Η Ρωσία έχει την λύση για τα Ελληνοτουρκικά και το Κυπριακό….




Έχετε τα κότσια να την δρομολογήσετε ;



ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΒΟΜΒΑ από το HELLASFORCE!


​Στην κεντρική είσοδο της Σχολής Πολέμου στην Άγκυρα, υπάρχει μια παλιά επιγραφή που αναγράφει στα τούρκικα : «Türklerin en büyük düşman Rus bir Yunan iki», δλδ «Ο μεγαλύτερος εχθρός των Τούρκων πρώτος ο Ρώσος και δεύτερος ο Έλληνας»!

Η Συνθήκη της Μόσχας ή Καρς (1921 « σοβιετο-τουρκική συνθήκη «φιλίας και αδελφοσύνης»,) – πρέπει να ενημερωθούμε όλοι γι αυτήν – πρέπει να ανανεώνεται κάθε 25 χρόνια ως γνωστό , αλλιώς , παύει να βρίσκεται σε ισχύ.
Το 2021 πρέπει να υπογραφεί ξανά και να ανανεωθεί από το πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν , ώστε το 30% των Τουρκικών εδαφών , να συνεχίσει να ανήκει στην Τουρκία

Τι σημαίνει αυτό σύμφωνα με αυτήν την συνθήκη που αποδέχεται και παραδέχεται η Τουρκία στο πεδίο του διεθνούς δίκαιου ;

Η τότε Σοβιετική Ένωση που είχε “χαρίσει” στην Τουρκία του Κεμάλ το 30% (περίπου) του σημερινού εδάφους της με βάση την συνθήκη αυτή , σήμερα ως Ρωσία αντιμετωπίζει μια ¨γεωπολιτική επίθεση ¨ από το ΝΑΤΟ ( δλδ την Αμερική ουσιαστικά ) , την ΕΕ
( για τον ρόλο της στην σύγκρουση της ανατολικής Ουκρανίας ) κ.α

Η δημιουργία τους Κουρδικού Κράτους , η «φωτιά » που έχει ανάψει στην Μέση Ανατολή , η γνωστή αμείωτη ένταση στο Αιγαίο , η ωρολογιακή βόμβα στα Βαλκάνια , η νέα εποχή στην Αμερική με τον Ντόναλντ Τραμπ , και πολλά άλλα , ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ , από στρατηγικής πλευράς .

Τα εδάφη αυτά μετά την Γενοκτονία των Αρμενίων και την γενοκτονία των Ποντίων είναι αραιοκατοικημένα επειδή η Τουρκία φοβόνταν πάντοτε το ενδεχόμενο επιστροφή τους στην Ρωσία .

Πολύ έξυπνα η Ρωσία διατηρεί το διπλωματικό χαρτί αυτό , για να ελέγχει την Τουρκία . Αυτό όμως μπορεί να στραφεί και εναντίων μας όπως αντιλαμβάνεστε , αφού , μπορεί να αποτελέσει βάσει ¨συνεργασιών ¨ Ρωσίας – Τουρκίας και έτσι , η ζυγαριά στο Αιγαίο να γύρει υπέρ της Τουρκίας .

Δύο όμως δεδομένα , μπορούν να μεταφέρουν σε εμάς αυτήν την διπλωματική ισχύ .

Η στάθμευση νέων ρωσικών μαχητικών και ελικοπτέρων της Ρωσία στην αεροπορική βάση Ερεμπούνι στην Αρμενία , που ιστορικά διατηρεί στενές στρατιωτικές σχέσεις με τη Ρωσία .

Η κατάσταση στο Καραμπάχ που είναι πλέον ¨ενεργεί ¨ και απειλεί να εμπλέξει πολύ μεγαλύτερες περιφερειακές δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένων της Τουρκίας, της Ρωσίας και του Ιράν.

Τα δεδομένα αυτά σημαίνουν ότι
, η Τουρκία φοβάται πλέον περισσότερο την Ρωσία και ¨νιώθει¨ περισσότερο από ποτέ κοντά , το ενδεχόμενο η Ρωσία του Πούτιν , να μην υπογράψει την ανανέωση της προαναφερόμενης Συνθήκης , σε τέσσερα χρόνια .

Σημαίνει όμως και κάτι εξαιρετικά σημαντικό . Η Ρωσία , ανάγεται σε Ρυθμιστή των Ελληνο – Τουρκικών σχέσεων και του Κυπριακού , ξεκάθαρα .

Εμείς , πως μπορούμε να εκμεταλλευτούμε αυτό το δεδομένο ;

Η συνέχεια είναι ακατάλληλη για ανθέλληνες και ¨καρδιοπαθείς ¨ …

Κοιν, Υπουργό Εξωτερικών Ελλάδος , κ Νικόλαο Κοτζιά , Υπουργό Εξωτερικών Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Ιωάννη Κασουλίδη

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
omada.h.policing@gmail.com





https://hellasforce.com/2017/08/16/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B2%CE%BF%CE%BC%CE%B2%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-hellasforce-%CE%B7-%CF%81%CF%89%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%AD%CF%87/Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια