H Γιάννα Αγγελοπούλου εμφανίστηκε στην Ιθάκη με νέο γιοτ δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ (Καταραμένη φτώχεια… )





Στην Ιθάκη βρίσκεται για διακοπές η Γιάννα Αγγελοπούλου. Ο φωτογραφικός την απαθανάτισε στο πανέμορφο νησί του Ιονίου με το νέο υπερπολυτελές σκάφος της οικογένειας.



Το μαγευτικό γιοτ ονομάζεται Okto και έχει μήκος 66 μέτρα. Η τιμή του είναι… αστρονομική, καθώς ψάχνοντας κανείς στο διαδίκτυο διαπιστώνει πως το κόστος του είναι 54,5 εκατ. ευρώ. Κάποιες ιστοσελίδες μάλιστα, ανεβάζουν το κόστος του στα 69 εκατ. ευρώ.






Το σκάφος κατασκευάστηκε το 2014 από την εταιρεία ISA στην Ιταλία, στο ναυπηγείο της Ανκόνα, και παραδόθηκε στην οικογένεια το 2015. Το εξωτερικό του έχει σχεδιάσει ο Andrea Vallicelli , ενώ οι εσωτερικοί χώροι φέρουν την υπογραφή του Alberto Pinto.

Η χρήση των καμπυλωτών σχημάτων και των κεκλιμένων στιλιστικών γραμμών δημιουργεί μια αίσθηση ροής σε όλη τους εξωτερικούς χώρους επισκεπτών και προσθέτει στη λειτουργική διαρρύθμιση των χώρων του καταστρώματος περνώντας χωρίς κόπο στο πλούσιο εσωτερικό του.


Θεωρείται η επιτομή του στυλ και της πολυτέλειας στην κατηγορία του. Το σκάφος μεταξύ άλλων διαθέτει δύο τζακούζι, πισίνα ιδιωτικό γυμναστήριο, ελικοδρόμιο και κατάστρωμα 80τμ , ιδανικό για ηλιοθεραπεία και πάρτι. Διαθέτει πέντε καμπίνες και μπορεί να φιλοξενήσει έως 12 άτομα. Το σαλόνι-κινηματογράφος του σκάφους είναι εξοπλισμένο με ένα προηγμένο σύστημα ήχου, καθώς και μια τηλεόραση με οθόνη plasma 103 ιντσών για την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία εν πλω.

Όσο για τις τεχνικές προδιαγραφές του, η τελική ταχύτητά του φθάνει τους 18 κόμβους. Το Okto είναι σε θέση να φθάσει σε εμβέλεια τα 6.800 nm με την ισχύ των δύο CAT 3512C κινητήρων του.


Σημειώνεται πως το σκάφος φέρεται να είναι προς πώληση , όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα superyachts.com
















Πηγή ΦΩΤΟ: inkefalonia.gr /superyachts.comΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. KNECK RAW FEELIC, PETRELIS YOU HEAR V. O. Mit Co finn, WHILE
    he hear vomeet coffen
    ksipnistere.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Morgan Olsen

    eye will send it i am handy cud d blue is the call or of DEA Th., Ann Afi

    ksipnistere vs exyst.ence

    https://www.youtube.com/watch?v=zQVe-CO8qiI

    be no a.f. ray d

    3.59-4.06

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το ματι ή αληθινο ειναι ή δακρυζει ακτινοβολων
    ετσι;
    efimerida.gr
    ουτε τι σκι αμμου φοβαμαι
    ο.κ., τανα
    Α. ΕΜΠειρκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή