Για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην Ιστορία τους βλέπουν το ΟΝΕΙΡΟ να Γίνεται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ… Κάποιοι το Είχαν ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕΙ…




ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ – ΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ




Για πρώτη φορά στην ιστορία τους εκατομμύρια Κούρδοι βλέπουν τον όνειρο τους για ένα ανεξάρτητο κράτος να πλησιάζει στην υλοποίηση του. Κάποιοι αυτό το είχαν προφητεύσει εδώ και πολλά χρόνια.



«Οι Ευρωπαίοι τώρα κάνουν χάρη στους Τούρκους και ανεξαρτητοποιούν τα κρατίδια όπου ζουν οι μουσουλμάνοι (Βοσνία – Ερζεγοβίνη). Βλέπω όμως να διαλύουν την Τουρκία με ευγενικό τρόπο: Θα ξεσηκωθούν οι Κούρδοι και οι Αρμένιοι και θα ζητήσουν οι Ευρωπαίοι να ανεξαρτητοποιηθούν και τα έθνη αυτά. Θα πουν τότε στην Τουρκία : «Εμείς σου κάναμε το χατίρι εκεί, πρέπει τώρα, κατά τον ίδιο τρόπο να ανεξαρτητοποιηθούν οι Κούρδοι και οι Αρμένιοι. Έτσι «ευγενικά» θα κομματιάσουν την Τουρκία.

Αποσπάσματα από το βιβλίο: «Σκεύος εκλογής» του ιερομονάχου Χριστόδουλου Αγιορείτου.

– Όταν τον ρώτησα πότε θα γίνουν τα γεγονότα αυτά (Κωνσταντινούπολη κτλ), ο Άγιος (Παϊσιος) απάντησε: «όταν οι Η.Π.Α. ανακηρύξουν την ίδρυση ανεξάρτητου Κουρδικού κράτους».
Απόσπασμα από το άρθρο του κ. Α.Δ.
Συγκλονιστικά είναι και τα λεγόμενα ενός ψάλτη, στη Ζώδια το 1973, του Δημήτρη του Πρωτόπαπα για την επίθεση των Τούρκων στην Κύπρο τότε & για το πότε θα ελευθερωθεί η Κύπρος, γεγονός που συνδέεται & αυτό χρονικά με την δημιουργία Κουρδικού κράτους. Είχε πει χαρακτηριστικά για τους Κύπριους: «πολλοί θα πεθάνουν στην προσφυγιά, αλλά όταν ακούσετε ότι ιδρύθηκε μια νέα χώρα που θα λέγεται Κουρδία τότε θα επιστρέψετε πίσω χωρίς πόλεμο»
Απόσπασμα από την συνέντευξη Μητροπολίτη Μόρφου στο SIGMALIVE

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

https://hellasforce.com/2017/09/21/%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B7-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B2%CE%BB%CE%AD%CF%80%CE%BF/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια