ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ;;;






Πηγαίνω στην τράπεζα να πληρωσω τον λογαριασμό της ΔΕΗ, σε έναν δημόσιο οργανισμό που θεωρείται ακόμη ελληνικός αν και δεν μας ανήκει πια και ρωτάω την υπάλληλο γιατί πληρώνουμε τον λογαριασμό της ΔΕΗ στην τράπεζα, εφόσον η τράπεζα είναι ιδιωτικός οργανισμός και η ΔΕΗ όχι;;;

Φυσικά η υπάλληλος σοβαρή και ειληκρινής απέναντι μου…μου απαντάει «γιατί… τους υπόλοιπους λογαριασμούς που τους πληρώνουμε;;; Εφορίες, νερά, παράβολα, ασφάλειες ότιδήποτε και αν είναι όλα στην τράπεζα!!

Ξανα ρωτάω μεταξυ πλακας και καλαμπουριου γιατί τα πληρώνουμε στην τράπεζα και όχι στον δημόσιο οργανισμό εφόσον η τραπεζά σας δεν είναι του δημοσίου;;;


Η υπαλληλος τραπέζης βάζει τα γέλια με την ηλίθια ερώτηση μου με κοιτάζει βαθειά στα μάτια και ξαναγελάει. Γιατί τους υπόλοιπους λογαρισμούς που τους πληρώνετε;;; Όλα δεν τα πληρώνουμε στην τράπεζα;;

Δηλαδή ένας ιδιωτικός οργανισμός όπως η τράπεζα αρπάζει το μετρητό από τον ιδιώτη για χάρη ενός δημόσιου οργανισμού όπως είναι η ΔΕΗ…την ερωτώ ευγενικά και σαν αυτιστικός που είμαι..

Πολλά γέλια η υπάλληλος τραπέζης και με τα γέλια πιάνει την έννοια για όλες τις πληρωμές σε αυτή εδώ την λεηλατημένη χώρα από τους τραπεζίτες… Οι τράπεζες δέχονται σαν ιδιωτικές επιχειρήσεις όλες τις πληρωμές υπηρεσιών διότι το δημόσιο είναι ανίκανο να λάβει αυτά που του χρωστάνε οι έλληνες;;;

Οχι βέβαια, όλα πηγαίνουν στις τράπεζες διότι όλα αυτά που πρέπει να πληρώσουμε στο δημόσιο δεν του ανήκουν!!! Ολα όσα ανήκουν στο ελληνικό δημόσιο καταλήγουν ευθημερών στους ιδιώτες τραπεζίτες!!!

Δηλαδη αντί να πληρωθει η αρμόδια ελληνική υπηρεσία με ελληνικά ευρώ δημιουργημένα από τον κόπο και τον ιδρώτα του έλληνα πολίτη αρπάζει ο ιδιωτικός οργανισμός, δηλαδή η τράπεζα, τα ελληνικά ευρώ και τα προσθέτει στα αποθέματα της τραπέζης!!!
Μιλάμε δηλαδή για την μεγαλύτερη ληστεία, το μεγαλύτερο ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΟ του αιώνα!!!

Απαντώ στην ευγενική υπάλληλο τραπέζης ότι στο εξωτερικό, αυτά που γίνονται στην Ελλάδα και είναι η σημερινή πραγματικότης δεν συμβαίνουν… Σκάει πάλι στα γέλια η κοπέλα με την απάντηση ενός περίεργου πελάτη σαν και εμένα…

Συμπέρασμα πρώτον:

Όλοι οι ‘Ελληνες κάνουν το κορόιδο για την μεγάλη ληστεία ιδιωτικών οργανισμών και γνωρίζουν την απάτη των «ελλήνων» πολιτικών. Όλοι οι ελληνες γνωριζουν τι συμβαίνει και πληρωνουν στην μεγάλη κλεφτομηχανή του βιους τους μέχρι να τελειώσει παρτίδα πόκερ.

Οι ‘Ελληνες συνεχίζουν να πληρώνουν σαν παθητικοί και σύγχρονοι δουλοι των διεθνών τραπεζιτών γιατί γνωρίζουν ότι και οι επόμενοι πολιτικοί πάλι τα ίδια θα πράξουν!!! Για αυτό τους αφήνουν να κλέβουν εφορίες που μεχρι πριν λίγα χρόνια ήταν άγνωστες στον Έλληνα πολίτη. Το κόλπο ήταν να πιστέψεις ότι χρωστάς και αυτό το έχαψες!!!

Συμπέρασμα δεύτερον:

Οι Έλληνες, είμαστε ο μοναδικος λαός που γνωρίζει οτι τον δουλεύουν κανονικότατα οι πολιτικοί του και τραπεζίτες αλλά συμπεριφέρεται σαν να μην γνωρίζει την ληστεία εναντίον του γιατί δεν υπάρχει μια εναλακτική λύση!!!

Σου λέει ο «πονηρός»…εδώ ακόμη και ο αριστερός κατσαπλιάς που μας υποσχέθηκε λαγούς και πετραχίλια, μας υποσχέθηκε τον ουρανό στην γη και μας τα έκανε θάλασσα…γιατί να τον κατεβάσουμε;;; Και ο επόμενος αρπακόλας τα ίδια και χειρώτερα θα έκανε… Ισως αυτό το σύστημα ληστείας του τραπεζικού καρτέλ που καταφέραμε όλοι μας με την συμπεριφορά μας να είναι ο ύψιστος βαθμός αριστερής οικονομικής απελευθέρωσης και να μας οδηγήσει στην πραγματική αριστερή επανάσταση!!! Την απελευθέρωση από τους αριστερούς εθνάρχες μας που τόσα χρόνια περιμέναμε μετ΄από όλες τις ερωτικές περιπέτειες.

Συμπέρασμα τρίτον:

ο Έλληνας γνωρίζει οτι η κατασταση του δεν οδηγεί πουθενά…ο βαριά άρρωστος ‘Ελληνας χρειάζεται άμεσα, γάζες, νέο αίμα και ορό…βαριά περίθαλψη των Πρώτων Βοηθειών αλλα δεν μπορεί να θεραπευτεί. Περιμένει τον ειδικό που δεν θα έρθει ποτέ να τον βοηθήσει!!!

Γνωρίζετε βέβαια ότι σε τέτοιες περιπτώσεις ο βαριά άρρωστος πεθαίνει από τις επιπλοκές εκτός και αν μεσολαβήσει ο Ελληνικός Στρατός!!!

Η μοναδική του Ελπίδα που ίσως να ‘Ερχεται!!!
Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. εγώ ως Έλληνας πολίτης γνωρίζω από που έρχεται η μοναδική μου πλέον ελπίδα. Από την Ελλήνων Συνέλευσις και από πουθενά αλλού. Αν το καταλάβουμε όλοι υπάρχει ελπίδα σωτηρίας, αλλιώς, τα χειρότερα έπονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή