Ο Κ.Γαβρόγλου διόρισε τη Διοικούσα Επιτροπή στο τζαμί της Αθήνας – Δώρο της κυβέρνησης στον Ερντογάν που θέλει Αιγαίο, Θράκη και Κύπρο






Η κυβέρνηση κάνει «δώρο» στον Τούρκο πρόεδρο Ρ.Τ. Ερντογάν την κατασκευή και την λειτουργία του τζαμιού στην Αθήνα τη στιγμή που η Άγκυρα αξιώνει το Αιγαίο και θέλει να βάλει πόδι στους υδρογονάνθρακες της κυπριακής ΑΟΖ.



Προσφέρει δε σε όλους τους μουσουλμάνους ένα άνδρο για τις παρανομίες τους, αφού έχει αποδειχθεί πώς μέσω των τζαμιών γίνεται ο προσηλυτισμός και η καθοδήγηση σε βάρος των χωρών φιλοξενίας.

Κι εμείς, έχει φροντίσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, να έχουμε πολλούς πλέον στη χώρα μας μουσουλμάνους και κανείς δεν μπορεί να πάρει όρκο και ότι δεν έχουν τζιχαντιστές. Ακόμη δεν έχουμε μάθει ποιος και γιατί είχε κριμένα τα όπλα και τις σφαίρες στο τζαμί της Ξάνθης.

Μάλιστα, η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να επιβραβεύσει τους μετανάστες και τους πρόσφυγες που στην πλειονότητα τους είναι μουσουλμάνοι προσφέροντας δωρεάν αγροτική γη και επιδοτήσεις να την καλλιεργήσουν. Έτσι νομίζει πώς θα ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία. Όπως προσαρμόστηκαν στη Γερμανία, τους οποίους ο Ερντογάν καλεί να μην ψηφίσουν την Μέρκελ, τη Γαλλία, το Βέλγιο ή την Ισπανία.


Ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου λοιπόν υπέγραψε χθες την απόφαση με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του υπό κατασκευή τζαμιού της Αθήνας και μεταξύ αυτών είναι και δύο μουσουλμάνοι που ζουν στην Αθήνα. Αγνώστων λοιπών στοιχείων αφού κανείς δεν ξέρει, όπως λέει και ο λαός «τί καπνό φουμάρουν», τι επιδιώξεις μπορεί να έχουν και πόσο κοντά είναι στην Άγκυρα.

Όπως και να έχει, η κατασκευή και η λειτουργία του τζαμιού είναι ένα «δώρο» στην Τουρκία, αφού ο Ερντογάν ήταν που άσκησε πιέσεις σε όλες τις τελευταίες ελληνικές κυβερνήσεις προκειμένου να γίνει το τζαμί στην Αθήνα. Ειρωνικά μάλιστα είχε πει κατά το παρελθόν
πώς αν δεν έχουμε χρήματα να μας δώσει εκείνος.

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν, μαζί με τους ΑΝΕΛ (παρ’ ότι αντιδρούν στο τζαμί και δεν ψήφισαν συγκυβερνούν) ήρθε να βάλει τον θεμέλιο λίθο. Μην χάσει τις ψήφους των μουσουλμάνων και όσον προσδιορίζονται ως… φιλελεύθεροι. Για να το πάμε μάλιστα ακόμη παραπέρα αναφέρουμε και την δήλωση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση ότι η Ελλάδα δεν είναι ορθόδοξη χώρα.

Κι όλα αυτά συμβαίνουν τη στιγμή που η Τουρκία, η οποία προωθεί πράκτορες και βεβαίως παίζει ανθελληνικά παιχνίδια μέσω των μεταναστών στην Ελλάδα και ειδικά των μουσουλμάνων, αμφισβητεί τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στο Αιγαίο, τη Θράκη και την Κύπρο. Έφτασε ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου να αμφισβητήσει τα θαλάσσια σύνορα στο Αιγαίο και ο υπουργός Ευρωπαικών Υποθέσεων να μιλάει για plan B όσον αφορά στην Κύπρο, που δεν είναι άλλο από την προσάρτηση των Κατεχομένων.

Η Άγκυρα μεθοδεύει πολύ καλά το σχέδιο της σε σχέση με τις αξιώσεις της σε βάρος της Ελλάδα, αλλά στη χώρα μας υπάρχουν υπονομευτές της χώρας και ανίκανοι πολιτικοί που ρίχνουν νερό στο μύλο της. Αν αυτό γίνεται για ιδιοτελείς σκοπούς ή όχι αυτό μένει να αποδειχθεί. Το γεγονός όμως ότι επί χρόνια δεν υπάρχει εθνική στρατηγική σίγουρα ενέχει δόλο.

Για την ιστορία λοιπόν να πούμε πώς ο κ. Γαβρόγλου υπέγραψε τον διορισμό της Διοικούσας Επιτροπής και σε αυτή μετέχουν εκπρόσωποι του υπουργείου Παιδείας, του δήμου Αθηναίων, της Δικαιοσύνης καθώς και των κοινοτήτων μουσουλμάνων που ζουν στην Αττική.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την απόφαση Γαβρόγλου, τα τακτικά και τα αναπληρωματικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Ιδιωτικού Δικαίου «Διοικούσα Επιτροπή Ισλαμικού Τεμένους Αθηνών» ορίζονται ως έξης:

1. Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Πιτταδάκης του Δημητρίου, Αναπληρωτής Προϊστάμενος Διεύθυνσης της Γενικής Γραμματείας Θρησκευμάτων του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, εκπρόσωπος αυτού, με αναπληρώτριά του,
την Πιπίνα Τριανταφυλλοπούλου του Ιωάννου, Προϊσταμένη Διεύθυνσης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, εκπρόσωπος αυτού.

2. Αντιπρόεδρος: Σταματίνα Μουρελάτου του Σπυρογιώργου, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Διεύθυνσης της Γενικής Γραμματείας Δημοσιονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών, εκπρόσωπος αυτού, με αναπληρώτριά της, την Μαρία Νιφόρου του Ιωάννη, Προϊσταμένη Διεύθυνσης του Υπουργείου Οικονομικών, εκπρόσωπος αυτού.

3. Ιωάννης Βακουντούζης του Πέτρου, Προϊστάμενος Διεύθυνσης του Δήμου Αθηναίων, εκπρόσωπος αυτού, με αναπληρώτριά του, την Ελένη Χαλβατζά του Κωνσταντίνου, Προϊσταμένη Διεύθυνσης του Δήμου Αθηναίων, εκπρόσωπος αυτού.

4. Κανέλλα (Νέλλη) Παπαχελά του Γεωργίου, Αιρετό μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων, εκπρόσωπος αυτού, με αναπληρωτή της, τον Ελευθέριο Παπαγιαννάκη του Μιχαήλ, Αιρετό μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων, εκπρόσωπος αυτού.

5. Στέφανος Βαζάκας του Ζαφειρίου, Δικηγόρος παρ ́ Αρείω Πάγο, με αναπληρωτή του, την Γιαννούλα Κουρεμάδα του Ευσταθίου, Δικηγόρο παρ ́ Αρείω Πάγο.

6. Εχάμπ (Ehab) Ελ Σαγιέντ (El Sayed) του Ελκότμπ (Elkotb), με αναπληρωτή του, τον Χαλίντ (Khalid) Μπάντρ (Badr) του Χασάν (Hasan), εκπρόσωποι των μουσουλμάνων που διαβιούν στην Αττική.

7. Γκουλάμ (Ghulam) Μουρταζά (Murtaza) του Κα- ντίρ Γκουλάμ (Qadir Ghulam), με αναπληρωτή του, τον Ασίρ Χαιντέρ (Ashir Haider) Σα- γιέντ (Syed) του Αιτζάζ Χαιντέρ (Aijaz Haider), εκπρόσωποι των μουσουλμάνων που διαβιούν στην Αττική.

πηγηΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια