Τρόμος στο Γερμανικό πολιτικό σύστημα από την είσοδο των εθνικιστικών του AfD στην βουλή





Γράφει ο Tilemachos

Με 12,6% μπήκε στην βουλή το κόμμα Εναλλακτική για την Γερμανία το οποίο χαρακτηρίζεται από το πολιτικό σύστημα ως ακροδεξιό.

Είναι η πρώτη φορά από το 1945 που συμβαίνει κάτι τέτοιο και είναι λογικό το πολιτικό σύστημα με την Μέρκελ να έχουν ταρακουνηθεί αρκετά καθώς και όλη η Ευρώπη.

Ο λόγος που πήρε τέτοιο υψηλό ποσοστό το AfD είναι ο αντιμεταναστευτικός του λόγος κάτι που δείχνει ότι πλέον σε όλη την Ευρώπη τα εθνικιστικά κόμματα θα έχουν ανοδική πορεία.


Η βίαιη εισβολή των λαθρο-προσφύγων σε όλη την Ευρώπη και τα τρομοκρατικά χτυπήματα έχουν φοβίσει τους πολίτες της Ένωσης που αντιδρούν με την ψήφο τους.

Η Μέρκελ επανεξελέγη για 4η φορά ενώ ο αντίπαλος της Σούλτς καταποντίστηκε.



Τι αντιπροσωπεύει όμως το AfD;
Ζητά την έξοδο της Γερμανίας από την Ευρώπη και επιστροφή στο μάρκο καθώς και απέλαση των λαθρομεταναστών και των ισλαμιστών..


Η εβραική κοινότητα της Γερμανίας ζητησε την απαγόρευση του Afd ενώ η εφημερίδα Haaretz γράφει Το Παγκόσμιο Εβραϊκό Κογκρέσο αναφέρει την ανησυχία του για την επιτυχία ενός ‘επαίσχυντου αντιδραστικού κινήματος όπως το AfD



Τα αποτελέσματα και οι έδρες αναλυτικά




http://hellas-now.com/%CF%84%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια