ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ! ΔΕΙΤΕ και ΦΡΙΞΤΕ – Δείτε πόσα εκατομμύρια θα πετάξει το Υπουργείο Εξωτερικών σε διαγωνισμό Γαλλοφωνίας! (ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)





ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ! ΔΕΙΤΕ και ΦΡΙΞΤΕ – Δείτε πόσα εκατομμύρια θα πετάξει το Υπουργείο Εξωτερικών σε διαγωνισμό Γαλλοφωνίας!







http://www.ksipnistere.com/2017/09/blog-post_8132.html

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Welcome to Greece Karl ΄Μ΄arx
    Rasia Москва -iℏ∇D Moscow Siremetyevo International Airport

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρά έχει τραβήξει το κακό. Πραγματικά δεν μπορεί να πάει άλλο. Τους αλήτες έχουν αποθρασυνθεί τελείως. Από που τα παίρνουν, ποιανού περισσεύουν, ποιος τα δίνει αυτά χρήματα; Σίγουρα δεν τα βάζουν από την τσέπη τους. Τότε, που βρίσκουν κοντά τρία εκατομμύρια ευρώ να πετάξουν για διαγωνισμό λέει της γαλλικής γλώσσας, ούτε καν της γλώσσας μας. Εδώ ο ελληνικός λαός πεινάει και χάνει τα σπίτια του γιατί δεν έχει να πληρώσει όλα αυτά που του έχουν ήδη φορτώσει και αυτοί τον φορτώνουν με ακόμη περισσότερα χρέη έτσι για καλαμπούρι. Μήπως πρέπει στα αλήθεια να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε σοβαρά αυτό που σκέπτονται και λένε πολλοί συμπολίτες μας; Μήπως πρέπει να γίνουμε όλοι ράμπος και να αρμήξουμε σε εκείνο το κωλοχανείο και να τους αλλάξουμε τον αδόξαστο; Πάντως κάτι πρέπει να γίνει. Κάτι πρέπει να κάνουμε. Δεν μπορούμε άλλο να επιτρέπουμε σε 300 απάτριδες, προδότες και κτήνη να μας συμπεριφέρονται σαν να είμαστε τελείως ηλίθιοι. Είναι απαράδεκτο. Δεν πάει άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή