Ποδοπατήθηκαν για μια Selfie με παίκτρια του Survivor, η πλύση εγκεφάλου των ΜΜΕξαθλίωσης καλά κρατεί





Παρότι έχουμε τονίσει επανειλημμένως ότι αυτό το “παιγνίδι” είναι τελείως ανούσιο εντούτοις συνεχίζει να μαγνητίζει εκατομμυρία Ελλήνων μικρών κυρίως αλλά και μεγαλύτερων.


Μικρά παιδιά και μεγάλοι παρανόησαν με τη νεαρή γυμνάστρια σε εγκαίνια καταστήματος καλλυντικών Σε μια χώρα όπου όλα καταρρέουν, το τηλεοπτικό φαινόμενο του φετινού «Survivor» καταδεικνύει περίτρανα την παράνοια γύρω από το συγκεκριμένο project.

Στο Κιλκίς προ ημερών νέοι, μεγάλοι και παιδιά ποδοπατήθηκαν στα εγκαίνια νέου μαγαζιού καλλυντικών, προκειμένου να βγάλουν μια selfie με την γυμνάστρια Ειρήνη Κολλιδά. Φωνές, σπρωξίματα και μια ουρά ανθρώπων να περιμένει για να φωτογραφηθεί με την γυμνάστρια.

Κοριτσάκια, αγοράκια και έφηβοι στήθηκαν κανονικά στην ουρά για βρεθούν για λίγα δευτερόλεπτα δίπλα στο θολό είδωλο ενός τηλεοπτικού concept που «ισοπέδωσε» τα πάντα στο πέρασμά του. Δείγμα και αυτό των καιρών μας, όπου πρωταγωνιστές ενός reality επιστρέφουν και βρίσκουν δουλειές έτοιμες να τους περιμένουν στην Αθήνα και στην περιφέρεια.



Το Κιλκίς ήταν απλά μια στάση για την Κολλιδά, μια από τις πολλές που θα κάνει φέτος στην ελληνική περιφέρεια, εξαργυρώνοντας την συμμετοχή της στον τυφώνα «Survivor». Βλέποντας τις εικόνες αυτές η φράση «μνημόνια μέχρι να κατοικηθεί ο Άρης και να σβήσει ο ήλιος» φαντάζει και είναι απόλυτα εύστοχη…….

elkosmos.grΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια