια. Είναι χτισμένα για να αντέχουν βαριές χιονοπτώσεις και να κρατούν τους ιδιοκτήτες των ακινήτων ζεστούς, κατά τη διάρκεια των κρύων μηνών.


Green Magic Homes

Οι τιμές τους ξεκινούν από τα 15.000 δολάρια και είναι εξαιρετικά για όποιον θέλει να ζήσει εναλλακτικά, σε οποιοδήποτε μέρος.

Χρησιμοποιώντας την φαντασία και τη δημιουργικότητά τους, οι κατασκευαστές κατάφεραν να φτιάξουν κατοικίες που προσφέρουν εμπειρίες, μοναδικές στο είδος τους.

Green Magic Homes

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια