Γιατί η Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου αποκρύπτει επιμελώς ποινικά αδικήματα αλλοδαπών;





Πριν λίγες ημέρες είχαμε αναφερθεί σε ένα περιστατικό, όπου η Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου είχε εκδώσει ένα δελτίο τύπου, που αναφερόταν σε μία σύλληψη αλλοδαπού στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης, για καλλιέργεια ινδικής κάνναβης.


Αποκαλύψαμε τότε, ότι ο αλλοδαπός ήταν μετανάστης φιλοξενούμενος στον καταυλισμό του Δήμου Λέσβου στον Καρά Τεπέ, όπου πίσω από το κοντέινερ όπου διέμενε, καλλιεργούσε τη φυτεία του.

Περιμέναμε μία απάντηση από την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου που δεν ήρθε ποτέ.


Σήμερα μαθαίνουμε μέσα από το Facebook για δύο ακόμα περιστατικά με αξιόλογα ποινικά αδικήματα, τα οποία δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία.

Και βέβαια δεν αναφερόμαστε σε κάποια ανάρτηση ενός τυχαίου χρήστη του διαδικτύου, αλλά ενός πρώην Αστυνομικού Διευθυντή Λέσβου.

Ο Παναγιώτης Βάλεσης έκανε μία ανάρτηση, στην οποία αναφέρει δύο περιστατικά με αλλοδαπούς, τα οποία ήταν αξιόποινες πράξεις και για τα οποία δεν έγιναν αντίστοιχες ανακοινώσεις.

Ο Παναγιώτης Βάλεσης μιλάει για μία απόπειρα ασέλγειας από αλλοδαπό σε νεαρή κοπέλα στο κέντρο της Μυτιλήνης, η οποία καλεί σε βοήθεια και την σώζει ένας περαστικός ο οποίος συμπλέκεται με τον μετανάστη και καλεί την αστυνομία.

Στο δεύτερο περιστατικό, ένας νεαρός Αλγερινός έχει μπουκάρει σε σπίτι φοιτητή και αφού ντύθηκε σαν κύριος, ξάπλωσε και κοιμήθηκε !!!

Ο Παναγιώτης Βάλεσης
κλείνει την ανάρτησή του γράφοντας με νόημα για τα δύο αυτά περιστατικά…

«ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ !!!!»

Δείτε την ανάρτηση του πρώην Αστυνομικού Διευθυντή Λέσβου.

«Panagiotis Valesis 4 ώρες ·
Ιστορια Νο 1 – Μυτιληνη
Παρασκευη 15/9 μεσανυχτα…


Ντελιβερας πολυ γνωστου καφε της πολης πηγαινει παραγγελια κοντα στον Αγιο Θεραπωντα.
Ξαφνικα ακουει γυναικεια φωνη να καλει σε βοηθεια συνεχομενα…..
Τελικα εντοπιζει στο στενο που οδηγει στην εκκλησια ,εκει που ηταν τα γραφεια του Δημοκρατη σε ενα σκοτεινο σοκακι …ΜΙΑ ΝΕΑΡΗ ΚΟΠΕΛΑ (ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ? ) να την εχει εγκλωβισει ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ και να προσπαθει να ΑΣΕΛΓΗΣΕΙ πανω της.!!!
– Συμπλεκεται μαζι με τον αλλοδαπο τον ακινητοποιει και ΕΙΔΟΠΟΙΕΙ την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ η οποια ερχεται και τον ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ! !


Ιστορια Νο 2 – Μυτιληνη
– Βραδυ Παρασκευης 15/9
Φοιτητης επιστρεφει απο εξοδο του και μπαινο ντας στο σπιτι του βλεπει εναν αγνωστο ο οποιος αφου εχει παραβιασει το σπιτι του εχει ντυθει με τα ρουχα του και εχει παρει το φορητο του υπολογιστη , ειχε πεσει και κοιμηθηκε στον καναπε !!
Μετα το πρωτο σοκ καλει την αστυνομια και ο αγνωστος(ΑΛΓΕΡΙΝΟΣ) ηταν ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ.

ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ !!!!

Μάλιστα την ανάρτηση του Παναγιώτη Βάλεση σχολιάζει μεταξύ άλλων και ο Πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Λέσβου Δημήτρης Αλεξίου ο οποίος καταγγέλλει:
Αλεξίου Δημήτριος Γιατί το γραφείο τύπου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου δίνει επιλεκτικά υα στοιχεία στην δημοσιότητα; Και όσο πλησιάζουν οι κρίσεις

Ένας επίσης πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Λέσβου, ο Δημήτρης Κουρσουμπάς σχολιάζει:

δημητρης κουρσουμπας Η απολυτη ξεφτίλα αν πνίγουν τέτοια πράγματα. Ντροπή τους

Η Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου έχει μία απάντηση για όλα αυτά, ή θα σφυρίζει και πάλι αδιάφορα;

lesvosnews

http://hellas-now.com/%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CE%B7-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CF%8D%CE%B8%CF%85%CE%BD%CF%83%CE%B7-%CE%BB%CE%AD%CF%83%CE%B2%CE%BF%CF%85-%CE%B1/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια