ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ





ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ

ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΧΡΕΟΣ!! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ!!!


Ως επτασφράγιστο μυστικό κρατάει η Γερμανία τα έγγραφα που αναφέρονται στις επανορθώσεις προς την Ελλάδα λόγω της ναζιστικής κατοχής. Την αποκάλυψη κάνουν οι ιστορικοί Καρλ Χάιντς Ροτ και Χάρτμουτ Ρίμπνερ, συγγραφείς του βιβλίου «Το χρέος των επανορθώσεων – Υποθήκες της γερμανικής κατοχικής κυριαρχίας στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».

Η απαγόρευση πρόσβασης στα έγγραφα αυτά δόθηκε στις αρχές της δεκαετίας του ’50, όταν η Ελλάδα έβαλε για πρώτη φορά στη Βόννη (τότε πρωτεύουσα της Δυτικής Γερμανίας) θέμα αποζημιώσεων, και επεβλήθη από τον τότε Χριστιανοδημοκράτη καγκελάριο Κόνραντ Αντενάουερ, η δε κωδικοποίηση έγινε 20 χρόνια μετά, από τον Σοσιαλδημοκράτη καγκελάριο Βίλι Μπραντ. Μάλιστα, επί των ημερών του (1971 – 1972)
είχε γίνει μια αυστηρά μυστική συζήτηση για το θέμα των αποζημιώσεων, στην οποία μετείχαν όλα τα βασικά στελέχη της κυβέρνησης του Βίλι Μπραντ, όπου αποφασίστηκε να μη μας δοθούν οι αποζημιώσεις.

Σύμφωνα με τους δύο συγγραφείς, το συνολικό ύψος των επανορθώσεων (για υλικές καταστροφές και ανθρώπινες απώλειες) που οφείλει η Γερμανία σε όλες τις χώρες στις οποίες μπήκαν χιτλερικά στρατεύματα ανέρχεται σε 5,866 δισεκατομμύρια ευρώ, ποσόν το οποίο είναι δύο φορές πάνω από την απόδοση της γερμανικής οικονομίας, με στοιχεία του 2015, και δεν μπορεί να ξεπληρωθεί ποτέ. Ως προς το ποσόν που αντιστοιχεί στην Ελλάδα, υπολογίζεται ότι είναι 185,3 δισεκατομμύρια ευρώ. Και μέχρι τώρα η Γερμανία έχει πληρώσει στην Ελλάδα μόλις 663,8 εκατ. ευρώ, ποσόν που δεν αντιστοιχεί ούτε σε μισή ποσοστιαία μονάδα της συνολικής οφειλής προς τη χώρα μας.


hellasforce.comΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια