ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΛΑΘΡΟ: ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΝΩ(Βίντεο)







Λαμπρή καριέρα σαν τραγουδιστής σημειώνει ένας Aφρικανός παράνομος μετανάστης ο Bello Figo που είχε έρθει πριν από λίγα χρόνια στην Ιταλία και έχει εγκατασταθεί μόνιμα εκεί.

Το τραγούδι που τον έκανε διάσιμο και περιγράφει ακριβώς τα κορόιδα που υποδέχονται όλη αυτήν την ανθρώπινη μάζα από την Αφρική και αλλού έχει τον χαρακτηριστικό τίτλο “δεν πληρώνω’’.

Με λίγα λόγια θα μπορούσαμε να το αποδώσουμε σαν να λέει: είμαι παράνομος μετανάστης ό,τι θέλω κάνω, τρώω τζάμπα, κινούμαι τζάμπα και δεν πληρώνω τίποτα. Και όταν χρειάζομαι κάτι το κλέβω.

Ο κυνισμός αυτού του τραγουδιού έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις σε όλη την Ιταλία.


Το τραγούδι «Δεν πληρώνω ενοίκιο πληρώστε κοροϊδία εσείς».

Σε σχετική ερώτηση που απεύθυναν σε μια τηλεοπτική εκπομπή στον Ιταλό ευρωβουλευτή Salvini που είναι γνωστός για τα αντί-μεταναστευτικά του αισθήματα. Εκείνος απήντησε αφήνοντας όλους έκπληκτους ότι αυτός ο τραγουδιστής πολύ καλά κάνει.

Η απάντηση του Salvini προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στην εκπομπή και τότε εκείνος πρόσθεσε πώς «αυτός καλά κάνει γιατί εσείς όλοι είστε ηλίθιοι και κάθεστε εδώ και χρόνια και τα δέχεστε όλα».
Αυτά λοιπόν από το νέο αστέρι τον Αφρικανών λαθρο.
Να σημειώσουμε ότι το καινούργιο τραγούδι επιτυχία του Bello Figo έχει τον τίτλο «θέλω να γίνω σαν τον Τραμπ». Να γελάσουμε ή να κλάψουμε;


nikosxeiladakis.grΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια