Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ




Γιατί η Προδοσία συνεχίζεται…




Μιλώντας προ ημερών στη Βουλή ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, είπε όπως και άλλοι πριν από αυτόν, πως σύντομα θα ανοίξει ο προδοτικός “φάκελος της Κύπρου” και ότι θα συσταθεί εξεταστική επιτροπή …

Λόγια, λόγια, λόγια για να γλυκαίνουν την ακοή όλων εκείνων που έχουν συνηθίσει και έχουν την ανάγκη να ακούν “τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα”…

Πώς είναι δυνατόν να ανοίξει ο “φάκελος της Κύπρου” αφού θα φανερωθεί η προδοσία των πολιτικών και στρατιωτικών του Συστήματος, στο οποίο ανήκει και ο ΣΥΡΙΖΑ;;

Αφού, αν ανοίξει ο “φάκελος της Κύπρου” θα αποκαλυφθούν υπηρεσιακά έγγραφα και ηχητικά ντοκουμέντα που θα αποδεικνύουν τη συμμετοχή κυβερνητικών προσώπων, καθώς και στρατιωτικών ηγητόρων της εποχής, που “έμπασαν” τους Τούρκους στο Νησί;;

Αφού, αν ανοίξει ο “φάκελος της Κύπρου” θα αποκαλυφθεί ο ρόλος των “συμμάχων” μας στην κατάληψη της Βορείου Κύπρου μας! Θα αποκαλυφθεί ο πρόστυχος και ύπουλος ρόλος που διαδραμάτισε εκείνη τη ζοφερή περίοδο, το ΝΑΤΟ, οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο (άκουσον – άκουσον, εγγυήτρια δύναμη) και ο ΟΗΕ (ο οποίος είναι μόνο για να εκδίδει ψηφίσματα και η Τουρκία να τα αγνοεί και τα πετάει στις καλένδες)!

Πώς θα ανοίξει “φάκελος της Κύπρου”, όταν μετά από 43 ολόκληρα χρόνια παραδόθηκε το υλικό της Προδοσίας από τον Πρόεδρο της Βουλής
Νίκο Βούτση, στον Πρόεδρο της Κυπριακής Βουλής και από το σύνολο των φακέλων λείπουν 11 “κολασμένοι” φάκελοι, οι οποίοι εκλάπησαν κατά την επίσημη εκδοχή;;
Η μεγάλη προδοσία έχει ονοματεπώνυμο…

Η ομιλία του Νίκου Μιχαλολιάκου, Γενικού Γραμματέα της “Χρυσής Αυγής” στη Βουλή, εστίασε σε ένα πρόσωπο – κλειδί εκείνης της τραγικής εποχής! Στο Ναύαρχο Αραπάκη (Αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού), ο οποίος έδωσε την διαταγή για την απόσυρση των υποβρυχίων μας από την Κερύνεια! Ένα αμφιλεγόμενο πρόσωπο, το οποίο ωστόσο, η “Μεταπολίτευση” το τιμούσε ως επίτιμο προσκεκλημένο στις επετείους για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας! Της “Δημοκρατίας” που γεννήθηκε από τις στάχτες της καταστροφής της Κύπρου μας!

Με αφορμή αυτήν την αναφορά του Νίκου Μιχαλολιάκου στον Ναύαρχο Αραπάκη, πολύ καλός μου φίλος μου εξιστόρησε τα παρακάτω αποκλειστικά και συνάμα αποκαλυπτικά:
Επικεφαλής της στρατιωτικής αρμάδας ο Συνταγματάρχης Δημήτρης Παπαποστόλου!

Η εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο έγινε στις 20 Ιουλίου 1974, του Προφήτη Ηλία!

Την Δευτέρα 22 Ιουλίου στις 2 η ώρα το μεσημέρι αναχωρεί από το Μεγάλο Πεύκο το στρατιωτικό οχηματαγωγό “Ρέθυμνο” που μετέφερε το 573 Τάγμα Πεζικού με 550 Κύπριους εθελοντές – καταδρομείς που είχαν υπηρετήσει στην ΕΛΔΥΚ και γνώριζαν πολύ καλά τα Κυπριακά εδάφη!

Επικεφαλής αυτής της στρατιωτικής αρμάδας ήταν ο Συνταγματάρχης Δημήτρης Παπαποστόλου, ένας από τους πλέον καταρτισμένους και πληρέστερους Έλληνες Αξιωματικούς του ΝΑΤΟ, κατά γενική ομολογία!


Μαζί του, άλλοι 8 Έλληνες Αξιωματικοί, ο Πλοίαρχος του οχηματαγωγού, ένας μηχανικός και οι δυο βοηθοί του!
Η απόβαση που δεν έγινε ποτέ…

Ένας λοιπόν, από τους 8 Έλληνες Αξιωματικούς του οχηματαγωγού, ο καλός μου φίλος ο οποίος βρίσκεται στη ζωή και με παρακάλεσε να κρατήσω την ανωνυμία του! Την οποία επιθυμία του, την σέβομαι βαθύτατα!

Έτσι, μας αφηγείται πως, σκοπός της αποστολής ήταν την Τετάρτη το βράδυ στις 24 του Ιουλίου και περί την 11η νυχτερινή να αποβίβαζαν τη στρατιωτική μονάδα στην Πάφο! Όλη τη νύχτα θα ανέβαιναν το βουνό και κατά τα ξημερώματα υπολόγιζαν να έχουν μπλοκάρει όλα τα στενά περάσματα προς τη Λευκωσία!

Ωστόσο, την Τρίτη το μεσημέρι (23 Ιουλίου) και ενώ το πλοίο έπλεε ανοικτά της Κρήτης, έφτανε στο οχηματαγωγό, το πρώτο σήμα:

“Επιστρέψατε διότι θα παρεμποδιστείτε από μονάδες του Αμερικανικού Στόλου”!
Το σήμα έφερε την υπογραφή του ΑΓΕΝ Ναύαρχου Αραπάκη!

Τότε ο επικεφαλής Συνταγματάρχης Δημήτρης Παπαποστόλου καλεί τους άλλους Αξιωματικούς στη γέφυρα του πλοίου και ρωτάει τον Πλοίαρχο:

“Κύριε Πλοίαρχε ορατότητα έχουμε;;”! Ο Πλοίαρχος απάντησε πως υπάρχει ορατότητα 10 με 12 μίλια! Τότε, ο Συνταγματάρχης, ζητεί τα κιάλια του Πλοιάρχου και τα παραδίδει με τη σειρά στους 8 Έλληνες Αξιωματικούς, λέγοντάς τους: “Γυρίστε περιμετρικά και πείτε μου τι ακριβώς εποπτεύετε”!

Η απάντηση όλων ήταν πως δεν έβλεπαν κάτι περίεργο στον ορίζοντα!

Τότε, ο Συνταγματάρχης Δημήτρης Παπαποστόλου δίνει τη διαταγή του στον Πλοίαρχο: “Κύριε Πλοίαρχε, πάση δυνάμει πάμε για Κύπρο”!
Η Κύπρος προδόθηκε…

Την επομένη, Τετάρτη το βράδυ γύρω στις εννέα (9), και ενώ έμεναν 2 ώρες από την απόβαση έρχεται δεύτερο σήμα που ανέφερε: “Σπεύσατε ταχέως εις την απειλουμένη από τους Τούρκους, Ρόδο”! Το σήμα έφερε την υπογραφή του Αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων Στρατηγού Μπονάνου!

Ο Συνταγματάρχης Δημήτρης Παπαποστόλου το παίρνει στα χέρια του και εκνευρισμένος φωνάζει, παρουσία όλων: “Είναι ψέμα, είναι παραπλάνηση. Κύριοι, πλην όμως είμαι υποχρεωμένος βάσει του σήματος να διαπράξω το μεγαλύτερο δικαιολογημένο σφάλμα της ζωής μου. Η Κύπρος προδόθηκε κατά τον χειρότερο τρόπο. Κύριε Πλοίαρχε, ειλικρινά λυπούμαι, αλλάξτε πορεία πάμε για την Ρόδο”!

Την άλλη μέρα το πρωί το πλοίο έφθασε στη Ρόδο και οι τουρίστες έκαναν βόλτα στην παραλία!
Η Κύπρος προδίδεται κατ΄ εξακολούθηση και σήμερα…

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής που επικυρώθηκε τον Οκτώβριο του 1988, έχει εξαφανισθεί!

Και πώς είναι δυνατόν να μην συμβαίνει αυτή η λεηλασία, από τη στιγμή που όταν κάλεσαν τον
Συνταγματάρχη Δημήτρη Παπαποστόλου για κατάθεση στις αρχές (Μάρτιο) του 1988, μετά από αυτήν την κατάθεσή του και με συνοπτικές διαδικασίες έκλεισαν πάραυτα τον “φάκελο της Κύπρου”, που ακόμη στάζει αίμα, με την δικαιολογία της ασφάλειας του εθνικού συμφέροντος;;

ΟΧΙ κύριοι! Συμφέρον της Πατρίδος δεν είναι η συγκάλυψη της Προδοσίας της Κύπρου από την πολιτική και την στρατιωτική της ηγεσία!

Αφού, αυτοί οι Προδότες παρέδωσαν την Κύπρο μας στους Τούρκους και Προδότες μέχρι σήμερα δεν ανοίγουν τον “φάκελο της Κύπρου” για να μην φανεί το μέγεθος της Προδοσίας τους!

Η σημερινή κυβέρνηση δε, ας πάψει να κάνει εκλογική σπέκουλα, με όλους εκείνους που έχασαν τη ζωή τους για τα ιδανικά τους προς της αγαπημένη Πατρίδα!

Με όλους εκείνους τους ήρωες, που μέχρι σήμερα λογίζονται ως αγνοούμενοι και οι οποίοι μέχρι να “ταξιδέψουν” στον άλλο κόσμο, θα “γευτήκαν” την τουρκική θηριωδία!

Φτάνει πια αλήτες πολιτικάντηδες! Όσο ζω θα το φωνάζω: “ΚΥΠΡΟΣ – ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ”!

Μέχρι κάποια ευλογημένη στιγμή, να έλθει η δικαίωση!!





Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

egerssi@otenet.gr

www.egerssi.grΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια